Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Semmi hátsó szándék vagy cinizmus nem volt benne!
"In idem flumen bis non descendimus"

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Itt azonnal megveheted - nagyon megéri, fõképp hogy te szervernek is Win-t használsz!

Gonosz!
*NIX alatt nincs adatvesztés?

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
köszia válaszokat,
a gép végül akövetkezõ lesz: alaplap:gigabyte valamien most pontosan nemtudom
proci: 2.8 GHz p4 dual core
vga:ati x1600 xt 256 Mb
1Gb RAM
pio 111D Dvd író
nagyjából ennyi. Szerintetek ?
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Zsolo:
http://www.runtime.org/gdb.htm
Itt azonnal megveheted - nagyon megéri, fõképp hogy te szervernek is Win-t használsz!
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
getdataback nekem segitett. igaz nekem nem halt be a vinyo, csak veletlen formatalodott, de elvileg a nem mechanikai hibas cumok eletre keltesere is alkalmas. vagy legalabbis lehuzni rola a cucct.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Quantum HDD elfelejtette magát. BIOS töltés közben látja, aztán kiírja, hogy "primary HD failed". Ubuntu Live CD alatt a drive látszik de rajta partíció nem.
Ötletek az esetleges visszaállításra?

???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

akkor en most megsimogatom a jo kis dell 993s -emet :)

Én meg az iiyamámat :)

Más:
Lenne egy kérésem. Valahol anno azt hiszem Paraferee kérdezte, hogy hogyan lehet cf kártyáról recoveryt csinálni, ha letörölte az ember a képeket és mégis kellene. Keresem már negyed órája, de nem találom a progit. Legyen free, vagy "elérhetõ" :)
Köszi.

Nem gugli, fórum!

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az en szemszogembol kismillio erv szol mellette es ugyanennyi ellene, ha donteni tudnek mar megtortent volna nem irogatnek ide.
Kell a tapasztalat, en sajna nem latok annyi cuccot mint a tesztelok vagy a boltosok. A gigashopokban legtobbszor nem az van ami kene, a kiallitasokat meg beszuntettek ahol nezni meg nyomogatni lehett oket (Nem a hostessekre gondolok). :)
Egyenlore megfogadom VV tanacsat ,amire amugy is hajlottam, igy varok es figyelek....

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Na en pont erre akartam kilyukadni, tehat pl samsung nal lenne olyan kategoria a ami eleri azt a kontrasztaranyt, szinhuseget es valaszidot mint egy crt, vagy legalabb a kozelebe er? Vagy felejtsem el a TFT-t meg 1-2 evig?
Mert most meg az is rizikos egy ilyen kijelzo vasarlasban, hogy a fejlodes miatt lehet hogy jovore a felebe fog kerulni ugyanaz :S

azért ingyen nem fognak adni. döntsd el hogy kell-e és mennyire

A kontraszt arányban csak az a lényeg, amit az emberi szem látni és érzékelni képes. A válaszidõt sem fogja egyhamar elérni és a színhûséget sem. De nem azért veszik az emberek általában a TFT-t.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor en most megsimogatom a jo kis dell 993s -emet :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha nem muszály most vásárolnod, érdemes várni legalább egy évet.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Ami számít, az a fekete/fehér-fehér/fekete válaszidõ és a panel típusa. Ha játszol és/vagy sokat nézel filmeket, akkor számít a válaszidõ igazán.

Na en pont erre akartam kilyukadni, tehat pl samsung nal lenne olyan kategoria ami eleri azt a kontrasztaranyt, szinhuseget es valaszidot mint egy crt, vagy legalabb a kozelebe er? Vagy felejtsem el a TFT-t meg 1-2 evig?
Mert most meg az is rizikos egy ilyen kijelzo vasarlasban, hogy a fejlodes miatt lehet hogy jovore a felebe fog kerulni ugyanaz :S

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV akkor te segithetsz nekem nemi infoval TFT kapcsan, mit lenne erdemes venni 19-es meretben.
Sztem se olyan jok meg mindig a TFT-k mint a CRT-k de bizonyos arkategoriaban mar biztos megutik a mercet. A valaszidorol meg annyit hogy bar en nem vagyok lcd gyarto, fejleszto , -gondolom te sem- azert valami jelentosege csak van hogy gyakorlatilag megfelezodtek a korabbi ertekek. Marcsak azert is ,mert ha belegondolsz milyen utemben zajlik a fejlesztes es honnan hova mennyi ido alatt jutott el a technika akkor en elkepzelhetonek tartok egy 6-8ms-es TFT lapot. Persze a merettel aranyosan novekedhet ez az ertek, vagy az ara.

A lényeg, hogy amiket ráírnak, az parasztvakítás. Ami számít, az a fekete/fehér-fehér/fekete válaszidõ és a panel típusa. Ha játszol és/vagy sokat nézel filmeket, akkor számít a válaszidõ igazán. Ha munkára használod, nem egy lényeges momentum. Amibõl érdemes válogatni - nálunk is ezek fordulnak meg legnagyobb hányadban - és van hazai kínálat, azok az ismert, nagy gyártók, Samsung, LG, ACER, Hyundai, stb... típusai. Menj el vmi nagy bevásárló hangárba, mert ott rengeteg típust tudsz egyszerre megnézni, és ez segítséget nyújthat a választáshoz.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
VV akkor te segithetsz nekem nemi infoval TFT kapcsan, mit lenne erdemes venni 19-es meretben.
Sztem se olyan jok meg mindig a TFT-k mint a CRT-k de bizonyos arkategoriaban mar biztos megutik a mercet. A valaszidorol meg annyit hogy bar en nem vagyok lcd gyarto, fejleszto , -gondolom te sem- azert valami jelentosege csak van hogy gyakorlatilag megfelezodtek a korabbi ertekek. Marcsak azert is ,mert ha belegondolsz milyen utemben zajlik a fejlesztes es honnan hova mennyi ido alatt jutott el a technika akkor en elkepzelhetonek tartok egy 6-8ms-es TFT lapot. Persze a merettel aranyosan novekedhet ez az ertek, vagy az ara.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
ha már ugyis a témában vagytok:
- milyen videokártyát vennétek 40k ért?
- mi a legoptimálisabb ár teljesítmény most az amdnél?
az a baj hogy a néhány posttal ezelõtt emlitett kari ddr3mal 50

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
játékhoz tn+film-et ajánl mindeki.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Elégedett vagy vele? Ha igen, akkor nincs mirõl beszélni.:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szoval az LG-m 12ms-e az nem parasztvakitas es nekem most jo? :)

Szeretem ezeket a kamu adatokat, mint "response time."
2ms. És mibõl? És mennyit ér, mit jelent? Nagyjából semmit.
A technológiából adódóan például "17 collos méretnél 11ms az utolsó mérvadó érték, ami ez alatt van, az már parasztvakítás.
A Samsung 940 pedig még messze van a jótól.
Én a mai napig nem találtam szebb képû monitort a 4 éves, MVA paneles "17-s AG Neovonál.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Neked jöjjön be, ez a lényeg.:) Én csak a kételyeimnek adtam hangot. Nem kevés modellt próbáltam, próbálok, és fogok próbálni, munkámból adódóan, így a rálátásom erre a szegmensre elég széles.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2ms g2g, értelem szerûen, mert marketingbõl ez jön be.
tn+film paneles, overdrive-val.
nekem bejön.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.