Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A szoftver siman ra van masolva a tarolegysegere ???? Durva.
Akkor szerintem csinalj egy firmware frissitest, minden lejatszonak van egy bizonyos (elvileg dokumentalt)modszere amivel frissiteni lehet a szoftveret.
Letoltod a netrol, vegigviszed a folyamatot es kesz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

"a leguttóbi gépformatkor kapott szegény"
Ez mit jelent? Szetutotted, leformaztad? Az utobbi mer okozna neki problemat. (Najo azert tud bizonyos esetekben)
Ha meghalt benne a flashram vagy az aksi akkor vidd vissza nem lehet vele mit kezdeni. De legalabbis ez alapjan a hibaleiras alapjan nem lehet megoldast talalni.

formataltam és puff nincs szoftver ,ami elindítaná a lejátszást + hasonlók..

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Samsung mp3 lejátszóhoz vmi szoftver, ami visszahozza az életbe? a leguttóbi gépformatkor kapott szegény..

"a leguttóbi gépformatkor kapott szegény"
Ez mit jelent? Szetutotted, leformaztad? Az utobbi mer okozna neki problemat. (Najo azert tud bizonyos esetekben)
Ha meghalt benne a flashram vagy az aksi akkor vidd vissza nem lehet vele mit kezdeni. De legalabbis ez alapjan a hibaleiras alapjan nem lehet megoldast talalni.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Ha a többi oldal mûxik, akkor nyilván náluk.

Ja a többi az oké..!Köszi a választ akkor mostmár nyugi vagyok.:D
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ha a többi oldal mûxik, akkor nyilván náluk.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Üdv mindenkinek!Nekem a nettel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nálam a kedvencek közé bevan rakva egy honlap címe,és ha kijelölöm megnyitásra egy ablakban kiírja hogy a kiszolgáló nem található.Most nálam van valami zûr vagy a honlap üzemeltetöjénél?:confused: :chin:

A válszt elõre is köszi.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Samsung mp3 lejátszóhoz vmi szoftver, ami visszahozza az életbe? a leguttóbi gépformatkor kapott szegény..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nem hurcolaszom en ezt sehova. minek? bar most lehet hazaviszem, hozok tesotol filmeket...

szolj hogy kezdjek el filmeket leszedni, mert pillanatnyilag kb 50 giga sorozatom van, én fõleg azokat nézek...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nem muszaj lecserelni ,berakhatod kulso rackbe is . Hurcolaszni jo az.

Tenyleg nem tudja valaki , lehet kapni mar jofele sata-s dvd-irokat esetleg blue-ray irot?

nem hurcolaszom en ezt sehova. minek? bar most lehet hazaviszem, hozok tesotol filmeket...

most csak annyit valtoztattam, hogy eddig ezen volt a rendszer, most meg a saara tettem, hogy mittomen. hatha igy jobb lesz. persze instabil es keszekusza az egesz. de majd belerazodok.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Köszönöm a segítséget, veszek holnap 80eres kábeleket, ezeket csak be kell dugdosni, nincs nagy gebasz vele?

A következõ hw upgrade egy új komplett gép lesz...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Tenyleg nem tudja valaki , lehet kapni mar jofele sata-s dvd-irokat esetleg blue-ray irot?

satas-t lehet, már nem is drágák
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
uj alaplapomon egy darab ide port van, es 6 sata, plusz 2 e-sata. ez azert elmond valamit. azt hittem bajban leszek, mert van egy ide vinyom meg egy ide dvd irom, es a kabel majdnem nem erte el oket. kellett egy ideig csurni-csavarni a dolgokat mire jo lett. asszem cserelem is le az ide vinyot hamarosan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Az elobbi valoszinu az utobbi tuti.
Bar mondjuk ha van egy kis cash es nemi hardware support akkor en inkabb a sata-t javasolnam, mert pl a seagate -ha jol tudom- mar be is jelentette hogy jovo evtol nem gyartanak ide-s vinyot tobbet es varhatoan a tobbi gyarto is elfelejti majd ezt a csatolot. Persze josolni nem lehet, de ez tobb mint egy dekados technologia mar.
A 80 eres kabellel elerheted az udma 6-ot is (133Mb/s elmeleti) mig a 40-essel csak a udma2- t (33Mb/s) ha kepes ra a merevlemez. Asszem van kulonbseg ;)

De Itt van bovebben is ha erdekel.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
ProPedalGreg: ha veszek 80eres kábeleket, az is megoldja a gondot és gyorsabb is lesz? Vagy ez bonyolultabb dolog...
Expinálom a pinarámát.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Adott egy 2 gigás .mkv fájl, Total Commanderrel darabolva. Összeillesztve CRC hibát jelez, de nem mondja meg, hogy melyik rész a hibás. Valahogyan ki lehet találni melyik szelet a rossz ?

Ugy nem probaltad hogy csak darabonkent illesztgeted? (mindig csak a kovetkezo legyen a konyvtarban) Maskulonben nemtudom hogyan lehetne, esetleg ha ez nem kif totalcommanderes joiner amivel osszeraktak hanem egy tok altalanos van benne ,akkor egy erre megfelelo program kiirhat statusz uzeneteket. Keress googliba ilyenekre hogy file split meg join

Miért csinálja most azt a gépem, hogy egy fél óra használat után, magától újraindul és kiirja, h " Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed " eddig sem volt, mégis ment...nem értem..

En szerintem ez attol lehet hogy a vindozban vagy biosban ultra ata xy-ra allitottad a vinyod vagy meghajtot telepitettel es most probalna a szerencsetlen valami jo kis gyors modban uzemeltetni, de nem tudja mert velhetoen neked csak 40 eres kabeled van a 80-as helyett ami ugye ahoz a modhoz kell. (Lehet meg hogy a vinyod jumperelese es vagy hw configja is el van allitva). Allitsd vissza a bioszban vagy szedd le a drivert es hagyd hogy feltegye maganak ujra

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
google ba beirtad a hibauzit? altalaban segit

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Miért csinálja most azt a gépem, hogy egy fél óra használat után, magától újraindul és kiirja, h " Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed " eddig sem volt, mégis ment...nem értem..
Expinálom a pinarámát.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Adott egy 2 gigás .mkv fájl, Total Commanderrel darabolva. Összeillesztve CRC hibát jelez, de nem mondja meg, hogy melyik rész a hibás. Valahogyan ki lehet találni melyik szelet a rossz ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

amugy 6750, p5kDLX, 2*1giga 800-as Ballistix. a procira meg raktam egy AC freezer7pro-t.

zsir :spoko: majd ha lesz friss win, toljál pár tuningeredményt.
szerintem kezdheted 8*400-on, a ramoknak default órajel, mindenen alapfesz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.