Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Kérdezzétek Tamáskát, mennyi az óradíj náluk.

A végén max itt is ez lesz :)

(megsúgom: a magyarországi LEXUS márkaszervíz olcsóbban dolgozik, mint õk)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
csak így ne csodálkozz ha elõbb útóbb a szervizárak is el fogják érni a normális piaci árszintet és az 5 k - val ólcsóbban megvett telót 6-ért fogják beszerelni....

-most az hogy a forumra rendszeresen író cca 200 emberbõl 150 szerel magának az nem mérvadó, a vásárlók nagy többsége nem szerel.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azért a Matúzt ne soroljuk a bringaboltok közé, mert ezzel megsértjük õket!

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ugyanúgy, ahogy a zene és filmipari kiadóknak gondot jelent az internet jelenléte, úgy jelent gondot a mostani bringaboltoknak (sõt, a gyártóknak is, merthogy ha a neten elterjed, hogy az egyik bringa vagy a másik alkatrész törik, akkor eltussolni nem tudják, a márkába vetett bizalom viszont megrendül, és olcsón se vesz tõlük senki semmit). Mert ha 3 kattinással meg tudok rendelni egy villát EUn belülrõl 20-40%al olcsóbban, akkor onnan rendelem meg, mert bizony számít az a jópárezer forint.
Az a bolt, ami többletszolgáltatásokat is tud nyújtani (korrekt üzletmenet, szaktanácsadás, jófejek, jó szervizháttér, törzsvásárlói kedvezményrendszer, extra alkatrészek a teljesség igénye nélkül), azokat nem féltem, mert meg fogak élni. A férgesse meg hullik.
Ez a piacgazdaság. Pénz (profit) beszél, kutya ugat. És addig van létjogosultsága a BBnak, a BMnek, matúznak, stb, amíg van rájuk piaci igény.

Ezzel a vásárló csak nyerhet, szerintem.

X.

ps: az elsõ és utolsó beû között eltelt 1.5 órában majdnem offtopic lettem, hehe.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azt hittem, honlapjuk alapján, h már csak Csepelen van bót. De akkor meglesem.

Sztornó. Kell tiplizni ki Csepelre, már tuti.
Thez, merre van a Fucktor bolt? (1211 Budapest, Központi út 49-53.)

bemész a fõbejároton a volt csepel mûvek, 100 méterre van egy nagy keresztezõdés /központi út asszem) ott nyomsz egy balost kb 500 méterre van egy víztorony...na az az
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mellettünk van, a víztoronynál.
Amúgy meg az oldszkúl Hajdú krp :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
kiss jános altábornagy a déli pu felett

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Azt hittem, honlapjuk alapján, h már csak Csepelen van bót. De akkor meglesem.

Sztornó. Kell tiplizni ki Csepelre, már tuti.
Thez, merre van a Fucktor bolt? (1211 Budapest, Központi út 49-53.)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Naja, dögöljön a szomszéd tehene is!

Kiss János? ;)
Ott talán elõfordulhat, lévén igen..:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ez úgy mûködik, hogy ha én kapom a cuccot, akkor minden rendben van, ha más, akkor mehet mindenki a sunyiba :)
Tud vki olyan boltot, ahol tutira van El Camino fékpofa, és nem kell érte kimennem Csepelre, vagy végig kéne telefonálnom az összeset?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az a baj, hogy minket - bringásokat - nem kell meggyõzni a tudásotokról.

Aki olvassa a fórumot, az meg már a jobban informált féle ember.

Aki nem, az meg... Annak írhatod, nem látja :)

Szóval ha nincs tényleges gondod, akkor ne tessék kóstolgatni, az meg hogy olcsóbban megkapod, egy oldallal korábban még elõny volt, most már gaztett...

:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az adatlapomon ott van a korom. Kifejezetten nem gondoltam senkire (de hallottam boltosoktól néhány érdekes dolgot, viszont lehet csak legendák voltak). A boltosok/vállalkozók egyáltalán nincsenek képben a törvényeket illetõen, max az adó és fogy. védelmi törvényeket ismerik...

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
MJani: nem tudom hány éves vagy, de hiszem, hogy egy vállalkozó, akinek boltja van, azért egy picikét ért a dologhoz, és nem hiszem hogy újat tud itt bárki mondani.. mellesleg olvassák :)

Az hogy a boltban akcióba kerül a dolog - csak õ akciózik, vagy országos akció van, az meg más kérdés.
Annak a végfelhasználó örüljön :)

és külön köszönjük hogy ez a téma, illetve a gari is pont nálunk jön elõ.
szándékos?:chin:

Vagy csak azt csócsálgatjátok, aki reagál is rá?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Annyiban lényeges, hogy csak nálunk regisztrált partner, vagy szponzorált versenyzõ kaphat tõlünk közvetlenül. Más tészta, hogy tudunk olyan korrekt emberrõl, aki pár héttel késõbb továbbadta a vázat. Szerencsére aránylag (magyar viszonyokhoz képest) sokan vesznek BigHit vázat. Meg sok a szürkeimport is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nayo, az egyiket anno még Sala mondta a Specivel kapcs, mikor még a Janinál dolgozott, a másikat meg Rob. Konkrétan nem figyelem a dolgot (bár végülis, tudok nevet is), csak nem hiszem, hogy annyian kifizetik a Demo/Big Hit kiskerárát, vagy annyian dolgoznak nálatok, ahány ilyen gép rohangál a fogasnál. De nem egy lényeges kérdés szerintem.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

de nem hiszem, h bárkit innen zavarna, a drágább modellek úgyis kikerülnek kéz alatt.

Tudsz ilyenrõl? Mert mi nem. Max a saját "használt" gépeink cserekor.
Egyébként semmilyen törvényes módon (fõleg nem szerzõdésben)nem szabhatod meg a boltoknak, hogy mennyiért KELL adniuk. Ajánlott kisker ár az van, de nem kötelezõ jellegû. A nagyker nem köthet szerzõdést arra, hogy valaki beszer ár alatt ne adhassa a cuccot, mert erre a törvény úgyis kötelezi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A Specit korábban elvileg csak a nagyker által meghatározott áron lehetett árulni, ha jól emlékszem. Szóval simán van ilyen, de nem hiszem, h bárkit innen zavarna, a drágább modellek úgyis kikerülnek kéz alatt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Igazából ennek hálózatszerûen lenne értelme. Az igazi célom az volt, hogy felhívjam erre a figyelmet (gondolom több boltos, nagyker olvassa a topicot) és nehogy valaki a törvény nem ismerete miatt belerohanjon egy ilyenbe.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nálunk nincs ilyen, abban biztos vagyok. Többi boltról nem tudok nyilatkozni ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Csak azért kérdeztem, mert sértené a verseny törvényt és elég súlyos bírság szabható ki érte (az árbevétel 10%-a).