Jó hosszú nap lett.
Volt kis meló is, sok bringa is, meg nem forgatókönyv szerinti befejezés, de majd sörrentés-bepótlás!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Én egy csomószor gyalogoltam már éjjel haza. Nem olyan nagy szám az. Még extrém bebaszva is megy
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Magoo nem tudom beszélt-e veled, de péntek délelõtt vagy viszem a pénzét, vagy sztornózzuk a dolgot. Az árfolyamtól, és az aktuális CRC ártól függõen. Még az is lehet, hogy nekem is becsúszik egy térdvédõ majd, de ezt még alaposan átgondolom.CRC ügyben aki érintett, hivjon fel 2o 8o67l3o
pénteken délben megy el a rendelés.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
AHát valamikor 3-4 után taszigáljuk fel a lépcsõn a cuccokat. Elõször gondolom megveszem valahol a mosógépet, utána a munkahelyen "bedobjuk" a hûtõt, aztán kirakjuk a garázsba, és vakarjuk a fejünket, jedi erõt keresve...
A kocsim kint áll a ház kerítésén kívül. Azt meg csak megismeredennyi infóm már van--nade ha túllövök akkor meddig, mert azért sok ház van arrafele:-)
Hát valamikor 3-4 után taszigáljuk fel a lépcsõn a cuccokat. Elõször gondolom megveszem valahol a mosógépet, utána a munkahelyen "bedobjuk" a hûtõt, aztán kirakjuk a garázsba, és vakarjuk a fejünket, jedi erõt keresve...Én szívesen segítek, ha nem fürdetés idõben kell cipekedni.
Délután megyek is tekerni, meg begyûjtök pár csomag medvehagymát.
Pedig a hûtõ cipelés az erõsíti a felsõtestet, és attól jobban tudsz majd bringázni!
Amúgy meg célszerû a sörgyárat megcélozni, és túllõni a célon
Hehehe, ez kurva aranyos kép
Tibi:
Lehet felezõt vagy a közönség segítségét kérni
Vagy hûtõ/mosógép cipelésre jelentkezni, és akkor megtudod