Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ami minket meg nem érdekel.:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nekem van véleményem bringaboltról :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lágymányosinál Pesten ott az X Factor... ha nem szeretnél kóvályogni, megtalálod könnyedén. a környéken azt leszámítva hirtelen nincs, budán a Zöld hídnál, mind2 oldalon, a margit hídnál Pesten 2, Budán 1...

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás

A Lágymányosi híd budai oldala, talán inkább 11.
Milyen jellegû coccok érdekelnének?

MTB felnit szeretnék venni.
Konkrétan SingleTrack érdekelne.
De ha nem muszály nem szeretném átbuszozni a várost érte.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Kérdés:
Nem vagyok budapesti, de most egy céges továbbképzés miatt pár napra fel kell utazzak. Van JÓFAJTA bringásbolt Budán a Lágymányosi híd környékén?
Abszolút semmi helyismeretem nincs....
Jól tudom, hogy az a XII. kerület?

A Lágymányosi híd budai oldala, talán inkább 11.
Milyen jellegû coccok érdekelnének?

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Kérdés:
Nem vagyok budapesti, de most egy céges továbbképzés miatt pár napra fel kell utazzak. Van JÓFAJTA bringásbolt Budán a Lágymányosi híd környékén?
Abszolút semmi helyismeretem nincs....
Jól tudom, hogy az a XII. kerület?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kösz mindenkinek a véleményeket!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindkét bolttal kapcsolatosan pozitívak a tapasztalataim, többszöri vásárlás után is.

sikos1

sikos1

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Én sokat endeltem az E-bike-ról. Maximálisan meg vagyok elégedve. Az árak a legjobbak, házhoz hozzák olcsóbban mint a posta. Ha zöld kosaras árut rendelsz két nap alatt ott van. Ha rendelni kell az is gyorsan megy, ha nincs ajánlanak helyette mást. Mindenkinek ajánlani tudom. Szerintem mindegyik online boltnál jobb. Ja és a munkatársak nagyon kedvesek és segítõkészek! Siki

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Háromszor volt eddig alkalmam rendelni az ebike-tól.
(zöldkosaras 48 órán belül)
Ahogy meg van írva!
A másikhoz még nem volt szerencsém.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ebike-ról már rendeltem, 2 "piros kosarast", az egyiket nem tudták beszerezni pár napon belül, úgyhogy ajánlottak egy másik hasonló kategóriás alkatrészt, aztán ide is ért másnapra. Szóval ha "zöld kosarast" rendelsz 2 napon belül ott van, persze, ha otthon tartózkodsz :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Az után érdeklõdnék, hogy az EBIKE-ot, vagy a BIKEDISCOUNT-ot tartjátok jobbnak pontosság, gyorsaság, megbízhatóság, stb szempontjából. Még nincs tapasztalatom egyikkel sem. A nyerget, amit kinéztem, ugyanannyiére adják.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A múlt hét szombaton elmentem a Probike-ba, RS Reba sl uturn-t akartam venni. Volt nekik, de csak ezüst-szürke ami a piros bringában nem tetszene. Viszont volt fekete race, csak nem uturn-os. Amikor felvetettem, hogy mi lenne, ha kicserélnénk a telólábakat, azt mondták a Srácok, hogy ha akarom megvárhatom, vagy menjek vissza érte fél óra múlva. Szó nélkül kicserélték, nem hajtottak el, hogy jöjjek vissza majd ha lesz fekete. Elötte 3 másik boltban ezt csinálták. Nálam Õk is 5-öst kapnak, meg ha értékesebb dolgot akarok majd venni, elõször hozzájuk megyek

brumbie

brumbie

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
A tapasztalataim nekem is hasonlóak a bolttal. Nagyon korrektek.
Nagyon ajánlott. A szervíze nem különben.
Ha kell a fél országot körbetelefonálják egy alkatrészért és el is mennek érte!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A speed metalra gondoltál.

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Tegnap a Kálvin tér - Szabó Ervin Könyvtár közt található bringaboltba (elnézést, a nevüket nem figyeltem) mentem, hogy vegyek egy nyeregcsõre rögzíthetõ tartóbilincset a Cateye tip. lámpámhoz. Némi keresgélés után került egy darab, ám kibontásakor kiderült, hogy mégsem passzol a lámpatesthez. További kísérletek után az eladó felbontott egy komplett, asszem 8000 Ft-os hátsólámpát és az abban lévõ, már megfelelõ bilincset adta át. A felszereléshez kaptam egy kölcsön csavarhúzót is. MIndezt egy 290 Ft-os (!) alkatrész miatt!
tehát nem a szokásos "nincs, nem tudom mikor lesz, nem lehet", hanem egy gyors, rugalmas és hatékony kiszolgálás egy jelentéktelen tétel esetében is.

Hatalmas csillagos ötös a boltnak, ezt így kell csinálni. Minden elismerésem elnyerték. Ja, és persze udvariasak és barátságosak voltak. Szóval menjetek oda vásárolni.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
steffen: engem is érdekelne a város neve legalább.
Ha viszont elárulod,hogy Te merrõl vagy,akkor hátha tudok Neked segíteni bolt-ügyben.
Mivel én Pécstõl azért északabbra lakom (L.L.)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tegyünk fel minél több magyar boltot!!!
http://bikeshops.mtbr.com/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Ma délelött a telefonba, Bp-i bolt:
- Jó napot, van önöknél 140-es féktárcsa?
- Olyan nem létezik.
No comment...

140 es tarcsa??? nem letezik.... add meg a bringabolt szamat cimet,.... nekem speciel 2 is van! :) Vagy nincs, mert nem letezik.... jajjj jajaaajjjj , lehet, hogy nincs is tarcsa abringamon, mert a 140es nem letezik... hogy fogok megallni, ha hazaertem???????
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

ha esetleg megfordultok egy eme érdekes kisvárosban, erre boltra nagyon figyeljetek!

ha esetleg megmondanád melyik város?! :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda