Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

emre

emre

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Audiograbber

Az 1.83-as verzió ingyenes, magyar nyelvû.

mod:
Link: http://origo.hu/szof...o/agfree18.html

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
egy kis segítségre lenne szükségem:
olyan konvertáló progit keresek, amivel wma-t tudok mp3-á alakítani, és fordítva.
aki tud ilyet ne tartsa vissza. thx!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

Miért csinálhatja azt a gépem, hogy bizonyos idõközönként kattan egyet a vincseszter és meghal a gép, aztán kattan mégegyet és magától újraindul, vírust már letakarítottam. Aztán olyat is csinál,ez nem tudom mennyire rendellenes, hogy ha egy picit is meglököm a gépházat, azonnal újraindul. Fõleg az elsõ probléma a bosszantó, mert van, hogy játék közben, van, hogy semmi nem fut és akkor is elõjön. Amikor a vinyó haldoklik az ilyen szokott lenni?

Hali,nekem is volt ilyen problémám amikor még régen asztali gépem volt.
Gondolom most is asztali géprõl van szó?
Huzd ki a 220 ból és vedd le a vinyó felöli oldalról a burkolatot,és nézd meg a vinyónak a betáp kábelcsatlakozóját.
Általában az abban lévõ érintkezõk szoktak kitágulni és érintkezési hibát okozni.
Akkoriban énis azt hittem hogy meghalt a vinyó sõt nálam azt is kiírta hogy a vinyón nincs operációs rendszer telepítve,pedig elõtte 5 percel telepítettük fel rá,de ahogy ezt a mûveletet megcsináltam rögtön jólett minden.

De nem biztos hogy valóban ez a probléma forrása,csak nagyon hasonlít a nálam akkoriban keletkezett okokhoz,és én ezzel tudtam orvosolni a problémát.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Hat szerintem igen, igy kezdodik a meghalas, majd egyre tobbet fog kattogni. (van amikor mar sorozatfegyver modjara, de ez a hibatol fugg)
Viszont hogy biztos legyel benne, tegyel fel egy szuz oprendszert es futtasd egy ideig azon a progikat.
Az adataidat pedig mar most mentsd le ha jot akarsz.

Ja igen eloszor a tapcsatit nezd meg, dugd be rendesen ,vagy dugjal ra masik molexet csak utana folytasd a fentebbiekkel. Van egy tippem hogy kontaktos. Az is tonkreteheti.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Miért csinálhatja azt a gépem, hogy bizonyos idõközönként kattan egyet a vincseszter és meghal a gép, aztán kattan mégegyet és magától újraindul, vírust már letakarítottam. Aztán olyat is csinál,ez nem tudom mennyire rendellenes, hogy ha egy picit is meglököm a gépházat, azonnal újraindul. Fõleg az elsõ probléma a bosszantó, mert van, hogy játék közben, van, hogy semmi nem fut és akkor is elõjön. Amikor a vinyó haldoklik az ilyen szokott lenni?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Photoshopban(7.0 és CS2) hol lehet kalibrálni a monitort?

Van hozzá egy Adobe Gamma nevû util, elvileg a Vezérlõpultba rakja default.

Aktuális civil

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
undelete programok segitenek (keress ra) , bar rendszerparticio eseten necces hogy valami felulirja es akkor vege.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

betettem egy mappát a lomtárba számomra elég fontos infokkal - véletlenül. majd elfelejtkeztem rola és csináltam a dolgom tovább. azán reflexszerûen üritettem mikor megláttam hogy van benne vmi. restart még nem volt a gépen: megvan az még valahol?

Hali,szerintem próbáld meg a rendszer visszaálítás-menüben egy korábbi még a keresett mappa lomtárba helyezése elõtti idõpontra visszaálitani a gépet.
Akkor talán meglessz valahol,de ez sem bizti csak 1 lehetõség nálam be szokott válni.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

emre

emre

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

betettem egy mappát a lomtárba számomra elég fontos infokkal - véletlenül. majd elfelejtkeztem rola és csináltam a dolgom tovább. azán reflexszerûen üritettem mikor megláttam hogy van benne vmi. restart még nem volt a gépen: megvan az még valahol?

Hát nem nagyon, de visszahozható.
Be van kapcsolva a rendszervisszaállítás a gépeden?

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.673 hozzászólás
A Win.MediaPlayer(11) játsza a számot, tehát megy a csík alul, méri az idõt és a grafikus kép is ritmusra ugrál csakhogy nem hallatszik semmi a hangszórón.
Ez 1 mp3 formátumú file lenne. Mi lehet itt a gond ? Találkozott már valaki ilyen jelenséggel ? Valami 5let ?
Köszi !
Marci

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Sztem a razorlame-t keresd wav->mp3->wav, gyors is lehet minosegi is lehet , vagy a ketto kombinacioja, vagy VBR, ABR, CBR , 64-320Kbps amit akarsz.
http://www.dors.de/razorlame/index.php

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Photoshopban(7.0 és CS2) hol lehet kalibrálni a monitort?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
örök hálám jorus :) cdex megoldja a problémámat :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://www.mp3-conve...er_freeware.htm

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tudna nekem vki mondani egy olyan progit amivel mp3 at tudok csinálni a wavbol?
vmi régi audiograbberem van. az zenékhez jo volt, de nekem most kis digitális diktafon wavját nem tudja átalakitani :wallbange:

buko

buko

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
remélem fog bootoln ez a szar na de a dvd vel mitcse..zek? mer nem hiszem h kitom probálni másik gépbe nem lhet h valami más yí rosz? program elb@szott vmit?

buko

buko

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

Reboot, belépsz a BIOS-ba, boot sorrendnél elõre teszed a CD-t, behelyezed a lemezt, Save&quit, majd megnézed, hogy bootol-e a lemezrõl. Ha igen, bootolható. Ha nem, nem.

2GB-t természetesen meg lehet címezni 32 biten.

értem thnxs

buko

buko

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

KATT

nagyon kösz ia linket

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Reboot, belépsz a BIOS-ba, boot sorrendnél elõre teszed a CD-t, behelyezed a lemezt, Save&quit, majd megnézed, hogy bootol-e a lemezrõl. Ha igen, bootolható. Ha nem, nem.

2GB-t természetesen meg lehet címezni 32 biten.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"