Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. április 07. - 10:27

Mondjuk ezt sohasem értettem, hogy miért nem akarnak valakit, aki esetleg többet tud az elvártnál, de mégis azért pályáz meg valamit, mert érdekli, vagy szereti.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. április 07. - 10:19

Nem jöttek elõ szörnyek semelyik sarokból, bár szerintem még félnek a nagy halomban álló még ki nem pakolt cuccoktól

Most kaptam még egy ajánlatot hûtõre, itt a munkahelyen van egy plusz régi Lehel. Nagyobb, mint amit otthonról hozhatnék el, szóval több sör fér bele

Ma majd veszek wifi kártyát, meg bemegyek a Drávanethez megrendelni az áthelyezést.
A kutyák már csak ilyenek. Nekem egy nagyon régi kutyám az egyik osztálytársamra gerjedt be nagyon. De ha jól emlékszem Mazsola is nyomta ezt a lábra mászós dolgot, pedig õ lánykutya

Írta 2009. április 07. - 10:09

A Tomi ideiglenesen tudja használni a netem, ha van wifi a gépén!
Tegnap bukót törtemén vagyok a negyedik idén a csapatba! De legalább belém szeretett a kutyám, azt hiszi a sebeim szagára, hogy "tüzelek" . Hallott már valaki ilyet?
Ez kééész! Nem elég hogy homárnak öltözöl, még kutyával is?
Tomy! Én ezt a helyedben nagyon átgondolnám!
Írta 2009. április 07. - 09:57

A Tomi ideiglenesen tudja használni a netem, ha van wifi a gépén!
Tegnap bukót törtemén vagyok a negyedik idén a csapatba! De legalább belém szeretett a kutyám, azt hiszi a sebeim szagára, hogy "tüzelek" . Hallott már valaki ilyet?
ajaja-és még el sem tudsz futni a sérüléseid miatt? :-)))))
Shosh--na fasza és még mekkorákat fog böfögni:-)
Írta 2009. április 07. - 09:51

Tegnap bukót törtem

na. Tomi elköltöztetve, most már csak 9,6km-re lakik tõlünk.
ja és lehet telefosni a fórumot, mert még nincs netje, úgyhogy had kezdje a reggelt jó sok visszaolvasással a melóhelyen
Írta 2009. április 07. - 09:43

Éjjel velünk/egyikünkkel alszik, nappal meg egyedül.
És akkorákat rotyogtat a pelenkába, hogy kimutatja a szeizmográf. Nem tudom, kitõl örökölte:D!
SoósFatertõl kapott egy walkietalkie-t, és beszól, ha kell neki valami!
Írta 2009. április 07. - 09:32

Már kívánom a tekerést. Ez a meleg kihozza belõlem a köcsög olasz országútist. Cafe latte, panini, meg egy jó kiadós tekerés:).
És utána beletúrnám a fejem a medvehagymatengerbe, és betolnék egy kulacs hideg forrásvizet Melegmányban...
Na és gyereksírás éjjel nem alvás hogy megy? :-)
Írta 2009. április 07. - 09:08

én meg arra, hogy a nem kevés súlyfeleslegem csak kurvajó stílus kompenzálhatja

Már kívánom a tekerést. Ez a meleg kihozza belõlem a köcsög olasz országútist. Cafe latte, panini, meg egy jó kiadós tekerés:).
És utána beletúrnám a fejem a medvehagymatengerbe, és betolnék egy kulacs hideg forrásvizet Melegmányban...
Írta 2009. április 07. - 08:16

köszi azért
Írta 2009. április 07. - 08:07

http://piacter.bikem...=205573&cat=all
Írta 2009. április 07. - 01:36

meg a vége, part n
sajna egy csomó rész nincs meg, mer lefagyott a nokia.
viszont annak szerintem külön örültök hgoy nem reaktam alá háborodott izlésvilágom zenei manifestoját
pizzám jóhogy jó!

egyétek, mer válság van és lánctányért akarook meg bukót
Írta 2009. április 07. - 00:36

ja és lehet telefosni a fórumot, mert még nincs netje, úgyhogy had kezdje a reggelt jó sok visszaolvasással a melóhelyen

Dusánnak meg télleg nagyon finom a pizzája
5kor megyünk pöstre szomszéddal. him be álmos leszek

Írta 2009. április 07. - 00:34

Írta 2009. április 07. - 00:20

A maribori téma a komlói bagázst is érdekelné.
Az utazással kapcsolatosan egy fontos dolog. A pálymatrica. Gondolom nem mellékutakon akartok kikommandózni oda, ezért a fizetõs autóúton mennétek. Oda kell a matrica. Csak fél vagy egy éves van. Vettünk mi is decemberben és háromszor voltam is kint vele, de nem ragasztottuk fel, hogy másnak is oda tudjam adni. Aztán most márciusban egy haveromnak odaadtam, aki szintén nem túl feltûnõen (celluxal) ragasztotta csak fel. Õ rába..ott, mert félreállították és hiába volt matrica meg blokk minden, a bünti 150 juró!! Azaz 45 ezer Ft!!
A féléves matrica 35 euró. Tanulság: érdemes megvenni és felrakni rendesen!
mielött felrakod a matricát nyomkodd rá az ülésre-takaróra-polódra, ilyesmi esetleg a homlokodra !
szöszös/zsíros lesz, tökéletesen fel tudod rakni és le is tudod szedni

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. április 06. - 21:47

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 06. - 21:19

szarok a technologiára!

Írta 2009. április 06. - 20:56

Arra gondoltam, hogy aki szép folyékony stílusban teker, annak gondolom kevesebbet akad le a kereke.
én meg arra, hogy a nem kevés súlyfeleslegem csak kurvajó stílus kompenzálhatja

Írta 2009. április 06. - 19:10

meg a levágós tv tornyos is

orfûre valaki?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. április 06. - 16:59

akkó kurva jó stílusom lehet
Arra gondoltam, hogy aki szép folyékony stílusban teker, annak gondolom kevesebbet akad le a kereke.
Én eleinte rengeteget csaptam oda. Volt, hogy egy Lapis-Remete-Vörös-hegy-Teca alatt három defektet szereltem. És azóta használok 2plyt.
Eleinte 2,5, de most már elég a 2,35. Ezer éve nem volt felütésem.
Írta 2009. április 06. - 13:44

Melóbajárósbringára keresek 2db kis méretû külsõt (2,1"" vagy 2,3'')
Ha valakinek van ilyene olcsón de leginkább ingyé (na jó - sörért) átvenném!
inkább vegyél rá slikk gummát, én is azt vettem a városi gépre, ezerpárszáz/db-ér jó az. és faszán gurul vele. szerintem jobban jársz vele