Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2006. január 12. 06:46
Írta 2007. október 15. - 21:28
Mindenféle frissítés, windows tûzfal ki van kapcsolva, Sygate van meg adaware és nod32..
Feladatkezelõben semmi nemodaillõt nem látok, és leterhelve sincs a proci..
Akkor gondolnék vírusra, ha pl. tegnap óta lenne ilyen lassú, de ahogy felraktam az xp-t, elsõ boot, és már lassú volt, netet csak másnap csináltam rajta..
Feladatkezelõben semmi nemodaillõt nem látok, és leterhelve sincs a proci..
Akkor gondolnék vírusra, ha pl. tegnap óta lenne ilyen lassú, de ahogy felraktam az xp-t, elsõ boot, és már lassú volt, netet csak másnap csináltam rajta..
Írta 2007. október 15. - 21:21
Újra lett rakva az XP, és azóta iszonyat lassú.
Az esetek többségében a hasonló helyzeteket az "Automatikus frissítés" nevû szabotázsfolyamat okozza, ami a gép bekapcsolása után még 10 percig is akár szopatja a gépet. Kapcsold ki, hátha.
Végtelenül sok kapcsolódás a netre is belassíthatja, ha pl nincs, vagy megszakadt, akár 1 másodpercre is a tûzfalad, s beszívtál valami fincsi kis wormot. Na ugye ezt viszont nem fogod folyamatként látni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. október 15. - 20:59
Vikto, ctrl+alt+del és ott folyamatok. A cpu használat innen is látható, mármint, hogy mi terheli le a gépet.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. október 15. - 20:13
mondjatok nekem fasza 20+"-os lcd-t
olyan 100eft korulig
igazabol samsung viewsonic minoseg erdekel
1600+ x.... felbontas
az tenyleg gagyi ha a tv tuner is benne van?
tv, video, net, cad
semmi jatek
olyan 100eft korulig
igazabol samsung viewsonic minoseg erdekel
1600+ x.... felbontas
az tenyleg gagyi ha a tv tuner is benne van?
tv, video, net, cad
semmi jatek
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 15. - 20:01
Tudtok olyan progit amivel figyelhetem hogy a winyó mennyire dolgozik?
Újra lett rakva az XP, és azóta iszonyat lassú. Hardverváltozás nem volt, minden ugyanaz, nemhismze h vírus, mert ahogy kész lett, még net se volt, de már lassú volt, most ott tartok, h megy winamp és megnyitom operát, zene akad, egér akad belassul az egész..Win indításkor az indító zene is szaggat alapból, a progik is lassúak, szóval úgy minden. Elõtte nem volt ilyen egyáltalán.
Ötlet?
Memóriahasználat tök alacsony egyfolytában, CPU kihasználtsága szintén..
köszi!
Újra lett rakva az XP, és azóta iszonyat lassú. Hardverváltozás nem volt, minden ugyanaz, nemhismze h vírus, mert ahogy kész lett, még net se volt, de már lassú volt, most ott tartok, h megy winamp és megnyitom operát, zene akad, egér akad belassul az egész..Win indításkor az indító zene is szaggat alapból, a progik is lassúak, szóval úgy minden. Elõtte nem volt ilyen egyáltalán.
Ötlet?
Memóriahasználat tök alacsony egyfolytában, CPU kihasználtsága szintén..
köszi!
Írta 2007. október 15. - 14:24
GetDataBack - http://runtime.org
Aztán "vásárlás" után legalább egy köszönömöt küldj a fejlesztõnek...
Aztán "vásárlás" után legalább egy köszönömöt küldj a fejlesztõnek...
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. október 15. - 14:18
Danke sün mindenkinek Egyébként ez is külsõ házas USB-re kötött vas volt...
zOrg, a progi nevét írd meg kérlek.
zOrg, a progi nevét írd meg kérlek.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos
ákos
Írta 2007. október 15. - 13:39
79 USD-ért van rá célszoftver. Nálam másolás közben "megdöglött" (külsõ HDD házban túlmelegedett - igen gyakori hiba...) winchesterekrõl simán hozta az adataim 98-99%-ban.Van egy vinyóm, amit lát a bios, látja a total commander, a lemezkezelõ, de a windóz intézõ már nem. Azt mondja a lemezkezelõ, hogy üres és nincs rajta filerendszer, pedig én tudom, hogy rajta van sok értékes adatom Van ötletetek, mit lehet vele kezdeni? Adatmentés, ilyesmi?
