Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
És mi az elõnye?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Én alapból mindig lekopaszítom a MS termékeket, de akkor is vacak. Linux 4 ever!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ez állítólag a végleges, kipróbáltuk itt egy gépen és egyedül a particionálással voltak gondok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem mert feleslegesen elviszi az erõforrásokat.

Microsoft terméktõl mit is vártuk ;)
(Nem flame, csak élcelõdés)

....majd jönnek csupaszított verziók és custom installok...

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Van vmi hátránya és kompatibilitási problémája annak, ha most felrakom a vistát?

Nem igazán van gond vele elsõ közelítésben, de nekem nem tetszik mert feleslegesen elviszi az erõforrásokat.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Van vmi hátránya és kompatibilitási problémája annak, ha most felrakom a vistát?

Attól függ melyik verziót...

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Akkor remélem ASUS-al nekem is jól fog menni a D43.

NAh megvan a lap. Végülis ilyet tudtam szerezni, hogy :

Asus A8N-SLI Deluxe :) Ezen kívül gigabytenak volt egy két helyen valami alapabb micro ATX-es lapja. 17-18 körül.
Ez 20 volt:bananadan . Majd este összedobom a gépet. Csak az a gond hogy házam+táp majd csak jövõhét közepére jön meg elvileg.
Most nem tudom merjem e összerakni úgy a gépet hogy egy 300W-os azona táppal, csak úgy hungarucell-en:) Van egy 2MB-os PCI-os S3 Virge-em, azt tenném bele a 7600GST helyett átmenetileg. Szerintem így mennie kéne:
3700+, 2x512 D43, pio 109 DVD, 120GB Seagate ATA100, 2MB Savage PCI
-->ez így egy 300W-os Azona táppal.

A táp ezt hajtotta eddig gond nélkül : Abit NF7-S , Athlon XP2100+@3200+ ( de mostanában csak 2GHz-en ) , inno3D 6600GT AGP, CD író, DVD író , 120-as vinyó, belsõ faxmodem , FDD, 2x512 + 256 ram

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a8n-e ben van 3000+ venice A64, kicsit 2600 alatt hajtva. kb 2560-on vagy hol. a ramok igy valami ddr376-on vannak, es jol erzik magukat. a 400 kornyeket mar nem szeretik magas fsb-vel parositva. elvileg 8.5 * 305 nel 400-on mennenek a ramok, es elvileg 400-asok, es akkor meg csak 2600-on jar a proci, de ott mar fagy nagyon. most asszem 9* 285 es igy relative jo. szal nem egy tuning alom, de nem panaszkodok, mert azert eleg szepen huzgalhato. jobb mint a KV8pro sempi 3400+ kombo volt.

ja ezek Ocz premier ramok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nekem egy ideig volt a KN8 SLI-mben D43-as, de volt mellette egy PQI, meg 2 ST, szal összetett a kép. Gond nem volt vele ugyan, de húzni nem is próbáltam, mivel a 4x512-t csak DDR200-on tudta hajtani a deszka.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nekem AN8-Ultra van D43-asokkal és nincs vele gond, persze ez nem garancia a KN8-ra.

A Sandi E6 az nem Venice E6 ? Nem is tudtam hogy Diegoból is van E6, illetve hogy mit jelent ? :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sandiego nekem dfi nf4 ultra-d ben van :) jelenleg 10*290 mert ez igy megy stabilan 1.53v mellett, és nem feszegettem tovább. 11*280 még bootol a win, de ott már nem stabil (na jó, az bõven 3ghz felett van :D)
volt kn8 ultrám, de csak uccc, tccd, infineon ce5 meg hinyx d5 volt benne. nem tudom, hogy a d43-hoz mit szólna...
amugy nagyon jó tuninglap.
a chipset hûtése elég gáz, és hamar hangossá válik, érdemes kicserélni valami passzivra.
öcsémnek asus a8n-e van, kb ugyanazt tudja, mint a kn8 ultra. ugyanolyan jó választás.
epox-okat kerülném.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Egy Asus A8N-E alaplap vásárlásán gondolkozom. Már csak ez hiányzik az új konfigom összeállításához.
Amik eddig megvannak: 3700+ Sandi E6, AC Freezer 64 PRO, 2x512 Hynix D43 DDR400, 256MB inno3D 7600GST DDR3 , vinyó egy 120 -as PATA-s
A procit tuniningolni szeretném majd, de az még kérdés mit bír majd az E6-os.

