Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Írta 2006. december 06. - 20:06
Nem járok oda gyakran de jó szájízzel távoztam...csak ennyi.
Nálunk egyébként tök mindegy ki mennyit költ az ember nem megyünk át nyalizásba, lehetsz csóró is akkor is adunk szerszámot ha szimpi vagy. (Nem önfény)
Írta 2006. december 01. - 20:27
jó szemlélet az, hogy: "mert én vagyok a vevõ" ?
Te is ember vagy és a boltosok is. ez a fene nagy igazság.
engedtessék meg egy történet:
A kedvenc boltommal a kapcsolatom anno nem túl rózsásan kezdödött.
Kezdõ koromban, metros kedves bringámmal állítottam be hozzájuk fék/váltó stb. beállítás végett. Ledumáltam a fönökkel az árat, majd távoztam.
másnap menve a gépért egy ezressel többet kért egy másik eladó. mondom mé' ? kihívta a szerelõt, mondta, hogy koszos volt a bringa nemtudta volna normálisan beállítani a dolgokat, pucolgatnia kellett. na mondom jól adjátok elõ...
Egy ideig hanyagoltam õket, de aztán hálisten visszaszoktam.
Azóta elég sok forintot elszórtam már náluk, egyszer-kétszer szereltettem is.
Történt tegnap, hogy túl hosszú volt a láncom, de láncbontóval nem rendelkezem.
háromnegyed5kor kavartam fel a városba az említett boltba. (5kor zárnak.)
jeleztem a problémám, kézségesen pillanatok alatt megoldottuk, majd még kölcsön is kértem egy imbuszt pár percre.
gondoltam finoman jelzem, hogy nem szeretnék pénzt kiadni erre a röpke szerelésre, így megkérdeztem a két szerelõ"bácsit", hogy milyen sört hozhatok. nevettek egyet "mindegy, csak ne szalon-t".
na, úgy adodott, hogy ma a monoblokomnál volt egy röpke szerelési feladat, amihez ismételten nem volt szerszámom.
Egyértelmû hogy hozzájuk megyek, de monom milyen pofátlanság már beállítani üres kézzel, ismét szívességet kérni..
tehát betáraztam a táskába két sört. A szerelõk látszólag nem vették a tegnapi kérdésemet komolyan, de örömmel szembesülteka ténnyel. majd természetesen, megint elsõ szóra két kézzel estek neki a problémának. Szerintem ezentúl nem kell azon aggódnom, hogy megfelelõen "gondoskodnak"-e rólam.
és rendszeres kedvezményt is kapok jóideje.
ugye törzsvásárlói viszony.
Míg ha átmennék a többi boltba, ahol eddig összesen nem költöttem annyit, mint a preferált helyemen, hát lehet hogy borsosabb árakat találnék, és esélyem se lenne (sok) alkudni.
tudod mit.. meg is értem, hogy nem venné jónéven az alkumat. ennyi.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. december 01. - 18:59
Írta 2006. december 01. - 16:32
Írta 2006. december 01. - 15:34
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. december 01. - 14:58
Ja, és nem vagyok féltékeny!
Írta 2006. december 01. - 14:22
pedig kifejezetten mókás meglátás egy országúti lomtárosra való féltékenység esetemben.
megy privibe;)
Írta 2006. december 01. - 14:10
Látom te meg a Velo-s fájdalmadtól nem tudsz szabadulni...."ahonnan õk is veszik, akik 300ért eladják azt amit 10ért vesznek."
Azert ennel sokkal bonyolultabb a dolog. Ha tenyleg ennyibol allna akkor mindenki ezt csinalna. Mellesleg semmi mast nem erzek a hozzaszolasaitokbol csak irigyseget. ( Thommey, Thez )
Miert faj az nektek ha valaki olyat csinal amibol penze lesz?
A velonal gondolom 10% haszonkulccsal dolgoznak ugye?
Engem nem érdekel, hogy ki milyen haszonnal dolgozik, gondolom te sem adományokból fogsz terepjárót venni...
Én nem fogok régi szarokat ennyiért venni, másnak meg szíve joga, hogy azt vegyen amit akar. Mint írtam is, jöt nevettünk a dolgon, és ennyi. Hátsó szándékot meg nem nekem szokásom keresni..
