Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Critical Mass | 2007. április 22.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
520 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Még egy megjelenés.

http://www.fn.hu/ind...d=14&cid=117309

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
http://criticalmass.hu/?q=node/294

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
én színeztem be pszt.... :)

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

A grafikus srác zöld logó mellett döntött.

hát mindtha a fórum is zöld lenne....

ez véletlen??
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Logikus, hogy aki szervezõi levlistán van, az kap. :-)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Én is kaptam! És aki tud jöjjön holnap. Szerintem én megyek -ha nem jön közbe semmi.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Lehet hogy esik a hó, és a bringád a gardróbban, de HELYZET VAN! SZÜKSÉG VAN RÁD! Az V. kerületi önkormányzat a tél folyamán többször szavazott egy bicikliutas kezdeményezés napirendre emelése ellen. Az indítvány lényege, hogy a kerület bekapcsolódjon a budapesti kerékpárúthálózat fejlesztésébe, és a fõvárosi önkormányzattal együtt építsenek meg több fontos kerékpárutat a kerületben. Ennek eredményeként a jövõben folytatódhatna a Parlament mellett évekkel ezelõtt megakadt pesti dunaparti bringaút továbbépítése a Petõfi híd felé a kerület területén, illetve akár egy átkötéssel hálózatba is épülhetne a Bajcsy-Andrássy kerékpárút-keresztezõdéssel. A leszavazás oka valószínûleg nem rossz szándék, hanem pártok közti vita következménye, mivel az utóbbi idõben eléggé elmérgesedett viszony a kerületi politikusok között.Szerdán, az újabb beterjesztés elõtt egy nappal rövid felvonulást tartunk a belvárosban az Alkotmány utcai bicikliút-végzõdéstõl az önkormányzat épületéig azért, hogy egyetlen szavazás idejére egy jó, és fontos ügy érdekében mûködjenek együtt a képviselõk. A rendezvény a kényes helyzet ellenére szigorúan politikamentes. Nem lesznek pártemblémák, jelvények, jelszavak. Odatekerünk és átadunk egy rövid petíciót, amiben megkérjük õket, hogy támogassák a belvárosi kerékpárútépítést. Kérünk, hogy gyere el, vagy ha nem tudsz, akkor is értesítsd a lehetõ legtöbb barátodat, ismerõsödet. Lehet hogy esni fog a hó, vagy az esõ, de mégis fontos lenne hogy eljöjj. Ha munka után nem tudsz hazamenni, vagy nincs esõruhád, akkor gyere gyalog, de azért hozz valami jelképes bringáscuccot, akár egy lámpát, vagy villogót. Erre a bringaútra majd úgy gondolhatsz, hogy egy kicsit te is építetted! Tehát a program: Szerda 18:00 Alkotmány-Bajcsy sarok, onnan lassan átgurulunk az Erzsébet térre, átadjuk a petíciót és hazamegyünk. Kb. 1200 méter és max. háromnegyed óra. Segíts te is, és add tovább!!!A pártszimpátiád pedig hagyd otthon, és jól zárd rá a lakást Köszi: Sinya és Kükü
részletek, szervezkedés itt: http://criticalmass.hu

hmmm ... látom mások gyorsabbak voltak ...

én is éppen ezt akartam volna hírezni :)

sajna én elmenni nem tudok, de így legalább többen tudnak majd róla!
Mert tekerni jó!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Nyitóoldalon...
"In idem flumen bis non descendimus"

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Lens: ha csak a mínusz számítani.. :( De pont akkor fogjuk meglesni a - remélhetõleg késõbb a biciklis lányok topikot erõsítõ - pocaklakót.. :)

Valahol hallottam, hogy lesz még egy megmozdulás februárban. Errõl tud valaki valami pontosabbat?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Felraktam a hírt én is több helyre, talán ez jelent néhány embert. Én magam megyek, hiszen csak rövid idõs tekerésrõl van szó, ennyit ki lehet bírni minusz hidegben is és nemes a cél.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
A fene, de sajnálom! Babás-orvoslátogatást kell tennem.. De az igét szétszórom a munkahelyemen!
Remélem, sikerül ilyen rövid idõ alatt is sok embert összehoznotok!
Veletek leszek lélekben!