Elõre is köszönöm!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. október 15. - 13:34
Gabe84 : Sztem a te problemad is hasonlo az enyemhez, szoval akar meg a cmos elem is lehet, de attol fuggoen hol hal meg, lehet debugolni. Nekem az a baj hogy meg sehova nem logol nincs semmi visszajelzes hogy hol allt meg, csak annyit tudok csinalni hogy egyenkent kiszedem a betoltodo eszkozoket es megnezem azok okozzak-e, csak ez nagyon sok ido. Meg mellesleg elszallt egy vinyom, illetve csak azt hittem. Reszletek es tanulsag lasd lejjebb*.
lacley++ , sztem chkdsk osszes lemez/particio /F kapcsoloval, ha nem segit akkor recovery console fixmbr parancs. Elotte Backup.
*Szal a problema lacley-eval volt hasonlatos, csak nekem elszallt masolas kozben az ntfs (kulso usb hdd-rol masoltam) elkepzelheto a kulonbozo cluster-meretek miatt tortent, de nem tudom. Az XP nem indult el, mindig ntfs.sys hibaval lehalt a gep. Azt hittem galyra ment a vadzsi uj vinyo ,de nem! (A boot cd se ment, es ez kicsit bosszanto volt, hisz csak kesobb detektalja a merevlemezeket a telepito (megint?) akkor minek kell neki bootnal is? Tetves egy OS ez a windows, gyakorlatilag hasznalhatatlan es telepithetetlen lett a gep amig ki nem huztam a karosodott fajlrendszeru HDD-t) Sokadszori sikertelen inditas utan vegul felraktam a linuxot masik particiora, ntfsfix es ment minden ahogy a nagy konyvben irva van. Nem kellett vinyot visszavinni meg semmi, csak Billgetz fejet kopkodni ,hogy nem birt iratni egy normalis OS-t.
Jelenleg ott tartok hogy a karosodott fajlrendszeru vinyo OK ,viszont nem tudok bootolni cd-rol ha a masik HDD amin az XP van, be van jegyezve a BIOS-ba (Vista megy csak XP nem , ez milyen mar!! A cd jo , korabban telepitettem rola.) . Ha nincs vagy le van huzva elindul az install es kesobb a software detect resz utan lehet ra telepiteni is (detektalas resz elott vissza kell dugni ha le lett huzva. Ezt csak SATA vinyokkal es uj vezerlokkel lehet megcsinalni -hot swap-!!)
Valszeg valami megserult a vinyon vagy valami parameter nem jo az MBR-ben. Nem tudtam helyrerakni sehogy, fixmbr sem segitett.
1bkent Linux alatt minden tokeletesen ment masolas iras stb. Most winen is megy minden csak nem bootol a fenti trukk alkalmazasa nelkul. Van esetleg otlet?
Mindenesetre Linux forever
Bocs a sok szovegert, remelem tanulsagos volt, nekem majdnem egy hvgm ment ra.
THX to BG
lacley++ , sztem chkdsk osszes lemez/particio /F kapcsoloval, ha nem segit akkor recovery console fixmbr parancs. Elotte Backup.
*Szal a problema lacley-eval volt hasonlatos, csak nekem elszallt masolas kozben az ntfs (kulso usb hdd-rol masoltam) elkepzelheto a kulonbozo cluster-meretek miatt tortent, de nem tudom. Az XP nem indult el, mindig ntfs.sys hibaval lehalt a gep. Azt hittem galyra ment a vadzsi uj vinyo ,de nem! (A boot cd se ment, es ez kicsit bosszanto volt, hisz csak kesobb detektalja a merevlemezeket a telepito (megint?) akkor minek kell neki bootnal is? Tetves egy OS ez a windows, gyakorlatilag hasznalhatatlan es telepithetetlen lett a gep amig ki nem huztam a karosodott fajlrendszeru HDD-t) Sokadszori sikertelen inditas utan vegul felraktam a linuxot masik particiora, ntfsfix es ment minden ahogy a nagy konyvben irva van. Nem kellett vinyot visszavinni meg semmi, csak Billgetz fejet kopkodni ,hogy nem birt iratni egy normalis OS-t.
Jelenleg ott tartok hogy a karosodott fajlrendszeru vinyo OK ,viszont nem tudok bootolni cd-rol ha a masik HDD amin az XP van, be van jegyezve a BIOS-ba (Vista megy csak XP nem , ez milyen mar!! A cd jo , korabban telepitettem rola.) . Ha nincs vagy le van huzva elindul az install es kesobb a software detect resz utan lehet ra telepiteni is (detektalas resz elott vissza kell dugni ha le lett huzva. Ezt csak SATA vinyokkal es uj vezerlokkel lehet megcsinalni -hot swap-!!)
Valszeg valami megserult a vinyon vagy valami parameter nem jo az MBR-ben. Nem tudtam helyrerakni sehogy, fixmbr sem segitett.
