Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. augusztus 20. - 11:41
Akkor szerintem csinalj egy firmware frissitest, minden lejatszonak van egy bizonyos (elvileg dokumentalt)modszere amivel frissiteni lehet a szoftveret.
Letoltod a netrol, vegigviszed a folyamatot es kesz.
Írta 2007. augusztus 18. - 22:17
formataltam és puff nincs szoftver ,ami elindítaná a lejátszást + hasonlók.."a leguttóbi gépformatkor kapott szegény"
Ez mit jelent? Szetutotted, leformaztad? Az utobbi mer okozna neki problemat. (Najo azert tud bizonyos esetekben)
Ha meghalt benne a flashram vagy az aksi akkor vidd vissza nem lehet vele mit kezdeni. De legalabbis ez alapjan a hibaleiras alapjan nem lehet megoldast talalni.
Írta 2007. augusztus 18. - 22:12
Samsung mp3 lejátszóhoz vmi szoftver, ami visszahozza az életbe? a leguttóbi gépformatkor kapott szegény..
"a leguttóbi gépformatkor kapott szegény"
Ez mit jelent? Szetutotted, leformaztad? Az utobbi mer okozna neki problemat. (Najo azert tud bizonyos esetekben)
Ha meghalt benne a flashram vagy az aksi akkor vidd vissza nem lehet vele mit kezdeni. De legalabbis ez alapjan a hibaleiras alapjan nem lehet megoldast talalni.
Írta 2007. augusztus 18. - 22:04
Ha a többi oldal mûxik, akkor nyilván náluk.
Ja a többi az oké..!Köszi a választ akkor mostmár nyugi vagyok.
Írta 2007. augusztus 18. - 21:56
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. augusztus 18. - 21:21
Nálam a kedvencek közé bevan rakva egy honlap címe,és ha kijelölöm megnyitásra egy ablakban kiírja hogy a kiszolgáló nem található.Most nálam van valami zûr vagy a honlap üzemeltetöjénél?:confused: :chin:
A válszt elõre is köszi.
Írta 2007. augusztus 14. - 09:34
Írta 2007. augusztus 12. - 21:13
szolj hogy kezdjek el filmeket leszedni, mert pillanatnyilag kb 50 giga sorozatom van, én fõleg azokat nézek...nem hurcolaszom en ezt sehova. minek? bar most lehet hazaviszem, hozok tesotol filmeket...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. augusztus 12. - 20:04
Nem muszaj lecserelni ,berakhatod kulso rackbe is . Hurcolaszni jo az.
Tenyleg nem tudja valaki , lehet kapni mar jofele sata-s dvd-irokat esetleg blue-ray irot?
nem hurcolaszom en ezt sehova. minek? bar most lehet hazaviszem, hozok tesotol filmeket...
most csak annyit valtoztattam, hogy eddig ezen volt a rendszer, most meg a saara tettem, hogy mittomen. hatha igy jobb lesz. persze instabil es keszekusza az egesz. de majd belerazodok.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 12. - 15:09
A következõ hw upgrade egy új komplett gép lesz...
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2007. augusztus 12. - 14:58
satas-t lehet, már nem is drágákNem muszaj lecserelni ,berakhatod kulso rackbe is . Hurcolaszni jo az.
Tenyleg nem tudja valaki , lehet kapni mar jofele sata-s dvd-irokat esetleg blue-ray irot?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 12. - 14:47
Írta 2007. augusztus 12. - 14:16
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 12. - 14:02
Bar mondjuk ha van egy kis cash es nemi hardware support akkor en inkabb a sata-t javasolnam, mert pl a seagate -ha jol tudom- mar be is jelentette hogy jovo evtol nem gyartanak ide-s vinyot tobbet es varhatoan a tobbi gyarto is elfelejti majd ezt a csatolot. Persze josolni nem lehet, de ez tobb mint egy dekados technologia mar.
A 80 eres kabellel elerheted az udma 6-ot is (133Mb/s elmeleti) mig a 40-essel csak a udma2- t (33Mb/s) ha kepes ra a merevlemez. Asszem van kulonbseg
De Itt van bovebben is ha erdekel.
Írta 2007. augusztus 12. - 12:32
Expinálom a pinarámát.
Írta 2007. augusztus 12. - 00:33
Adott egy 2 gigás .mkv fájl, Total Commanderrel darabolva. Összeillesztve CRC hibát jelez, de nem mondja meg, hogy melyik rész a hibás. Valahogyan ki lehet találni melyik szelet a rossz ?
Ugy nem probaltad hogy csak darabonkent illesztgeted? (mindig csak a kovetkezo legyen a konyvtarban) Maskulonben nemtudom hogyan lehetne, esetleg ha ez nem kif totalcommanderes joiner amivel osszeraktak hanem egy tok altalanos van benne ,akkor egy erre megfelelo program kiirhat statusz uzeneteket. Keress googliba ilyenekre hogy file split meg join
Miért csinálja most azt a gépem, hogy egy fél óra használat után, magától újraindul és kiirja, h " Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed " eddig sem volt, mégis ment...nem értem..
En szerintem ez attol lehet hogy a vindozban vagy biosban ultra ata xy-ra allitottad a vinyod vagy meghajtot telepitettel es most probalna a szerencsetlen valami jo kis gyors modban uzemeltetni, de nem tudja mert velhetoen neked csak 40 eres kabeled van a 80-as helyett ami ugye ahoz a modhoz kell. (Lehet meg hogy a vinyod jumperelese es vagy hw configja is el van allitva). Allitsd vissza a bioszban vagy szedd le a drivert es hagyd hogy feltegye maganak ujra
Írta 2007. augusztus 11. - 22:18
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 11. - 20:07
Expinálom a pinarámát.
Írta 2007. augusztus 10. - 15:32
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. augusztus 08. - 21:53
zsir :spoko: majd ha lesz friss win, toljál pár tuningeredményt.amugy 6750, p5kDLX, 2*1giga 800-as Ballistix. a procira meg raktam egy AC freezer7pro-t.
szerintem kezdheted 8*400-on, a ramoknak default órajel, mindenen alapfesz.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.