Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. February 24. - 23:23

Posted 2008. February 24. - 21:43

Posted 2008. February 24. - 21:32

Kurva jó az a fotó...
Üzenem KisB-nek, hogy én voltam! Nagyon bambultam, de amikor rámszólt, akkor már tudtam, hogy õ az! Elõtte három perccel meg engem nem ismert meg a Pavlik Barna:D!
Jah, tegnap este jó volt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. February 24. - 20:25

holnap is fasza idõ lesz, kéne kocsit mosnom, már október óta nem volt lemosva, mer behoztuk télre a slagot.
foci meg fos, szkvass meg nagy királyság, csómó izmot megmozgat és agyon lehet vele szopatni a másikat. 1 óra alatt kb annyira fáradtam el mintha tekertem volna 1 jakabhegyet
beszart a h.villogóm. összevissza mûxik pedig hozzá sem nyúlok
ez meg gyönyörû és nagyon mokány, de nem adnék ennyit egy kocsira még akkor se ha futná:
http://totalcar.hu/m...8.02.23.
Posted 2008. February 24. - 20:15

eldurrrant a rugóstagom..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. February 24. - 19:51

TAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVA
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. February 24. - 19:45

Posted 2008. February 24. - 19:09

Próbáld ki a teniszt is meg a golfot. És akkor végre nem fogod az erdõt rongálni...
Terembe izzadni, és falhoz csapkodni a labdát. Ennél még a focinak is több értelme van.
Mi bezzeg faszát sütöttünk az erdõben, és égett a zsír!
Holnap meg bringázás.
Posted 2008. February 24. - 14:33

én meg szkvasolni voltam. nagy királyság volt, mondjuk tiszta vérhólyag mind2 nagylábujjam, mer nincs hozzá rendes cipõm, de ennyit megért. sûrûbben kéne járni...
Posted 2008. February 24. - 14:06

És azért sikerült 3 kört menni, ûbercsapatás, félelmetesen jó idõ, királyság! Bár Gabesznak volt egy kis összetûzése, ami nagyon nem hiányzott, de ezzel együtt is állat volt!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 24. - 12:48

Töltényhüvelyek?

Voltam állásinterjún otthon, király volt, majd meglátjuk

Tekerjetek sokat!
Hóvirágok tényleg szépek fönn ugyhogy ki a szabadba mindenki!
UI: szalonnasütést rendkívül irigylem!
Posted 2008. February 24. - 11:15

bocs a beírásétz ccsak ment a gép...
van két töltényhüvely az asztalon és ahogy gépelek összekocannak mindig

vicces..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. February 24. - 10:54

Papámnak ma van 94. születésnapja. Az geci sok gyertya ám!

Pedig bringázni is kéne!
A tegnap este meg jó volt!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. February 24. - 09:53

11-tõl szalonnasütés Kantavár felé--sok kutyával
Posted 2008. February 24. - 09:20

Atus:

Itt van az oldal: www.napirajz.hu
Iszonyat idõ van!!! Kéne menni, de ma nem fog beleférni szerintem. Ejjj...
Shoshi: Kisbé krdezte, hogy egyik nap te mentél-e országutival a Szigetin, mert õ téged látott és kiabált, de te vak és hülye voltál, aztán szartál rá.

Ez meg szép fotó így reggel:

Posted 2008. February 24. - 02:30

És igen, a leptonok és a kvarkok valóban nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez!
A radarkép szerint pedig lassan lejön az egyik film! Jájj! Valami elromlott:afro:!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. February 24. - 01:37

mind...legalább éger tertõ felet voltunk..
klcsit fája af ejem m ost,mert uiy értem babasztzm...
mine,..shzerleme meg minden..
na olnp én nemv agoyk délelõtttde délután meheütnk..
piszzz
Posted 2008. February 24. - 01:11

Posted 2008. February 23. - 20:51

Posted 2008. February 23. - 19:36