1bkent Linux alatt minden tokeletesen ment masolas iras stb. Most winen is megy minden csak nem bootol a fenti trukk alkalmazasa nelkul. Van esetleg otlet?
Mindenesetre Linux forever
Bocs a sok szovegert, remelem tanulsagos volt, nekem majdnem egy hvgm ment ra.
THX to BG
Írta 2007. október 15. - 08:51
Van egy vinyóm, amit lát a bios, látja a total commander, a lemezkezelõ, de a windóz intézõ már nem. Azt mondja a lemezkezelõ, hogy üres és nincs rajta filerendszer, pedig én tudom, hogy rajta van sok értékes adatom Van ötletetek, mit lehet vele kezdeni? Adatmentés, ilyesmi?
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos
ákos
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. október 14. - 21:58
Nah, újra itt...szóval visszatérve a sztorira: router-bõl kijövõ egyik jelet kéne másik router-el továbbosztani. Én megpróbáltam, nem ment.
Aztán voltak itt ilyen varázsszavak, hogy port forwading, meg ilyenek...akkor valaki felvázolná mit és hogyan is csináljak, hogy mûködjön a rendszer? A help-ért elõre is köszi!!!
Aztán voltak itt ilyen varázsszavak, hogy port forwading, meg ilyenek...akkor valaki felvázolná mit és hogyan is csináljak, hogy mûködjön a rendszer? A help-ért elõre is köszi!!!
Írta 2007. október 14. - 21:09
Írta 2007. október 14. - 20:54
toltesz le hangkartya drivert?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 14. - 20:36
winfós új minden megy szépen de a hangkártya telepítõjét nem találom...
hogyan is tudok hangot elõcsalni a rendszerbõl??
hogyan is tudok hangot elõcsalni a rendszerbõl??
Írta 2007. október 13. - 19:56
bizony, portal is tölthetõ steam-rõl, meg az episode2 isViszont kijott a HL2 folytatasa vegre :)
Írta 2007. október 13. - 12:14
Nekem kb. minden 10. indításnál resetteli magát a windows betöltõdésekor, aztán amint megint bejön érkezik a súlyos rendszerhiba után állt helyre szöveg.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. október 12. - 20:52
Cod4 demo van csak.
Viszont kijott a HL2 folytatasa vegre :)
Kerdes ,ha valaki jartas ilyen teren:
Adott egy gep eleg uj cuccokkal, xp -vel.
A problema az hogy indulaskor, de csak hideg indulaskor es mindig csak 1x az
XP a logo screen-nel (alul villognak azok a kis szarok ) lefagy, nem tolt tovabb. Reset utan pedig megy es minden tovabbi reset/ujrainditas eseten is.
Sztem nem bios elem a gond (elvileg uj a cucc, par honapos),bar lehet megis.
Tunningolva nincs, minden referencia erteken megy kiveve a ram, ami 1066-ra van allitva, de az gyarilag annyit is tud. Memtesttel futtatva hibatlanul megy, tehat az is kilove elvileg. Valami driver betoltodeskor halasztja meg sztem.
A gep mukodesileg tokeletes csak ez kib****tt boot.
Nincs valami tippetek? Az eszkozkezeloben is minden hibatlan, egyedul hidden modban latni hogy hianyzik neki a ps2 kejborda mivel az mar nincs.
Viszont kijott a HL2 folytatasa vegre :)
Kerdes ,ha valaki jartas ilyen teren:
Adott egy gep eleg uj cuccokkal, xp -vel.
A problema az hogy indulaskor, de csak hideg indulaskor es mindig csak 1x az
XP a logo screen-nel (alul villognak azok a kis szarok ) lefagy, nem tolt tovabb. Reset utan pedig megy es minden tovabbi reset/ujrainditas eseten is.
Sztem nem bios elem a gond (elvileg uj a cucc, par honapos),bar lehet megis.
Tunningolva nincs, minden referencia erteken megy kiveve a ram, ami 1066-ra van allitva, de az gyarilag annyit is tud. Memtesttel futtatva hibatlanul megy, tehat az is kilove elvileg. Valami driver betoltodeskor halasztja meg sztem.
A gep mukodesileg tokeletes csak ez kib****tt boot.
Nincs valami tippetek? Az eszkozkezeloben is minden hibatlan, egyedul hidden modban latni hogy hianyzik neki a ps2 kejborda mivel az mar nincs.
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 12. - 19:50
Írta 2007. október 12. - 19:28
ingyenes rar password recovery app kene. werzio johet privibe
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 12. - 16:54
nem lesz neked idõd játszani
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->