Tools --> Internet Options... --> Content --> AutoComplete... --> Clear PasswordsMég mindig nem találom az internet explorerben a megjegyzett jelszavak törlésének lehetõségét. Help!
Használj Firefoxot
Tools --> Internet Options... --> Content --> AutoComplete... --> Clear PasswordsMég mindig nem találom az internet explorerben a megjegyzett jelszavak törlésének lehetõségét. Help!
Köszi a tippeket...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Tárcsázni? Te jó ég, mirõl beszélünk?Hatt, gyerekek, en vegigcsinaltam mindent a gyari pdf szerint, de valami nem stimmel. Nem tud tarcsazni.
Kene valami halozati tudormester, mert en ezt nem tudom megcsinalni
nekem is van egy 533-mas ddr2 so-dimm együtt már elég komoly
Vagy probáld ezt:
Restorer2000 Professional
Zsolo:
http://www.runtime.org/gdb.htm
Itt azonnal megveheted - nagyon megéri, fõképp hogy te szervernek is Win-t használsz!
Köszi a tippeket...getdataback nekem segitett. igaz nekem nem halt be a vinyo, csak veletlen formatalodott, de elvileg a nem mechanikai hibas cumok eletre keltesere is alkalmas. vagy legalabbis lehuzni rola a cucct.
nekem is van egy 533-mas ddr2 so-dimm együtt már elég komolynm )
valaki esetleg nem szeretne cserélni 2x256mb ddr2-400 so-dimm notebook ramot 1db uilyen 512esre?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gonosz!
*NIX alatt nincs adatvesztés?
x1600xt helyett egy 7600gt jobb lnne, kb árban van.köszia válaszokat,
a gép végül akövetkezõ lesz: alaplap:gigabyte valamien most pontosan nemtudom
proci: 2.8 GHz p4 dual core
vga:ati x1600 xt 256 Mb
1Gb RAM
pio 111D Dvd író
nagyjából ennyi. Szerintetek ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
*NIX alatt nincs adatvesztés?