Jelentkezz be Regisztrálj

6. Kona Kerékpáros Fesztivál - 2006.06.16-17-18.
Írta 2006. június 20. - 07:59

De hol a _______ vannak a képek????
.
Írta 2006. június 20. - 07:56

Írta 2006. június 20. - 07:52

Írta 2006. június 20. - 07:28

JA!
DJ és WJ eredmények már fenn, MX holnap!
kb 1000 fotóval együtt!!!!!
Hol is vannak azok a képek???
És hova fognak kerülni az MX eredmények?
Szerencsétlen [vizsla]-nak már vízhólyag van az orrán, de még mindig nem találja...
*rozoga*
Írta 2006. június 19. - 22:28

Írta 2006. június 19. - 22:21

...Szpíkernél Mi is éreztük ezt, és többször is szóltunk Ádámnak, számunkra is érdekes volt, hogy tavalyhoz képest kicsit más a stílusa...
Ki adott a ricshárd kezébe mikrofont?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2006. június 19. - 19:38

Annyi az észrevételem, hogy az az 1-1 ns és dirt kevés ennyi embernek. Esetenként komoly is.
Ádám kicsit tényleg bepörgött. Sok utalást tett a melegekre:-) (is)
A bringaelvesztõs srác Winetthu volt.
Sala tényleg bulizott:) Azt nem felejtem el amikor felajánlotta, hogy a zacsiját elhelyezi az orrnyergemen:D
A kilenc éves dirtes srác meg azta!
Írta 2006. június 19. - 19:13

A csapat nagyobbik része már tegnap este feljött, csak egy 10 fõs gárda maradt lebontani a maradékot...
Nagyon örülünk, hogy ismét nagyon-nagyon-nagyon sokan eljöttetek, és jól éreztétek magatokat.
A maratonhoz igazából jelenleg nem fûzök/ünk semmit, mert nem tudunk. Az egyetlen egy része a 3 napos rendezvényünknek, ami külsõs rendezésû, ...
Szpíkernél Mi is éreztük ezt, és többször is szóltunk Ádámnak, számunkra is érdekes volt, hogy tavalyhoz képest kicsit más a stílusa...
Most hirtelen ennyi, mert 5 nap alatti 12 órás alvás után most eléggé hulla vagyok...
Üdv, Péef
JA!
DJ és WJ eredmények már fenn, MX holnap!
kb 1000 fotóval együtt!!!!!

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2006. június 19. - 12:16

Én személy szerint nem indultam a maratonon, de haverok, meg öregem igen (42km). Nem sikerült eltévednük, de szombaton mi a pálya elsõ harmadát bejártuk, bár ADDIG amugy is elég egyértelmû az utvonal.
Érdekes hogy már tavaly is rengeteg probléma és konfliktus volt a pályajelöléssel kapcsolatban.
Nem értem miért nem lehetett ezeket kijavítani.
Engem igazából a szpíker tsávó megnyilvánulásai idegesítettek.
1. Miért kell egy 13 év körüli, életében elõször vízbe ugró srácot nyilvánosan szarnak titulálni, mert nem ugrik olyat mint a Gizmo?
2. Oldalbetmen. Ok. Elõször még humoros. Talán másodszor is. De egy percen belül n+1edszer már k*rvára nem az.
3. Volt egy srác aki nyilvánvalóan saját ostobaságából lebontotta az arcát. Szpíker barátunk õt is lealázta biztos ami biztos alapon.
Szóval osztani azt nagyon jól tud. Azért megnézném h. õ mit ugrana habtestével akár még csak a vízbe is, nem hogy mondjuk a dirt pályán.
Koncertek jók voltak. Szabi szerintem jobb volt mint a Hajósék, de mindegy.
Ja az esti buli az még érdekes volt. A mixpultot nem tudom ki kezelte de szerintem egy mániákus skizofrén õrült lehetett.
Ez a hirtelen leveszem a hangerõt, meg vissza dolgog az ugy kábé általános 5-ikig vicces is.
Egy szám sem ment végig, és még csak véletlenül sem tudtak crossfadelni a dalok közt. Bár akik ott õrjöngtek azokat ez biztos nem zavarta az elfogyasztott alkohol és egyéb halucinogén anyagok jótékony hatásának köszönhetõen.
Lehet hogy csak az én igényeim nagyok, de ezek a dolgok azért kicsit zavartak.
Amugy nagyon jó volt, és végre kész lett a gépem.
Már csak a térdemnek kell renbe jönnie és aztán lesz nemulass.
Írta 2006. június 19. - 11:40

Kala! Oscart nyertél? Vagy mi a faszom!
![]()
Ott szoktak így köszöngetni!
Kihagytad a családodat, akik nélkül most nem lehettél volna ott!
Csak belegondoltam h mennyi mindenen bukhatott volna el ez a tuti kis vasárnap... Aztán meg zéró költségbõl volt a lemenet, a kaja, csak a maratont kellett kifizetni...

Írta 2006. június 19. - 11:06

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Írta 2006. június 19. - 11:01

Remélem hamar fent lesznek az eredmények a neten, nem úgy mint tavaly(holnapnál hamarabb biztos nem, mert szerintem a szervezõk csak ma mennek haza Füredrõl).
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. június 19. - 11:00

Hát 20ropit nem találtam se a táska legalján se a pénztárcámban.Ki volt az a srác aki felment a színpadra és bejelentette hogy nemtudja hol a kerékpárja és segítsünk neki?Utolsó valaki a tömegbõl vagy fórumos?Na ki ismer magára?húú én elhagytam 20ezer forintot, láttam h felvetted, kérem vissza

Írta 2006. június 19. - 10:52

Igen lent voltam, de csak a piros gatya + napszemuveg + lablogatas stimmel, a sor nem
bocs rosszul írtam. nem sör. sörhas

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. június 19. - 10:50

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. június 19. - 10:47

hmm Vole én nem is láttalak, vagy nem ismertelek meg :S
Írta 2006. június 19. - 10:47

Vole:
te is lenn voltál ugye?
mert volt szombat délután a mólón egy piros rövidgatyás, napszemüveges, srác sörrel a kezében aki lógatta a vízbe a lábát.
Rád tippelek.
(lassan kezdem megismerni az emberek avatar mögötti, igazi képét is)
Igen lent voltam, de csak a piros gatya + napszemuveg + lablogatas stimmel, a sor nem

Nekem amugy tetszett a dolog, pihentunk 3 napot, az ido jo volt, vasarnap delutan volt egy - ket zapor, de csak a puhany banda ment el a strandrol emiatt

I`m as fast as nobody!
Írta 2006. június 19. - 10:44

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. június 19. - 10:42

Írta 2006. június 19. - 10:41

Van 4 Ford-os sapim is. Megyek megnézem mi van még a táskában...