Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hiszem, hogy lesz alternatívája a Vistának.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Egyébként komolyan kinek kel, hogy 3d-ben mozogjanak az ablakok és már a windows alatt 300 W-ot egyenek az alkatrészek?

a hardvergyártóknak :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Én a milleniumot szerettem rogyásig, aztán jött az xp, amikor kiderült, hogy elfut az bármin, csak szemét mennyiségû memóriát kell aládugni és gyors vinyó(ka)t. :-)
Vistát mi is próbáltuk, csak valahogy nem lehetett elõcsalogatni belõle semmilyen extra grafikai funkciót...
Egyébként komolyan kinek kel, hogy 3d-ben mozogjanak az ablakok és már a windows alatt 300 W-ot egyenek az alkatrészek?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Így vegyetek laptopot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tam: nekem a 2000 és az ME teljesen kimaradt, a jó kis 98SE-rõl váltottam XP-re. (2000 fut az egyik otthoni notin, hát a hideg kiráz tõle, olyan körülményes vele minden. :)) Én egy darab esetben vagyok hajlandó Vistára váltani, éspedig akkor, ha a DX10-et nem adják ki/törik fel/bármi XP-vel való használatra, mer ugye az új karik elvileg na.

én pl jobban szerettem a 2000-et mint az xp-t....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tam: nekem a 2000 és az ME teljesen kimaradt, a jó kis 98SE-rõl váltottam XP-re. (2000 fut az egyik otthoni notin, hát a hideg kiráz tõle, olyan körülményes vele minden. :)) Én egy darab esetben vagyok hajlandó Vistára váltani, éspedig akkor, ha a DX10-et nem adják ki/törik fel/bármi XP-vel való használatra, mer ugye az új karik elvileg na.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
kicsit egyszerûbb...

innen http://www.lhp.hu/le...=19&g=146&a=173

ezt http://www.lhp.hu/le...=19&a=173&g=146

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Sziasztok!
MA-660-as infrához drivert honnan tudok letölteni?
sys fájlt kér a gépem amikor bedugom az infrát,pedig régebben már tökéletesen müködött.
köszi

www.driverguide.com

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Sziasztok!
MA-660-as infrához drivert honnan tudok letölteni?
sys fájlt kér a gépem amikor bedugom az infrát,pedig régebben már tökéletesen müködött.
köszi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a mostani gepem vajon vista kompatibilis?

en majd kb akkor valtok, ha kijon valami olcso kozepkategorias vga dx10-el. a 8800GTS kicsit meg draga, meg elso generacios nagyon.

az a baj, hogy a mai alkalmazasokhoz es jatekokhoz kepest nagyjabol elfogadhato gepem van, de itt nyuzsog mindenki a fulembe, hogy ketmagos proci, meg vista, meg directX10.

mikor lesz vajon tenylegesen elkerulhetetlen, hogy megvaljak az en kis kokorszaki gepemtol?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Nem kell messzire menni, ha technológiai- technikai kötöttségeket akarsz találni, elég mondjuk a benzinkútig. Welcome to the globalized World!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Na ez a gusztustalan része.

Szerintem is botrányos, amit mûvel a microsoft, de aligha tudsz ellene tenni valamit is. Nem beszélve a 64 bites oprendszereirõl, amik hajde keveset érnek. Ahol kellene nekik javítani, ott semmi eredmény, ahol nem kellene, ott meg rá vagy kényszerítve a változásra. Nem csoda hogy olyan kövérke az MS.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Na ez a gusztustalan része.

Mi a jó benne? Semmi, majd a hardverekkel és szoftverekkel leszünk rákényszerítve a váltásra.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Nekem van licensz rá, és kipróbáltam. Egész szépen ment a minimum konfigon is, nem volt vele semmi gond. Nekem kicsit olyan linux klónnak tûnt az egész, de még mindig nem eléggé jól konfigurálható és sokminden mégjobban el van rejtve benne. Az Office 2007 viszont brutálisan szar lett.
Mi a jó benne? Semmi, majd a hardverekkel és szoftverekkel leszünk rákényszerítve a váltásra. Most még inkább az a probléma, hogy túl sokan használják a jól bevált Win 2k-t, ami szvsz kicsit jobb az XP-nél, egy apróságot leszámítva. Az XP még marad.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
a Vistával azt csezsték el szvsz hogy túl sokáig futott az XP. Nehezen fog bárki is átállni (játékgyártók, programgyártók, felhasználók) egy bevált rendszerrõl.

Én emléxem a 98 -> XP átállásra is. Nehéz volt. Megválni vmitõl ami szar, de mexoktad, tudod mikor fagy le és hogy hol kell oldalbakurni a gépet ha lassan megy a win.

És mondom, most még több idõt vártak.

Gépigény:800MHz, 512 RAM, 20giga (minkonfig)
1GHz, 1 gigaRAM, 128mb PS2.0 VGA, 40 giga, internet (alapkonfig)

Árak:
Starter: - / -
Home Basic: 200$ / 42ruppó
Home Premium: 240$ / 49,4ruppó
Business: 300$ / 63ruppó
Enterprise: - / -
Ultimate: 400$ / 84ruppó

De legalább szép. Ilyen titkárnõ változat, 3Dben HDRel és 8xAAval passziánszozik meg ilyenek.

Mondjuk felhasználóbarát (sok shortcut) és innovatív (györgõvel scrollolhatsz a nyitott alkalmazások között), de milyen áron ($ is és teljesítmény is).

Azért írom h drága, mert az XPt lehetett másolni. Ez kicsit olcsóbb, de ezt nem lehet, meg kell venni. Bejelentkezik, és ha nem hiteles az install, blokkol.
BSA-t még nem hív hálisten :D
Meguntam az aláírásom....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én nem láttam benne semmi oat, ami egy kicsit is elgondolkoztatott volna az esetleges ápgréd ügyében. Mi benne a jó? Mármint mitõl jobb, mint az XP? Mert akkor az elkerülte a figyelmem. :) Nekem ebbõl semmi sem hiányzik, a hibáival meg megtanultam együtt élni. Ha a DX10-et nem kötik a Vistához, akkor én maradok szépen a bejáratott Fine Tuned XP-nél. Ja, és egy oprencer ne egyen 2GB RAM-ot, mert az lol. Írják meg rendesen, ha már pénzt akarnak érte kérni... katasztrófa.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem gyárilag kompatible...:)

na meg eljutottam oda hogy legális windowsom van:D
szégyellem is magam miatt:(

amúgy ez a vista miben jó?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
állítólag jó lesz :)
de a 2gb ramom majd a végén kiderül, hogy karcsú neki, nem is beszélve a "csak" dx9-et tudó x1800xt512-mrõl :P

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ja, ezt a Vista izét is pénzért akarják még adni? Mikor nõnek fel?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nõ "A Cég" bevétele.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.