Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Critical Mass | 2007. április 22.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
520 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
mindettõl független ha belegondolsz mennyibe kerülne az összes b.út letakarítása akkor......mondjuk a tulajokat ahol házmester, ingatlan használója kezelõje takarítja az utat azokat lehetne kötelezni hogy a teljes szélességet takarítsák le....(ez persze a sárga vonalas járdás b.útakra vonatkozik)...
hehe én a kárpát utzában az elmú alállomás elõtt mindig letakarítom a bringasávot is...persze csak mert magam is fasz bringás vok....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
mondjuk az nme szórakozás, ha dolgozni megyek..ez tény..de nem létkérdés, mivel ha nem takarítják le, akkoris el tudsz menni dolgozni, akkor is kapsz kenyeret a boltban, akkoris el tudsz menni bárhova.

de arra gondolok, hogy vajon mennyire állna arányban a teljes bringaúthálózat letakarítása a kihasználtságával? semennyire...
persze én is örülnék, ha a kapumtól vezetne pl a munkahelyem kapujáig szárazra takarított bingaút, de ez azért némiképp irreális és túlzó..nem?
Van állásom...:bananadan

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

már nemazért, de ilyenkor kb hányan használják a bringautat? és mire? szórakozásra... nem kenyeret szállítasz rajta...:/
szerintem azt a pénzt, amibe az összes bringaút letakarítása kerülne, el lehet jobb és hasznosabb dolgokra is költeni...:/

Akkor a múzeum elõtt tkp el sem kellene takarítani a járdáról sem, mert nem létkérdés. Nem kenyérért mennek oda.
Nagyon sokan használják másra is a bringautat, nem csak szórakozásra.
Ez elég nagy probléma, hogy még egy bringás is azt hiszi, a kerékpározás csak szórakozás lehet.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
már nemazért, de ilyenkor kb hányan használják a bringautat? és mire? szórakozásra... nem kenyeret szállítasz rajta...:/
szerintem azt a pénzt, amibe az összes bringaút letakarítása kerülne, el lehet jobb és hasznosabb dolgokra is költeni...:/

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Másik útonmentünk, de a vágány utca környékén is a bringaút havas volt, így az út szélén mentünk. A szépmûvészeti múzem mellett is csak a járda van eltakarítva...

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
JÖhet, ha gondolod felrakom most is. Stiggs nincs itt de én igen (mármint nála ;) )

Ride everywhere.

.

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
...a hó nem a járda ill. a b.út szélére volt kotorva a járdáról hanem a járda teljes szélességében letakarítva a b.út felfestéséig. Ahol nem volt járda ott nem foglalkoztak lapátolással egyáltalán.
...jó buli a havon menni, én is azért mentem tekerni ma, de cseppet életveszélyes ha kanyarodik az út és te meg tempósan rákanyarodsz a hóval teli részre.

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
rainman: ha meg vannak a képek, akkor kérlek, hogy próbáld a következõ helyre is eljuttatni. Nem tudom, hogy Stiggs-nek most milyen módon kell, de ha tényleg bosszant a dolog, akkor talán érdemes utánajárni.. Esetleg Tin tudja..
http://bringaut.szub....hu/?q=node/131

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
KATASZTRÓFA AMI A BRINGÁS UTAKON VAN!!

Gondolom mindenhol lehetne jó képeket csinálni, de holnap a Kelly's túrán (amire innen nem nagyon akar jönni senki) olyanokat fogok csinálni h azoktól mindenkiben felmegy a pumpa! Ma bejártam a túra felét h megnézzem mire lehet holnap számítani sár meg hó terén...

Árpád híd és az Északi összekötõ közt könnyebb lenne felsorolnom azokat a részeket ahol járható a b.út! Kis szégyenlista, bár nem megyek vel e sokar:
Dagály Strand: a járdáról a b.útra van korotva a hó
Forgách utcánál ahol a bút a felüljáró felé megy: enyhén letaposott, amúgy érintetlen hó egészen a Gyöngyösiig
Gyöngyösinél: már sokat emlegetett kedvenc kollégiumom elõtt szintén a járdáról a b.útra kotort hó, uez a pláza elõtt!! T**co részén szintén hóval borított minden...

Kérdem én: Hol vannak iyenkor a közterületfenntartók? Csak akkor vannak az utcán mikor a járdára megyek mert amúgy sétállóutca a b.út a sok marha miatt, vagy önkényes parkolóhely??

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

helló!
én is elolvastam.., nemtudom..
szervezés szempontjából tényleg jobbnak tûnik, de szerintem volt feelingje annak is hogy kígyóztunk a városban...
ez a mindenki megy amerre lát vagy gondolja, ez nem tetszik nekem, ez olyan mintha egyáltalán nem lenne összefogás, összetartás a bringások között, csak jelenjünk meg oszt annyi :(
de nem szeretnék senkit sem megbántani a hozzászólásommal!
üdv

A kigyózó sorral csak az a baj, hogy tulságosan feltartja a forgalmat. De azért néha mi is feltarthatjuk az autósokat :) (de nem a bkv-s jármûveket). Na mind1 majd a szervezõk eldöntik, hogy lesz-e felvonulás. Ha Pesten nem lesz akkor én Debrecenbe fogok menni felvonulni.
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

"Kicsi a város..."

helló!
én is elolvastam.., nemtudom..
szervezés szempontjából tényleg jobbnak tûnik, de szerintem volt feelingje annak is hogy kígyóztunk a városban...
ez a mindenki megy amerre lát vagy gondolja, ez nem tetszik nekem, ez olyan mintha egyáltalán nem lenne összefogás, összetartás a bringások között, csak jelenjünk meg oszt annyi :(
de nem szeretnék senkit sem megbántani a hozzászólásommal!
üdv

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
http://video.hirado....208_/19_100.wmv
kb a 7. perc
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Amiket csináltam elég szarok lettek. Nemsoká a bringaut.hu -n rajta is lesz. (Aláírásomban leszen a cím de még nem tökéletes az oldal...)

Ride everywhere.

.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
én ottvoltam, és hülyére fagytam magam, ismerõssel meg nem találkoztam(találkoztam Hápival, de õt nem ismerem), amúgy elég uncsi volt, de úgy fest, hogy hasznos..:)

képeket hol találok?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Gratulálok, srácok. És köszönet is érte. Megépítik a kerékpár utat!

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

Igen! Kép kinagyít és bal oldalt BMFTs mezben ott vagyok!

Tényleg je je je :hehe:

Hápi forever

Mé nem RMKSE mezben vagy? :klnie: :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Még egy megjelenés.

http://www.fn.hu/ind...d=14&cid=117309

Igen! Kép kinagyít és bal oldalt BMFTs mezben ott vagyok!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Újabb Kelly's Klub túra! (nem csak kelly's-eseknek)

Vasárnap 10:00 Hõsök tere Szépmûvészeti Múzeum
Cél: min. sztendre
Jelszó: Éhesek vagyunk és hóban mégfinomabb a meleg lángos!

Részletek a Kelly's Klub topikban, jelentkezzen privátban vagy ott a topikban aki csatlakozna! Aki nem szól arra nem várunk!! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Gratula a résztvevõknek. Én sajna nem tudtam ott lenni.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
http://www.fn.hu/ind...id=3&cid=117361