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Lehet hogy esik a hó, és a bringád a gardróbban, de HELYZET VAN! SZÜKSÉG VAN RÁD! Az V. kerületi önkormányzat a tél folyamán többször szavazott egy bicikliutas kezdeményezés napirendre emelése ellen. Az indítvány lényege, hogy a kerület bekapcsolódjon a budapesti kerékpárúthálózat fejlesztésébe, és a fõvárosi önkormányzattal együtt építsenek meg több fontos kerékpárutat a kerületben. Ennek eredményeként a jövõben folytatódhatna a Parlament mellett évekkel ezelõtt megakadt pesti dunaparti bringaút továbbépítése a Petõfi híd felé a kerület területén, illetve akár egy átkötéssel hálózatba is épülhetne a Bajcsy-Andrássy kerékpárút-keresztezõdéssel. A leszavazás oka valószínûleg nem rossz szándék, hanem pártok közti vita következménye, mivel az utóbbi idõben eléggé elmérgesedett viszony a kerületi politikusok között.Szerdán, az újabb beterjesztés elõtt egy nappal rövid felvonulást tartunk a belvárosban az Alkotmány utcai bicikliút-végzõdéstõl az önkormányzat épületéig azért, hogy egyetlen szavazás idejére egy jó, és fontos ügy érdekében mûködjenek együtt a képviselõk. A rendezvény a kényes helyzet ellenére szigorúan politikamentes. Nem lesznek pártemblémák, jelvények, jelszavak. Odatekerünk és átadunk egy rövid petíciót, amiben megkérjük õket, hogy támogassák a belvárosi kerékpárútépítést. Kérünk, hogy gyere el, vagy ha nem tudsz, akkor is értesítsd a lehetõ legtöbb barátodat, ismerõsödet. Lehet hogy esni fog a hó, vagy az esõ, de mégis fontos lenne hogy eljöjj. Ha munka után nem tudsz hazamenni, vagy nincs esõruhád, akkor gyere gyalog, de azért hozz valami jelképes bringáscuccot, akár egy lámpát, vagy villogót. Erre a bringaútra majd úgy gondolhatsz, hogy egy kicsit te is építetted! Tehát a program: Szerda 18:00 Alkotmány-Bajcsy sarok, onnan lassan átgurulunk az Erzsébet térre, átadjuk a petíciót és hazamegyünk. Kb. 1200 méter és max. háromnegyed óra. Segíts te is, és add tovább!!!A pártszimpátiád pedig hagyd otthon, és jól zárd rá a lakást Köszi: Sinya és Kükü
részletek, szervezkedés itt: http://criticalmass.hu

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
A grafikus srác zöld logó mellett döntött. Márciusban feldobjuk a honlapra sok változatban, le lehet szedni.
Ennek ellenére szabadon lehet bármilyen saját logót is csinálni, akár a régit is csak lesz egy hivatalosverzió is.
Az õszin pl. rengeteg low cost fekete-fehér is volt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Legyen a szín BARNA. ;) (nem kék)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Szerintem kár játszogatni a színekkel,mert mindegyikhez találnak valamilyen kötõdést, ami valamilyen okból nem jó.
Maradjon a hívatalos eddigi szín és kész. Nem a politika ellen tüntetünk,tehát ne szóljanak bele az ilyen dolgok.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vannak zöld pártok, környezetvédõk, green peace :), stb...
A halálesetes felvonuláson mndenki fekete trikóban volt, a tavaszi cm-en meg föld napja alkalmából az volt kihírdetve h minnél több zöld cuccba öltözzön a nép, de most választás idején nem kéne ezekkel játszani, még ha a környezetvédõ pártok nem nagyon voltak eddig jelen a parlamenben.
Mindenféle színú pólóra lehet olyan mintát nyomatni ha alapból nincs rajta ami provokatív vagy kampánynak minõsülhet...

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
mi lenne ha mindenki egy színben lenne? 50000 ember egy nagy színsugárként szelné át a várost az ûrbõl is látni lehetne:D nameg a zöld miért lenne nem jó? Föld színe a természeté hmm hamár itt tartunk fehér alapon anyabolygónk?:D

szó(AZ)van de hát kényes a kérdés :(
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A fekete-fehér lenne a legkorrektebb, sztem olcsóbb is nyomdailag jóval.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
a zöld is pártszín és a sárga is. fekete nemjó mert az a gyász színe.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Valóban "elég sánta" a helyzet... Most már tényleg "Kritikus tömeg" a tömeg. A politikát tényleg nem kéne belekeverni, de ezt hányan lesznek képesek megállni?!
A "színkód" ezek alapján lényeges lenne... A narancs kizárva a vörössel együtt. Kék sem lenne korszakalkotó ötlet, mert az meg globalizációé és akkor megint a vörös és narancs és... A rózsaszínt sem kéne eröltetni... :) A fehér sem jó ötlet, mert nem csak a béke szine, de a megadásé is... Márpedig mi NEM!
Mi lenne ha a zöldel próbálkoznánk..? Elvégre is ahhoz még közünk is van... meg Föld napja... stb.:chin:
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!