Lazán pörgõsen. Láttam nagy áttétellel nyomni. Na azt nem szabad.
Montin meg kb végig nagy áttételen kell menni, nem csak az elején... Néha sírtam magamban amikor 47-50 fele elfogyott az áttétel és alig bírtam a virslisekkel gurulni
Lazán pörgõsen. Láttam nagy áttétellel nyomni. Na azt nem szabad.
szerintem jó ez ígyKönyörgöm, hozzuk vissza a "lassú rajt"-ot.
Különösen, ha a rajt az ígértnél 10 perccel késõbb van.
Értem én, hogy meg kell várni a vonatot, ez így van rendjén.
De az nem, hogy negyed óra ácsorgás után 40 feletti tempóval indulunk neki.
Vagy ha ez nem megy, akkor nem kell ezt sulykolnia a szpíkernek.
Épp ez volna a lényege, a pulzusodat tudod vele feljebb vinni, és azzal együtt a teljesítményedet is.
Plusz energiát nem ad, ettõl még például ugyanúgy eléhezel,
"csak" az izmokban keletkezõ savkoncentrációt csökkenti (a tejsav lebomlásakor keletkezõ H+ ionok semlegesítésével), aminek következményeként intenzívebb teljesítményleadásra leszel képes.
Feltöltõdtek a képeim: Tour de Pelso 2011 képek
A galériában elõbb a Maratonos résztvevõk fotói jönnek, majd a Pelso Kupásoké.
Igyekeztem mindenkit megörökíteni, az eredményhirdetést sajnos már nem tudtuk megvárni.
TJani
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nekem csak a pulzust vitte föl szilváson nem volt jó semmire.
X iontnak a zseléje jó meg az izos lötye málna helyett.
a többi cucukat nem komázom
és használt is ?
és használt is ?
Jó verseny volt ! + sikerûlt kunyerálni X-OXYGEN-t !
A sebesség mindent megold.
Egye fene, aki úgy érzi, hogy van értelme kipróbálnia, ergo erõs tempóban szokott tekerni, természetesen adunk Neki is kipróbálásra.
Szia,
a felajánlás vonatkozik a Balaton Maratonon indulókra is? Szívesen kipróbálnám!
Szia Janibácsi!
Én a Szilváson próbáltam ki ezt a X-Oxygen-es perverz ízû murcit a verseny utolsó harmadában(Én simán csak a 69-es ízû szérumnak nevezném, bizonyos korlátok között)
Nekem bevált a mutatvány, de rá pár percre elpattintottam egy koffeines nutrixxon májkrémet is vagy mifélét és jöttek a megawattok, bár voltak pillanatok amikor a laktátküszöb helyett inkább a mellékhelyiség küszöbjét ugrottam volna át ízibe.
Úgy mentem tõle a versenyen, mint a ,,férfi, aki megszerezte és megitta az új denim after shavet" !!