Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2006. március 02. - 11:06
Tibur: jú ár ö láki men! Megvan. Vigyem le este? VAgy feljössz érte valamikor?
Ja és Mozsimozsi! Kell akkor segíteni pakolni? Akár most is ráérek 2-ig. Meg 4-tõl 7-ig is.
Ja és durvareggelirulez! Eddig is nagyon rajta voltam és fontos volt számomra a reggeli, de mostanában annyira fullosra hozom össze õket, hogy vááá...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 02. - 10:56
Fiókos szekrény?
Este úgy tudok majd menni, hogy amint Atus beépíti a turbót az autómba, meg felszereli a szárnyakat, akkor tudok indulni. Szóval fingom sincs mikor...
Írta 2006. március 02. - 10:51
Hüttefeelinget akarok!!! Jövõre úgy kell szerveznem, hogy utolsónak menjek, mert most nagyon mennék veletek...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 02. - 10:45
A derekadra vigyázz vazze, hogy fogsz így becsúszni a Hütte-be egy sörre? Vagy majd jól beáztatjuk a patakba az apartman mellett, és mángorlóval csapkodjuk a faszodat! Egész jó hideg az a víz...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. március 02. - 10:34
Legalábbis jobbat mint a tegnapi volt.Éjfélkor feküdtem le,és úgy elõjött a lumbágóm a sok rohadt doboz emeléstõl,hogy járni sem tudok!!Faszom!!
Soshi!!A hosszú távollét miatt dobozoltam össze az egész lakást,meg azárt mert faterom tatarozásra hivatkozva ki akar paterolni.Vagy végleg vagy nem.Elvittemmindenem az Edináékhoz.Olyan a lakás ,mintha evakuálták volna.Legalább a bucsúbulin nem kell foglalkozni semmivel.!!!Hehe he!!:kissmyass
Este Zapnál gyûlés.:clap:
Tiborunk intézem neked a síbotot.Meg vittem Csaszinak én is egy karton sörétet.Mert ugye együtt használjuk a dolgokat.:chin:
Ha van még valami csörögj.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2006. március 02. - 10:28
Kokk--király H
Írta 2006. március 02. - 10:28
Írta 2006. március 02. - 10:25
egyesületi ügyben csak az elnökúr távollétében alakalmazandókat beszéljük meg, merthogy elmegy. Ennyi a gõz.
Mér mi van Pesten? Micsinál a Putyin? Az uccsó hír ami eljutott hozzám az orfûi alvó attyúk voltak. Felkeltek már?
Aktuális civil
Írta 2006. március 02. - 09:48
Valami hiba csúszhatott az idõjárás meérõ készülékembe, mert kinéztem a KISABLAKOSBÓL és éppen szakad a HÓ és hideg van!!!(de lehet hogy ez csak itt bent jelentkezik??)
Írta 2006. március 02. - 09:46
Tegnap ledumáltam a sorsomat, és nagyon rendes volt a fõnök... Meg éppen akkor szervezett le egy randit Bokros Lajossal, amikor nála voltam...
Jah, kicsit para így szervezkedni, hogy melózik is az ember, és mindent eccerre kellene csinálni, de ez van. Szombaton már jó lesz:D!
Gyûlés este Ákosnál? Mivel kell készülni? Igyekszem pontos lenni, elõre is ne haragudjatok, ha kések, de ma megyünk bevásárolni is a powpow túrára!
Vazze, Budapest meghülyült két napra ettõl a Putyintól. Jobban féltem tõle, hogy elüt egy helikopter, mint egy busz...
Mozsafsik! Hova költözöl vazze?
És mi intézõdik egyesület ügyben? Gõzöm sincs egy csomó dolgoról... De legalább nem öregszem meg hamar:D!
Igen KisB sztem arra gyúr, hogy neki is 400 ismerõse legyen, mint valakinek, akinek annyi van. Ettõl teljesen el volt ájulva...
Le kell fotóznom a bútorokat az irodában! Nem kell valakinek valami, mûszaki cikkeken kívül?
Na szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2006. március 02. - 09:42
Tibur: még nincs meg, de délelött nincs sulim, rajta vagyok a dolgon...
Írta 2006. március 02. - 09:26
IWIW-IWIW már megint ezzel jöttök?!
Nem is gondoltam , hogy a síelés ennyi nyüggel jár. Fõleg ha az ember rájön , hogy nincs semmije.H
És ti , mentek ma tekerni? 0 fok van most! és napsütést mondanak!
METTY ez tetszeni fog neked: Akkora paraszt vagy, hogy legutóbb az volt a születésnapi ajándékod, hogy kivittek a betonútig!
Írta 2006. március 01. - 23:21
Hát akkor nem szólok egy szót sem,de van köze a dologhoz!!!:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. március 01. - 23:19
Márió: véletlenül sem számított rád senki. De ha megint azzal jössz, hogy valami csoportos szex orgiába futottál, szabályosan kiheréllek.
Írta 2006. március 01. - 22:16
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. március 01. - 22:11
KisB az iwiwen. Beszarás.
és ide még nem talált?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 01. - 22:09
Írta 2006. március 01. - 21:41
Írta 2006. március 01. - 21:36
ezer bocs azoktol akik ugy voltak hogy jövök én is...
Írta 2006. március 01. - 20:57
Zsolo: Ha kell még GPS akkor az egyik barátomnál van egy márc. 15-19 között! Írj, hogy mit mondjak neki...
The life is short, ride more!