Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2007. október 06. - 22:00
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 05. - 23:45
irni akartam, hogy hx520hm. lehet meg is talaltam. Corsair HX520. ez jo lesz?
de rájössz te magadtól is seasonic bele van, az m12 500-as pontosabban, csak a kiegészitõ venti nélkül.
ennél csak a 400-as zen a halkabb. csak k**va drága.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 05. - 11:37
ákos
Írta 2007. október 05. - 10:37
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. október 05. - 00:26
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 04. - 23:57
irom a preferenciakat
1. halk legyen
2. halk legyen
3. HALK LEGYEN
4. modularis legyen [ez majdnem annyira fontos mint hogy halk legyen] nem modularis nem kell
5. HALK! HOGY ALIG HALLJAM ANNYIRA!
6. legyen olyan 8tus vagymilyen csatija, ha a videokartya azt kivanja a jovoben
7. Passziv esetleg? annal nincs halkabb
8. szoval kb ennyi. Egy optikai meghajto [most fogom cserelni a 110es pio-t valami s-atasra {erre is johet tipp}] plusz ket vinyo. es majd jon bele az uj vga. meg a vizhutes. Es stabil gepet akarok 3.6ghz-n.
es persze ki birjam fizetni. ja es legyen halk.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. október 04. - 20:50
cserélj tápot.
fogyadjunk hogy egy dzsunka 300-as codegány.
egy 400 vagy 420as fsp asszem. nem emlékszek pontosan
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2007. október 04. - 20:42
fogyadjunk hogy egy dzsunka 300-as codegány.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 04. - 20:25
az mitõl lehet hogy kikapcsol a monitorom a gép mûködése közben? olyan állapotba kerül mint mikor kikapcsolom a gépet tehát villog zlöden a ledje de fekete a képernyõ - pl a zene megy tovább ettõl függetlenül. játék közben is elõfordul de attol is ha uj internet abalkot nyitok. a restart sem segit azonnal néha áramtalanitani kell a gépet néha meg megmozgatni mindent benne és csak ugy indul el ujbol
egy 6600gt van benne zalman vf zu val és a hsi (asszem az a neve) borda is zalmira van cserélve(agp) - a hsi nagyon forro szokott lenni. semminél sincs sem fesz sem orajel emelve.
ez inkább vidkari vagy monitor hiba lehet?
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Írta 2007. október 04. - 15:28
Ingyenes programok közül:Office dokumentumok fõleg. Találtam egy progit, Restoration a neve, de nem volt túl hatékony. Bár az is lehet, hogy ennyit lehet megmenteni.
http://www.undeleteunerase.com
Dokumentumok szerint és állapotuk szerint vagy ahogy akarod:
http://www.undeleteu...ver-files_1.png
Ha utána is marad "elveszett" cucc, akkor vannak tippjeim fizetõs szoftverekre; ennyi év munkája gondolom megér mondjuk egy tank benzin árát...
Írta 2007. október 04. - 15:01
es vissza is hozza remelhetoleg.
miert tenne kulonbseget?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 04. - 14:52
ákos
Írta 2007. október 04. - 14:19
amugy pont ezzel ebresztett haver most, hogy behalt a pendrive-ja
mondjak vmit amivel lehuzhatja meg cumot.
@charon tan neked, volt ilyen gond mi segitett.
/nemtom milyen szinten serult a memoria/
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. október 04. - 09:48
Edit: de nekem olyan kéne, ami nem csak média file-okat tud visszaállítani :S Ötlet?
ákos
Írta 2007. október 04. - 09:24
Jááj segítség! Az egyik munkatársam 6 év oktatási anyagát törölte le a gépérõl, majd ürítette a lomtárat. Van vmi esély, hogy vissza lehet állítani a törölt cuccokat? Milyen progit ajánlotok?
Elõre is nagyon köszönöm!
na ilyenkor nem szabad semmit sem csinálni a géppel, ami teleírja a winchestert. azok a fileok még ott vannak, csak logikailag törölte õket a haverod. én ezt használom:
PC Inspector: File Recovery v4.5
origo szoftverbázison pl megtalálod. volt már olyan, hogy 500 fotót állított vissza egy SD-kariról egy fél nap alatt...nekem bevált.
Írta 2007. október 04. - 09:03
Elõre is nagyon köszönöm!
ákos
Írta 2007. október 03. - 16:56
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. október 03. - 16:44
arról a bármirõl van szó. alaplapon nincs hasonló 4pines csati sehol, az elõzõn meg volt - ez a gond. most lemegyek mediamarktba SATA kábelért mindjárt, aztán megnézem, hátha van e ilyen 4pin->jack kábel. ha nincs, akkor majd forrasztok egyet.
az ide csatira azt írtam, hogy az IDE-s optikai egységeknek van a hátulján ugyanilyan 4pineskimenet, mint ami a tv tuneren a "bármi". a régi alaplap IDEs, azon volt hova kötni, az új már csak SATA, azon meg már nincs hova kötni, mert a SATAs meghajtón nincs ilyen akármi kimenet, csak tápot kap meg jelet ad ki oszt csókolom.
itt legbalolaldt van a 4pines helye:
http://www.marketwor...cdr-ltn-323.jpg
Írta 2007. október 03. - 03:23
ugy ugy nez ki a kartya, hogy.
http://www.smartbuy....inal/123746.jpg
http://www.sk.co.yu/...d18a.velika.jpg
antenna
tavir
s video
av
meg van a panelen a barmi
meg kell csekkolni a leirasban, hogy a 4 pin-bol melyik melyik
osztan ebbol vagy csinalni a masik vegre egy jacket vagy egy hasonlo 4 pin-es csatit keresni az alaplapon
nemtom mi budos f@szt keresne az ide csatolon a hangbemenet
tavirnek kulon sw
felrak orul majd elfelejt mert ugyse hasznal
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. október 02. - 16:31
na összetettem a videós gépet hardwerileg, még holnap kell venni egy SATA-kábelt, sajnos a 2 optikai meghajtóra csak 1 kábelem van:(...ez a SATA dolog mókás, eddig csak IDE volt, de tetszik, tök szellõs a géphzá most.
ellenben van egy olyan problémám, hogy van nekem egy PCI-os Winfast TV2000XP RM típusú tv-tuner karim. az elõzõ alaplapon, amiben volt a kari, volt ilyen, hogy Aux-In, ilyen 3 tûs kis csatlakozó, mint az IDE-s optikai meghajtókon - erre kellett rákötni a tunerkarit ugye, hogy szóljon a tv, ne csak adja a képet.
namost az új alaplapon ilyen nincs, gondolom azért, mert IDE vezérlõ sincs a lapon, és a SATAs meghajtókon meg nincs ugye ilyen aux kimenet. de akkor hova kellene kötnöm a tv tunert, hogy szóljon?
vagy mûködik az magától, csak a régi rendszerben kellet az aux? (softwares rész az marad holnapra, még nem próbáltam ki a gépet, csak hogy minden kap e tápot-szernecsére kap.) meg van hozzá ilyen távirányító, a vevõjéhez meg egy jack dugó, amit be kell kötni a kariba - de mit kell állítani ahhoz, hogy vegye is a jelet? a vezérlõprogiban nem találtam semmi ilyesmit...