Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedálban 2 tulaj van: János a nagydarab, és Tibor a szemüveges öregebb. Velük sokan nincsenek jóban, de a fõ szerelõjüket Mikit viszont sokan dicsérik. Például én is hozzá szoktam vinni ha olyan szerelni valóm van amihez nem értek, vagy nincs rá idõm...
Nekem már nem egy kereket fûzött, és nem volt egyikkel se gond.

Na és egy kis "komolyzene" partyzáshoz (ez volt a The Entree végén is ;) )

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
4-fél5 körül valami?
meg.. bringaboltba hová érdemes?monnyuk ha kereket fûzetnék. van itt egy Pedál nevû, beszélgettem ma a tulajjal(?), eléggé vállalkozó-típus, de nem fordult negatívba a benyomás.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bakker milyen csajok mennek el itt az ablak alatt :D
Mondjuk néha csak pár tizedmásodpercre látok elsuhanni egy-egy mosolygó arcot, de most ennyi is elég :)

Mindenesetre ha minden jól megy, néhány napon belül összeáll a kisgép. Bár eddig a v-fék tüskét még nem találtam meg, de csak van valahol...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, és hány ilyen van...

Az elõbb kicsit meglocsoltam kávéval a billentyûzetemet. Most már sokkal élénkebb az is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Unreal..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig egy valós Szegeden tanuló csaj, nem pedig valami külföldi ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez a scaj már túl szép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
jjaja ilyesmire gondoltam
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem meg itt csináltak jó higítószagot, és most bebódultság lesz :D
Valami izéval le kellett kenni a falalt, hogy a tavalyi beázás utáni kiszáradt penészes falra lehessen festeni. Aztán majd festenek is.
De még jön valamikor a fûtésszerelõ is. Csak tudnám mikor, mert kicsit unatkozok, és visszafeküdni nem lehet...

Szép ez a Lada, de az utánfutóban is airride van, vagy azt szikráztatja az aszfalton? :D

1 hét alatt el fogok fogyasztani az elbaszott megfázás miatt egy kiló mézet. Szombaton reggel meg megint mehetek majd a vásárcsarnokba ;)

Errõl a képrõl, huh mik nem jutnak az eszembe:
Feltöltött kép
Meg még egy kép errõl a csajról, csak nem erdei baszósruhában, hanem épp hazaérkezõsben
Hehehe, és ennek a csajnak ma van a szülinapja :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nice!
Részemrõl mehet az ilyen esti móka!
Szent István téren is királyság volt anno a fogócskázás...
Csak akkor még kicsi voltam és mire belejöttem, nem volt több.
:D

Ez meg nagyon cool:

Feltöltött kép

És egyszer szeretnék surfözni.
Úgy, hogy átcsap a fejem fölött a hullám.
Mert az menõ.

http://www.youtube.com/watch?v=i6oe0LMDBTE&feature=player_embedded

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áhá, szóval akkor gyorsan kell az utakon közlekedni, de semmi lépcsõzés? Akkor ha összeáll a kisgép, akkor mehetünk felõlem. Pl. telefonnal le kell fotózni helyszíneket, és az idõbélyeg alapján még sorrend is lehet ;)
Vagy a sokáig nyitva tartó helyekrõl nyugtát szerezni 1db csokiról :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Tomi én is ezt futtam át épp..hogy lehet hogy nem kéne csütörtökön ko..

WACUUM: Weed - Biggest joint ever rolled huha.

hát valami városi fogocskás valami...mivel nics tagom nekem az pihen egyenlõre...de mint a vasárnapi éjfeles futár versenyek. pár csekk pointal stb..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nagyon fontos, hogy az ivás célja sosem a lerészegedés, hanem a transzcendenciát lehetõvé tevõ illuminált állapot elérése, amelyben minden ember a barátunk, és nincs áthidalhatatlan ellentét. -tartsuk fejben..

csütörtök palotai? egyik nap nem nyomunk egy városi éjcakait, ha már mindenkinek úgyis van kisbringája?

Nagyon jól látod az ivás lényegét, de a többiek miért nem isznak annyit, mint mi? Hiába vagyok barátságos, ha a többiek gecik :D

Mármint kis városi gurulgatás, vagy randalírozás is? Elõbbire jó a merev is, de utóbbira inkább a Boilert vinném ;)

Palotait nem tudom, mert eddig mindig csalódás volt nekem az öreg... Meg jön a hosszú hétvége, és olyankor még többet fogunk inni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Megnéztem, kikockáztam, és amikor a videó elkezdõdik, akkor az elõzõ autó még a saját sávjában van a másik mögött. Akit elõzött, az teljesen lehúzódott a padkára, és gyakorlatilag a kerékcserés autóval együtt elfértek volna mind a négyen az úton/padkán. Aki elõzött, az meg se próbált félrehúzódni.
Tipikus ruszki mentalitás. Takarodj az utamból, itt most én megyek!

jah, elfértek volna. de sztem csak simán benézte a szembejövõt és kikapta a kormányt elõzni...egyszer én is jártam így, de én még idõben észrevettem.

lol?

Feltöltött kép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Nagyon fontos, hogy az ivás célja sosem a lerészegedés, hanem a transzcendenciát lehetõvé tevõ illuminált állapot elérése, amelyben minden ember a barátunk, és nincs áthidalhatatlan ellentét. -tartsuk fejben..

csütörtök palotai? egyik nap nem nyomunk egy városi éjcakait, ha már mindenkinek úgyis van kisbringája?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Taknyos gecinek jó ám a kiizzadás/kimozgás! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

[COLOR="darkgreen"]A holnap esti ride még 50-50%-os, de akár lehetne is valami! ;)

Ehh, valami taknyasnyálas alien elkapott, sztem nekem a következõ pár nap kilõve.... Iszom a teákat ezerrel, meg pálesszel mindenesetre. :)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Megnéztem, kikockáztam, és amikor a videó elkezdõdik, akkor az elõzõ autó még a saját sávjában van a másik mögött. Akit elõzött, az teljesen lehúzódott a padkára, és gyakorlatilag a kerékcserés autóval együtt elfértek volna mind a négyen az úton/padkán. Aki elõzött, az meg se próbált félrehúzódni.
Tipikus ruszki mentalitás. Takarodj az utamból, itt most én megyek!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
jobban belegondolva a kerékcserélõ okozta a balesetet, vétlenül.. kitakarta a kocsit a kanyarban.... bár mondjuk az meg beelõz úgy hogy nem tudja tutira.. brrrr

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az hogy került oda szembe?????????????