Az onlájnos hajtókaromhoz volt speciális szerszám és leírás is, csapánykulcsot már korábban vettem.
Rob épp elfelejtette, h az xtr az egyetlen amihez jár gyárilag szerszám;)
Az onlájnos hajtókaromhoz volt speciális szerszám és leírás is, csapánykulcsot már korábban vettem.
Valaki mondhatta volna, hogy a kinti Faktor csak nagyker, és aszerint is tart nyitva... Bár szerencsém volt, és még pont kiszolgáltak, sztem ez egy baromi nagy pirospont, mivel negyed öt volt
Az onlájnos hajtókaromhoz volt speciális szerszám és leírás is, csapánykulcsot már korábban vettem.szeretem amugy amikor azon prüntyögnek az emberek, hogy huha, majd jól megveszem az xtr hajtókart az online boltban.
aztán otthon nem tudom felszerelni (mert speciális szerszám kell hozzá) és megyek a fórumra kérdezni, hogy hogy kell.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
el sem gonolkozom azon, hogy ha abban a boltban veszem meg a villát, akkor ugyan drágább, de a beszerelés mondjuk ingyen van
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Vitál, bringa, nyerges. Melyik a másik nagy?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
Az jó, pont elég ilyet láttunk már :)Ezért van egy majdnem kész üzleti tervem szerviz+bolt nyitásához.
A sebesség mindent megold.