Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Mindenféle frissítés, windows tûzfal ki van kapcsolva, Sygate van meg adaware és nod32..
Feladatkezelõben semmi nemodaillõt nem látok, és leterhelve sincs a proci..
Akkor gondolnék vírusra, ha pl. tegnap óta lenne ilyen lassú, de ahogy felraktam az xp-t, elsõ boot, és már lassú volt, netet csak másnap csináltam rajta..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Újra lett rakva az XP, és azóta iszonyat lassú.

Az esetek többségében a hasonló helyzeteket az "Automatikus frissítés" nevû szabotázsfolyamat okozza, ami a gép bekapcsolása után még 10 percig is akár szopatja a gépet. Kapcsold ki, hátha.

Végtelenül sok kapcsolódás a netre is belassíthatja, ha pl nincs, vagy megszakadt, akár 1 másodpercre is a tûzfalad, s beszívtál valami fincsi kis wormot. Na ugye ezt viszont nem fogod folyamatként látni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Vikto, ctrl+alt+del és ott folyamatok. A cpu használat innen is látható, mármint, hogy mi terheli le a gépet.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mondjatok nekem fasza 20+"-os lcd-t
olyan 100eft korulig
igazabol samsung viewsonic minoseg erdekel
1600+ x.... felbontas

az tenyleg gagyi ha a tv tuner is benne van?

tv, video, net, cad
semmi jatek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Tudtok olyan progit amivel figyelhetem hogy a winyó mennyire dolgozik?
Újra lett rakva az XP, és azóta iszonyat lassú. Hardverváltozás nem volt, minden ugyanaz, nemhismze h vírus, mert ahogy kész lett, még net se volt, de már lassú volt, most ott tartok, h megy winamp és megnyitom operát, zene akad, egér akad belassul az egész..Win indításkor az indító zene is szaggat alapból, a progik is lassúak, szóval úgy minden. Elõtte nem volt ilyen egyáltalán.
Ötlet?
Memóriahasználat tök alacsony egyfolytában, CPU kihasználtsága szintén..
köszi!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
GetDataBack - http://runtime.org
Aztán "vásárlás" után legalább egy köszönömöt küldj a fejlesztõnek...
"In idem flumen bis non descendimus"

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Danke sün mindenkinek :) Egyébként ez is külsõ házas USB-re kötött vas volt...
zOrg, a progi nevét írd meg kérlek.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Van egy vinyóm, amit lát a bios, látja a total commander, a lemezkezelõ, de a windóz intézõ már nem. Azt mondja a lemezkezelõ, hogy üres és nincs rajta filerendszer, pedig én tudom, hogy rajta van sok értékes adatom :( Van ötletetek, mit lehet vele kezdeni? Adatmentés, ilyesmi?
Elõre is köszönöm!

79 USD-ért van rá célszoftver. Nálam másolás közben "megdöglött" (külsõ HDD házban túlmelegedett - igen gyakori hiba...) winchesterekrõl simán hozta az adataim 98-99%-ban.
"In idem flumen bis non descendimus"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Gabe84 : Sztem a te problemad is hasonlo az enyemhez, szoval akar meg a cmos elem is lehet, de attol fuggoen hol hal meg, lehet debugolni. Nekem az a baj hogy meg sehova nem logol nincs semmi visszajelzes hogy hol allt meg, csak annyit tudok csinalni hogy egyenkent kiszedem a betoltodo eszkozoket es megnezem azok okozzak-e, csak ez nagyon sok ido. Meg mellesleg elszallt egy vinyom, illetve csak azt hittem. Reszletek es tanulsag lasd lejjebb*.

lacley++ , sztem chkdsk osszes lemez/particio /F kapcsoloval, ha nem segit akkor recovery console fixmbr parancs. Elotte Backup.

