Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2010. május 20. - 10:44
Írta 2010. május 20. - 09:59
Apropó, ha tud valaki Symbian 9.3.2-re olyan zenelejátszót, amivel a fülhallgató gombjával lehet számot átlépni, szóljon! Ez a funkció épp nagyon hiányzik. A régi POP portos nokiám fülhallgatóján hangerõ gomb is volt, annak a hiányát feldolgoztam már valahogy. De a "SKIP" az kellene...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. május 20. - 00:40
amúgy részemrõl vagy nano-t vennék, meg egy wifi-s telefont, vagy egy touchot a nem wifis mobilom mellé...
Írta 2010. május 19. - 23:06
Írta 2010. május 19. - 22:52
Gabe:
Nem a használatával, hanem a sebességével van bajom... Gyötrelmesen lassú a Lenovo S10-2 netbookon. Tudom, vegyek egy erõsebb gépet.
A legnagyobb baj, hogy ha fel akarok rakni egy darab zeneszámot, akkor is szinkronizálni kell, és ha nem naponta csinálom, átrakosgatja a programokat, kontaktokat, leveket stb. Úgy egy órát eljátszik, pedig csak 1 számot akarok rárakni. Igen tudom, ki lehet pipálni, hogy ne szinkronizáljon mindent, de akkor meg amikor kéne, akkor vissza kell pipálgatni. Egy sokkal kisebb, egyszerûbb, kompaktabb szoftverrel is el lehetne érni ugyanezt az eredményt.
Kela:
Amúgy ha veszel végülis Apple cuccot, a fülhallgatót azzal a lendülettel hajítsd a kukába
hogy szokta zOrg írni?
gyors, ingyenes, kicsi?
SharePod
Írta 2010. május 19. - 22:08
Nem a használatával, hanem a sebességével van bajom... Gyötrelmesen lassú a Lenovo S10-2 netbookon. Tudom, vegyek egy erõsebb gépet.
A legnagyobb baj, hogy ha fel akarok rakni egy darab zeneszámot, akkor is szinkronizálni kell, és ha nem naponta csinálom, átrakosgatja a programokat, kontaktokat, leveket stb. Úgy egy órát eljátszik, pedig csak 1 számot akarok rárakni. Igen tudom, ki lehet pipálni, hogy ne szinkronizáljon mindent, de akkor meg amikor kéne, akkor vissza kell pipálgatni. Egy sokkal kisebb, egyszerûbb, kompaktabb szoftverrel is el lehetne érni ugyanezt az eredményt.
Kela:
Amúgy ha veszel végülis Apple cuccot, a fülhallgatót azzal a lendülettel hajítsd a kukába
Írta 2010. május 19. - 21:54
Írta 2010. május 19. - 21:42
"just chillin killin"
Írta 2010. május 19. - 21:34
Mire/hogyan szeretnéd használni? Én a magam részérõl asszem Shuffle-t vennék, ha vennék, mert úgy találtam, hogy a telefonom zenelejátszóját szinte kizárólag ilyen üzemben használom: nem kell kijelzõ, csak egy kupac zene random lejátszva.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. május 19. - 21:27
Gyakorlatilag egy iPhone, telefon nélkül. Játékokkal nagyon jól el lehet ütni az idõt.
Ha csak zenehallgatásra veszed, akkor ne tedd. Az iTunes a legb*lf*szabb találmány, én utálom szinkronizálgatni a telefonomat.
Gyak semmi elõnye a nano-nak, classic-nak a többi mp3 lejátszóval szemben. Legalábbis nem akkora ami indokolná az árkülönbséget. A táccs más téma, az már komoly cucc, én azt vennék
Írta 2010. május 19. - 17:51
Írta 2010. május 19. - 10:52
Írta 2010. május 19. - 10:05
Dave: En hasznaltam BOINC-et nagyonreg, es azt tapasztaltam hogy fullra beterheli a gepet. Mondjuk akkoriban meg HT-s procim volt. Ha jol olvasok a soraid kozott akkor ettol fuggetlenul is csinalja igaz?
HW hibanak tunik.
ez is HT-s proci, de boinc nélkül is csinálja...az a fura, hogy néha megy a windows képernyõkímélõ lógó fel-le, szóval mûködik a gép, máskor meg totál kifagy...majdm egnézem az alaplapot is, köszi a tippet.
Írta 2010. május 18. - 20:03
HW hibanak tunik. Nekem hasonlo jelenseg van a vinyok korul, de azt hiszem az alaplapi vezerlo , vagy a csatolo a hibas. A jelenseg is hasonlo, csak teljesen rendszertelenul kovetkezik be a lefagyas , hdd led full vilagit. Egyszeruen elveszti a kapcsolatot a sata vezerlo a vinyoval. A memoria hibanal altalaban azonnal kek halal, vagy reset szokott lenni, szerintem neked mas a baj. Lehet hogy egy kondi kezdi megadni magat a lapodon...
Írta 2010. május 18. - 17:49
kene nekem egy irodai gep
olyan 3ghz proci, 4gb ram, win7, akarmilyen de nem integralt vga valami alap cucc, meg valami 20-22es monitor. ugy hogy beleferjen igy kompletten 1000 fontba. szal kb 325k huf. nyilvan itt lesz megveve, de az arak nagyjabol ugyanazok mint otthon, szal azert merem kerdezni.
miben gondolkodjak? ugy kellene hogy kb 5 evig hasznalhato maradjon komolyabb beruhazas nelkul. szoval nem akarok bele ddr2 ramot csak azert mert az mar olcson van es akkor bele lehet szoritani a keretbe.
csak nekem ezek hogy i3 i5 phenom x4 meg mittudomen semmit nem mondanak, nem tudom hogy mi a jo es mi a kerulendo. leginkabb alaplap proci es memoria erdekel, meg hogy mi a legolcsobb vga amit meg meg szabad venni.
koszike
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 18. - 12:43
Írta 2010. május 18. - 10:20
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. május 18. - 01:30
Írta 2010. május 17. - 15:02
dell inspiron 6400
1.6ghz intel core2
nem olyan rossz, csak a tap halott
RAUH-Welt
B E G R I F F