Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Az onlájnos hajtókaromhoz volt speciális szerszám és leírás is, csapánykulcsot már korábban vettem.

Rob épp elfelejtette, h az xtr az egyetlen amihez jár gyárilag szerszám;)

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Valaki mondhatta volna, hogy a kinti Faktor csak nagyker, és aszerint is tart nyitva... :P Bár szerencsém volt, és még pont kiszolgáltak, sztem ez egy baromi nagy pirospont, mivel negyed öt volt :)

Ez remek!

Az utóbbi idõben úgy látjuk egyre gyakoribbnak tûnik ez a jelenség arrafelé... sajnos.

Már szóltunk ezügyben.

Akkor szólunk majd megint.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

szeretem amugy amikor azon prüntyögnek az emberek, hogy huha, majd jól megveszem az xtr hajtókart az online boltban.
aztán otthon nem tudom felszerelni (mert speciális szerszám kell hozzá) és megyek a fórumra kérdezni, hogy hogy kell.

Az onlájnos hajtókaromhoz volt speciális szerszám és leírás is, csapánykulcsot már korábban vettem.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ezért mondom, egyben kisker is õk, mint eddig.... Csak fut mellette a Hajdú Kerékpárüzlet is a Kiss Jánosban, a régi helyen...;)
És igen, el vagyok maradva, tudod miért :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hehehe, sztem most nem tudsz vmit, amit én igen :)

Amúgy nekem úgy is jött le, h van kisker kiszolgálás is, meg Faktoros barátom is még azt mondta, h a MOM helyett ott lesz a nagyközönség számára bolt, a weblap is csak azt a helyet írja, a Hajdút, vagy a nemtom melyik Plázát az 1-es villi vonalán nem, szóval meglepõdtem a bejáratokon lévõ feliratokon, ennyi :)

A lényeg az, hogy újra üzemképes a binyiglim 8D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Kala fazz, annyira tudtam..:)

Tudom, az egyetemi JOG könyvek azt írják hogy nincs olyan hogy valakit nem szolgálnak ki, de...
Mázlid van, megtalátlad az egyetlen helyet, ami egyben kisker is lehetne - képesek kisker számlát készíteni, persze nem értem miért tették ;)

Mit hittél, a gyári munkásoknak van bringabolt a gyártelepen? :wtf: :)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

el sem gonolkozom azon, hogy ha abban a boltban veszem meg a villát, akkor ugyan drágább, de a beszerelés mondjuk ingyen van

Én már többször jártam úgy, hogy a megvett dolgokat szervízáron szerelték be. Azóta nem is vásárolok ott.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ja, az gázos volt, mikor még sehol nem lehetett kapni szerszámot a HTII-höz, szerencsére ez a helyzet mostanra megváltozott. 10% sztem pont, hogy sok; fõleg, hogy szinte minden családban van pár bringa. Ez amúgy pénzre, vagy eladott bringák darabszámára vonatkozik? Mert az átlag Hervises/Decas bringák ára azért nincs pariban egy Pyxisével, vagy egy XtC árával, és akkor a Specit nem is említsem.

Valaki mondhatta volna, hogy a kinti Faktor csak nagyker, és aszerint is tart nyitva... :P Bár szerencsém volt, és még pont kiszolgáltak, sztem ez egy baromi nagy pirospont, mivel negyed öt volt :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szóval a Bringa nagy... ez szubjektív.

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Vitál, bringa, nyerges. Melyik a másik nagy?

Nagy: Vitál, Bringa
Kicsi: Nyerges,Kerekes

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Levit szeretjük :)

szeretem amugy amikor azon prüntyögnek az emberek, hogy huha, majd jól megveszem az xtr hajtókart az online boltban.
aztán otthon nem tudom felszerelni (mert speciális szerszám kell hozzá) és megyek a fórumra kérdezni, hogy hogy kell.
meg az online vett villát a boltban szereltetem be, és el sem gonolkozom azon, hogy ha abban a boltban veszem meg a villát, akkor ugyan drágább, de a beszerelés mondjuk ingyen van.
simán kifizetik a különbséget sokan ugy, hogy észre sem veszik.

ez a fórum amugy nagyon nem reprezentativ.
a kerékpárpiac 10%-át sem feditek le, szóval felesleges általánositani, hogy mennyien rendeltek online. kb 10-szer annyian veszik meg rendes kisker áron a dolgokat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Had osszak pirospontot itt a sok okosság között. Tatabánya, JEl. Levente elég jól nyomja. Korrekt, segítõkész. Pár dologban más az álláspontja, de pont ezért lehet vele értelmesen társalogni. Szóval van egy jó bolt a majdnem közelemben. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nem feltétlenül, csak tovább kell kicsit gondolni...
A boltnak és a nagykernek _elég_ közeli kapcsolatban kell lennie...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Vitál, bringa, nyerges. Melyik a másik nagy?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nálatok 2 nagy bolt van, és 2 kicsi!
Veszteséges...ne nevettess. Fõ hobbyk: hajózás, nyaralók vásárlása mediterrán környéken, stb... Ilyen nincsen van, akinek jól megy, van akinek kevébé. Akinek veszteséges, az bezárja.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ja, nyáron ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudnád, hogy mi van nálunk Fehérváron nyáron... 3 bolt, 2 közülük kicsi, néha 1 hónapra vállalnak munkát.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jaja.. Nem kicsit veszteséges ez az üzletág, hacsak... Na ez már ne ide :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Ezért van egy majdnem kész üzleti tervem szerviz+bolt nyitásához.

Az jó, pont elég ilyet láttunk már :):):)

Majd ahogy jöttek, úgy tûntek el.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ezért van egy majdnem kész üzleti tervem szerviz+bolt nyitásához.