*Szal a problema lacley-eval volt hasonlatos, csak nekem elszallt masolas kozben az ntfs (kulso usb hdd-rol masoltam) elkepzelheto a kulonbozo cluster-meretek miatt tortent, de nem tudom. Az XP nem indult el, mindig ntfs.sys hibaval lehalt a gep. Azt hittem galyra ment a vadzsi uj vinyo ,de nem! (A boot cd se ment, es ez kicsit bosszanto volt, hisz csak kesobb detektalja a merevlemezeket a telepito (megint?) akkor minek kell neki bootnal is? Tetves egy OS ez a windows, gyakorlatilag hasznalhatatlan es telepithetetlen lett a gep amig ki nem huztam a karosodott fajlrendszeru HDD-t) Sokadszori sikertelen inditas utan vegul felraktam a linuxot masik particiora, ntfsfix es ment minden ahogy a nagy konyvben irva van. Nem kellett vinyot visszavinni meg semmi, csak Billgetz fejet kopkodni ,hogy nem birt iratni egy normalis OS-t.
Jelenleg ott tartok hogy a karosodott fajlrendszeru vinyo OK ,viszont nem tudok bootolni cd-rol ha a masik HDD amin az XP van, be van jegyezve a BIOS-ba (Vista megy csak XP nem , ez milyen mar!! A cd jo , korabban telepitettem rola.) . Ha nincs vagy le van huzva elindul az install es kesobb a software detect resz utan lehet ra telepiteni is (detektalas resz elott vissza kell dugni ha le lett huzva. Ezt csak SATA vinyokkal es uj vezerlokkel lehet megcsinalni -hot swap-!!)
Valszeg valami megserult a vinyon vagy valami parameter nem jo az MBR-ben. Nem tudtam helyrerakni sehogy, fixmbr sem segitett.
1bkent Linux alatt minden tokeletesen ment masolas iras stb. Most winen is megy minden csak nem bootol a fenti trukk alkalmazasa nelkul. Van esetleg otlet?

Mindenesetre Linux forever :D
Bocs a sok szovegert, remelem tanulsagos volt, nekem majdnem egy hvgm ment ra.
THX to BG

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás
Van egy vinyóm, amit lát a bios, látja a total commander, a lemezkezelõ, de a windóz intézõ már nem. Azt mondja a lemezkezelõ, hogy üres és nincs rajta filerendszer, pedig én tudom, hogy rajta van sok értékes adatom :( Van ötletetek, mit lehet vele kezdeni? Adatmentés, ilyesmi?
Elõre is köszönöm!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Nah, újra itt...szóval visszatérve a sztorira: router-bõl kijövõ egyik jelet kéne másik router-el továbbosztani. Én megpróbáltam, nem ment. :D
Aztán voltak itt ilyen varázsszavak, hogy port forwading, meg ilyenek...akkor valaki felvázolná mit és hogyan is csináljak, hogy mûködjön a rendszer? A help-ért elõre is köszi!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
úgy nem ment, de meglett a cd szal mégis megy:) köszi...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
toltesz le hangkartya drivert?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
winfós új minden megy szépen de a hangkártya telepítõjét nem találom...
hogyan is tudok hangot elõcsalni a rendszerbõl??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Viszont kijott a HL2 folytatasa vegre :):)

bizony, portal is tölthetõ steam-rõl, meg az episode2 is :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekem kb. minden 10. indításnál resetteli magát a windows betöltõdésekor, aztán amint megint bejön érkezik a súlyos rendszerhiba után állt helyre szöveg.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Cod4 demo van csak.
Viszont kijott a HL2 folytatasa vegre :):)

Kerdes ,ha valaki jartas ilyen teren:
Adott egy gep eleg uj cuccokkal, xp -vel.
A problema az hogy indulaskor, de csak hideg indulaskor es mindig csak 1x az
XP a logo screen-nel (alul villognak azok a kis szarok :) ) lefagy, nem tolt tovabb. Reset utan pedig megy es minden tovabbi reset/ujrainditas eseten is.
Sztem nem bios elem a gond (elvileg uj a cucc, par honapos),bar lehet megis.
Tunningolva nincs, minden referencia erteken megy kiveve a ram, ami 1066-ra van allitva, de az gyarilag annyit is tud. Memtesttel futtatva hibatlanul megy, tehat az is kilove elvileg. Valami driver betoltodeskor halasztja meg sztem.
A gep mukodesileg tokeletes csak ez kib****tt boot.
Nincs valami tippetek? Az eszkozkezeloben is minden hibatlan, egyedul hidden modban latni hogy hianyzik neki a ps2 kejborda mivel az mar nincs.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ez?
http://www.rarpasswordcracker.com/

pölö így: rar+password+recovery+free

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ingyenes rar password recovery app kene. werzio johet privibe
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem lesz neked idõd játszani ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/