Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

6. Kona Kerékpáros Fesztivál - 2006.06.16-17-18.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
201 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szerencsésen én is hazaértem Tatabányára.Végre hasznát vehettem a kerékpárútnbak füredtõl fûzfõig,mert újra megtanultam egyenesen biciklizni!
Haverom nagyon kiütötte magát(bár bizti más is),de õ ott aludt a sörpad alatt két napernyõvel betakarózva. :D
Szerintem már õk hazaértek,mert 14kor indultak.Én hajnali 4kor és fél 12re itthon voltam.Átlagom elég szerény,de annyi sör után...
Jóvolt,jövõre is megyek!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ez állat volt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

kár. én megtettem érte mindent. de az tuti, hogy vérvétel után vagy 20 percig feküdtem volna, mire helyrejövök...

Egyszer én is rendes akartam lenni. Véradásnál aztán kiderült hogy nem tehetem, mert túl kevés a vörös vérsejtem és hogy inkább nekem kéne dokihoz járni, satöbbi. Hát ha nem kõ, akkkor nem kõ. Én megpróbáltam.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hazaértünk
hát ez nagyon durva volt :D
jóvolt
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ma voltunk kinn, aztán a belépõnél invitáltak véradásra...
nagynehezen rászántam magam, hogy megpróbáljam legyõzni a vér látványától azonnal rámtörõ ájulást...
amikor a néni megbökte az ujjam, már sötétült el a kép elõttem és nem is nagyon láttam...
aztán egy 5 percre lefektettek, majd utána derült ki, hogy nem is adhatok vért, mert pattanásra szedek hormongyógyszert és nem lenne elõnyös, ha egy terhes kismama kapná meg.
kár. én megtettem érte mindent. de az tuti, hogy vérvétel után vagy 20 percig feküdtem volna, mire helyrejövök...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
most már mindegy, de azért köszi:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha szoltal volna felhivom es megkerdezem :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Nah írtam Batyki Péternek, és a válasz:

Szia!

Sajnos a szövetség nem engedélyezi az U17-et!

Eredetileg 18 óráig terveztük a nevezést szombaton, de ezt is majd igény szerint tudjuk alakítani!
Mivel a segítõim folyamatosan a helyszínen lesznek!
Ha netalán késõbb érkeznél szólsz valamelyik rendezõnek és õk szólnak nekünk!
Minden megoldható!
Szép napot!

Batyki Péter

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hmm pont ezért kérdeztem, mert ott azért elég nehezen férnének el a maratonosok és ez a szúk rész a jobb partján van, mert a folyó a balaton fele folyik (ha jól emléxem) és a folyásirányhoz kell viszonyítani a balt meg a jobbat! tehát mi a jobb parton megyünk, azon az aszfaltos úton, ami késõbb átvált döngöltté és kilyukad a forráshoz...na azt a részt ismerem, mint a tenyeremet, nagyon jó. könnyû rész, lehet küldeni izombó':D köszi a gyors infókat, Vole!:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A patak bal partjan is lehet menni, de az egy szuk resz, a maratonosok valszeg a csarda mellett, az aszfalt ut folytatasan mennek tovabb, onnantol dongolt foldut van.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Évi!
Köszi a lehetõséget, de nem használjuk ki, mert egyelõre még azt sem tudjuk, lemegyünk-e :) Ha mégis, akkor is csak Zombat-Vasnap kombinációra

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
igen, én is épp eme nagyszerû programot használom, de nem tudtam kigondolkodni, hogy az ott a koloska vagy sem. tehát arrafele megyünk fel, ami ilyen aszfaltos út az eleje, majd jön egy csárda bal oldalt.? és ott átmegyünk az erdei ösvényre, vagy maradunk a pataknak a bal partján?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Koloska volgy Fured eszaki reszenel van, vagyis 71 -es uton visszafele, az allomasnal fel, az Aracsi uton pedig a Balatonaracsi kozertnel balra fel, elhaladtok majd a Koloska forras mellett es felmentek egeszen a tuzrakoig.
Ott volt egy cc magyar kupa par eve. Nagyon szep kornyek.

Nah, rittyentettem egy terkepet, hogy erthetobb legyen azok szamar is akik nem imerik a kornyeket:

Feltöltött kép
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a pálya vajon milyen lehet most? ugye száraz? ja és a kérdés még mindig áll: aki tudja, hogy Füredrõl merrefele visznek ki minket (van az a patakvölgy, talán Koloska, ott vagy a fõút fele?), az megoszthatná eme információt a fórummal, thx!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az egyik szervezo a helyi bringaboltos srac, szoval szerviz biztos hogy lesz.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Nem tudjátok véletlenül, hogy lesz-e ott valami szervíz szerûség? Pl ha defekt lenne vagy ilyesmi. Para?
Köszi.

defekthez szervíz??? Folt, ragasztó, lesezdõ és pumpa. Occsóért megcsinálom :D

kala: fuvar??

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
kala: igen

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Nem tudjátok véletlenül, hogy lesz-e ott valami szervíz szerûség? Pl ha defekt lenne vagy ilyesmi. Para?
Köszi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Para, csekk korábbi kérdést is!
waterjumphoz nevezni kell a versenyre, vagy szabadon is lehet majd használni a kidobót?
lesznek közös lovak e célból? (Chute :D)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:) így van...
csak regisztrálnotok kell magatokat elõször, majd a karszalag büszke tulajdonosaként visszamenni autóval a fõkapuhoz, és ott a karszalagotokat látva térdre hullanak, és beengednek Titeket! :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák