Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
menyire gagyi film volt az a clowerfield..vagy mi..ultragáz..

úgy néz ki visszadom a 9500át,valahogy nagy nagyon céges telónak is,bár elvitathatatlan elõnye hogy íyg alig voltam bent az irodában,meg tudtam mindent csinálni menet közben..

néztem az újat e90 de még piszokdrága..

egyik este filmes pidzás ülõs?!
vagy sikonya?!

nekem még mindig ez http://uk.gizmodo.co...antom black.jpg
vagy egy alllroad a6

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
És kiderült, hogy mit dumált az orosz hang a szputnyikról?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Üzenem a TommyÁginak, hogy nem kell már az orosz tolmács:-) Magyar WAV felrakva az Andreára és mükszik:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Kurva jó az a fotó...
Üzenem KisB-nek, hogy én voltam! Nagyon bambultam, de amikor rámszólt, akkor már tudtam, hogy õ az! Elõtte három perccel meg engem nem ismert meg a Pavlik Barna:D!

Jah, tegnap este jó volt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Mazsola meg nem fáradt el, mondjuk nem is szokott...

holnap is fasza idõ lesz, kéne kocsit mosnom, már október óta nem volt lemosva, mer behoztuk télre a slagot.

foci meg fos, szkvass meg nagy királyság, csómó izmot megmozgat és agyon lehet vele szopatni a másikat. 1 óra alatt kb annyira fáradtam el mintha tekertem volna 1 jakabhegyet

beszart a h.villogóm. összevissza mûxik pedig hozzá sem nyúlok

ez meg gyönyörû és nagyon mokány, de nem adnék ennyit egy kocsira még akkor se ha futná:

http://totalcar.hu/m...8.02.23.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóó vóót nekem is,tekertem egy jóó nagyot lapis,remete,zsongorkõ,teca,Pántyoszék,Pokol frocs+pidza

eldurrrant a rugóstagom..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bakki 19 fok volt.. :)

TAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVASZTAVA
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Ez nagyon állat vala! Kutyák macskák kidöglöttek:-) A pofám meg leégett--a naptól.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Add el a bringád, és vegyél ütõt, meg cipõt, és legyél te is buzi!
Próbáld ki a teniszt is meg a golfot. És akkor végre nem fogod az erdõt rongálni...
Terembe izzadni, és falhoz csapkodni a labdát. Ennél még a focinak is több értelme van.

Mi bezzeg faszát sütöttünk az erdõben, és égett a zsír!

Holnap meg bringázás.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

én meg szkvasolni voltam. nagy királyság volt, mondjuk tiszta vérhólyag mind2 nagylábujjam, mer nincs hozzá rendes cipõm, de ennyit megért. sûrûbben kéne járni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, sütéshez nekem is rettenet lenne kedvem, de gondolom a szülinapozásos kaja sem lesz rossz.

És azért sikerült 3 kört menni, ûbercsapatás, félelmetesen jó idõ, királyság! Bár Gabesznak volt egy kis összetûzése, ami nagyon nem hiányzott, de ezzel együtt is állat volt!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Winchesteri jóreggelt!

Töltényhüvelyek? :) na nemár :D

Voltam állásinterjún otthon, király volt, majd meglátjuk :)

Tekerjetek sokat!

Hóvirágok tényleg szépek fönn ugyhogy ki a szabadba mindenki!

UI: szalonnasütést rendkívül irigylem!
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na öszeszedelõzködtem...

bocs a beírásétz ccsak ment a gép...

van két töltényhüvely az asztalon és ahogy gépelek összekocannak mindig :)
vicces..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kicsit késõn jött az infó, úgyhogy marad a "jó lenne, de sajnos..." verzió.

Papámnak ma van 94. születésnapja. Az geci sok gyertya ám! ;) Oda megyek.

Pedig bringázni is kéne!

A tegnap este meg jó volt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
KOKK, MÁRINNYÓ--szedjétek össze magatokat:-))))LOLOLOL

11-tõl szalonnasütés Kantavár felé--sok kutyával

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, mi van?!?!?! :D

Atus:

Feltöltött kép

Itt van az oldal: www.napirajz.hu

Iszonyat idõ van!!! Kéne menni, de ma nem fog beleférni szerintem. Ejjj...

Shoshi: Kisbé krdezte, hogy egyik nap te mentél-e országutival a Szigetin, mert õ téged látott és kiabált, de te vak és hülye voltál, aztán szartál rá. ;)

Ez meg szép fotó így reggel:

Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaja, egyetértek Márióval. Tényleg szépek a hóvirágok, és kellemes langyos szellõ fúj éjfélkor is.
És igen, a leptonok és a kvarkok valóban nélkülözhetetlenek a mindennapi élethez!
A radarkép szerint pedig lassan lejön az egyik film! Jájj! Valami elromlott:afro:!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi moszkitoval mvoetünkd,e teca enm lett bvem,õp,emmer csajom barátojnek eltört a bokéja,azán enkei kelelt segíteni...
mind...legalább éger tertõ felet voltunk..

klcsit fája af ejem m ost,mert uiy értem babasztzm...

mine,..shzerleme meg minden..

na olnp én nemv agoyk délelõtttde délután meheütnk..
piszzz

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Na valami önjelölt Sumaher már megint megküzdött az S kanyarral itt elõttünk, és a végén keresztbeforult az úton és neki a belsõ íven levõ kerítésnek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nah itten vannak azok a kúl szimeringek amikrõl ma vakkeroltam:

http://www.enduroforkseals.com/