Illetve van még egy pár más jelöltem is:
Abit KN8 ~20e
Abit KN8 Ultra ~22e ( szivem és eszem szerint ezt venném, csak a D43-as ramjaim miatt félek tõle)

Az Asus A8N-E ~26e lenne 3év garival
Vagy van ilyen hogy Asus A8N-SLI SE ~16e-ért, ez így árban nem rossz, de ez az SE nem valami butitott változat? Ezzel mennyire menne a tuning egy A8N-E -hez képest? Azért 10 ezer különbség nem semmi és az olcsóbb még SLI-s is, amit esetleg késõbb ki is tudnék használni.

Vagy van még itt egy-két számomra sötét ló:
Epox 9NPA S939, nVidia nForce4 Ultra chipset 22ért
vagy
Epox 9NPA7I S939, nVidia nForce4 chipset, DDR,SATA,LAN 18700-ért.
vagy
Foxconn NF4SK8AA-8KRS nF4U,DDR400,2X PCI-E,SATA,7.1,GLAN ~24-ért

Ami miatt az asus felé hajlanék , és nem az abit felé, hogy a D43-as memóimat az abit NF7-S alaplapom nem szerette, és nem szeretnem ha az új abit se szeretné, nincs kedvem/idõm/pénzem most
memóriacserélgetéssel foglalkozni.

Valaki használ Asus A8N-E lapban Hynix D43-as memókat?

Tuningguruk jelentkezését várom :) , 3700+ SD-hez és Hynix D43-ashoz melyik lap lenne a legjobb választás?

Ami fontos még az hogy legyen integrált LAN, és hang.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pedig a sachs hurretem letol mindent.

kozben aszondtak a szeles vasznu szabvanyt lehet kb semmi nem ismeri.
mondjuk az megeshet konnyen.
a lenyeg, hogy cad-zes kozben kikuldjem full kepernyore es mozgatni kelljen a fejem ahhoz, hogy lassam a sarkokat.
lehet el kene kerni haver kivetitojet...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
tft témban ujra megy: www.tftpanel.hu érdemes elolvasni mindenkinek.
utánhuzás ügyben pedig lornak érthetõ nyelven: PixPerAn
szerk: azt ugye tudjátok, hogy oylan szinten vitáztok, hogy "bezony jó az a tourney50 hátsóváltó, viszi a fokozatokat!" "neem, az acera sokkal jobb!!"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
:mybad:

sejtettem amikor linkelted, de nem vagyok az összeseküvéselméletek híve, úgyhogy el is hesegettem gyorsan...
szombaton hívlak :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Pont ilyen lesz:D

Van egy közös ismerõsünk.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
igen, azt hiszem pont ilyen lesz, de minek köszönhetem a linket? kéne valamit látnom rajta? :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

nemtudom, hogy ez nekem szólt-e, de mindenesetre köszönöm.
Úgy néz ki sikerül szerezni egy 6600GT-t 15e Ft-ért, remélem összejön, és akkor végre az öcsém is megnyugszik egy idõre... :)

MSI NX6600GT-VTD128M

http://www.msi.com.t...ail.php?UID=636

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez volt itten a kérdés, de örülök, ha neked is segítetettek a linkek. ;) 15-ért jó vásár egy 6600GT!

Nemtudtok esetleg egy olyan oldalt, ahol össze lehet hasonlítani 2 videókarit ?
ATI Sapphire 9600XT 256Mb 499Mhz
Nvidia MSI 6600GT (AGP)

Kiváncsi lennék a tudáskülönbségre, mert elvileg sikerül egy cserébe belemennem az uncsimmal :D