Rob:nekem egy Yeti ARC-re fáj a fogam, 94-95 körülire, de a németeknél 250 alatt még nem láttam jó állapotút, de rajta vagyok a dolgon:)
De ez már rég off:D
Üdv:Thy
Írta 2006. december 01. - 13:50
Azert ennel sokkal bonyolultabb a dolog. Ha tenyleg ennyibol allna akkor mindenki ezt csinalna. Mellesleg semmi mast nem erzek a hozzaszolasaitokbol csak irigyseget. ( Thommey, Thez )
Miert faj az nektek ha valaki olyat csinal amibol penze lesz?
A velonal gondolom 10% haszonkulccsal dolgoznak ugye?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. december 01. - 13:47
igy én is tudok, hogy "menj el abaújszántóra"....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 01. - 13:32
de nekem mesélhetnétek akár privátban is, hogy hol lehet ugyanezt fillérekért megkapni. ugyanis venni akarok valami retro montit.
ahonnan õk is veszik, akik 300ért eladják azt amit 10ért vesznek.
mejn el a nyugati határhoz. vagy ausztriába, olaszországba. lomtalanítás, egyéb.
(devecser u know)
Írta 2006. december 01. - 13:18
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. december 01. - 13:10
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. december 01. - 11:58
Igen, ez a két dolog döbbentett meg 1: ennyiért adja 2: ennyiért megveszi valaki...thy: nem értem a problémádat. ha valaki megveszi ennyiért akkor miért ne árulhatná ennyiért? ha meg nem veszi meg senki, akkor a) olcsóbban adja majd vagy éhen hal.
Csak azért néztem meg az oldalukat, mert agyonistenítik a csávót (azújságban is) , és kíváncs voltam...de legalább volt egy jó délelõttünk:)
Írta 2006. december 01. - 11:55
Írta 2006. december 01. - 11:49
Na 20K az a pénz, amit meg is ér...thommey;
Engem ez a váz érdekelt annó (80.000 HUF):
http://www.matuzmast...4_parkpre_1.jpg
Aztán kaptam rá egy ajánlatot 20ezer forintért, de végül ugyanennyiért egy titánvázzal távoztam. Természetesen nem itt.
Dig: mutass még boltot, ahol 360ezret kérnek egy http://www.matuzmast...rany_crec_5.jpg ilyen elemeket tartalmazó szettért
vagy 40K-t egy ilyen http://www.matuzmast...miles_mtb_1.jpg vázért. Vicc a köbön...de az is, hogy valaki ilyet vesz...
Írta 2006. december 01. - 11:03
MTB felnit szeretnék venni.
Konkrétan SingleTrack érdekelne.
De ha nem muszály nem szeretném átbuszozni a várost érte.
Nekem káros irányba fejlõdött (?) a vásárlási metódusom. Egyszerûen azért a +-500 HUF különbségért nem vagyok hajlandó utazni ezerrel - nem ér annyit. Iszonyat kevés szabadidõm van, rengeteget dolgozom, nagyobb tétel eseté nyilván, de párszáz/párezer forintért meg se próbálok küzdeni.
thommey;
Engem ez a váz érdekelt annó (80.000 HUF):
http://www.matuzmast...4_parkpre_1.jpg
Aztán kaptam rá egy ajánlatot 20ezer forintért, de végül ugyanennyiért egy titánvázzal távoztam. Természetesen nem itt.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 01. - 10:56
Írta 2006. december 01. - 09:48
Írta 2006. november 03. - 15:01
MTB felnit szeretnék venni.
Konkrétan SingleTrack érdekelne.
De ha nem muszály nem szeretném átbuszozni a várost érte.
Jobban járnál, ha elõbb felhívnál boltokat, hogy hol mennyiért van Single track.
Melyik hétvégén jössz?
1 vagy két felni kell? hány lyukas?
Mennyit szánsz rá?
Ebike-on elég olcsó (4790 ft/db 36 lyukas) , de ott van még szállítási költség is, ami vidék esetén, hát szóval...
www.bikediscount.hu 5290 ft 32 lyukas, és náluk átveheted személyesen is, igaz a lágymányosi híd budai hídfõjétõl elég messze vannak .
De lehet, hogy tok alternatív megoldást, csak azt még meg kell kérdeznem az illetõtõl.
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,