Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2008. április 26. - 20:07
http://www.freeweb.h...ndex.php?id=207
Írta 2008. április 26. - 20:06
The procedure GetTickCount could not be located in the DLL kernel32.dll.
Nem tudom az megoldás lehetett volna-e, de újratelepítettem és utána is ezt írta ki.
Ezzel most mit kell csinálni?
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2008. április 26. - 19:55
Ha jól emlékszem, a zöldet és a szürkét kell összekötni.
Baja biztos hogy nem lesz tõle, ha nekem 12 volt kellett otthon (autós erõsítõ is ment róla, úgy, hogy lekapcsolt, mert nem bírta a táp) azt használtam mindig, és most is mûködik még.
tápja válogatja a színt szóval csak okosan
táp saját ventije elég szokott lenni terhelésnek azt írják az okosok...
Írta 2008. április 26. - 19:39
Nekem régebben elpukkant egy chieftec mikor elfelejtettem rákötni a lapot.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. április 26. - 19:24
Baja biztos hogy nem lesz tõle, ha nekem 12 volt kellett otthon (autós erõsítõ is ment róla, úgy, hogy lekapcsolt, mert nem bírta a táp) azt használtam mindig, és most is mûködik még.
Írta 2008. április 26. - 19:22
Annyira nem pilótavizsgás:
0. töltsd le a huntokent mondjuk a c:\tmp-be
1. www.cygwin.com-ról telepíteni a környezetet
2. az installerben ne felejtsd el a hivatkozott csoportokat beklikkelni, a többi maradhat alapon
3. a desktopra kerül egy cygwin shell ikon, azt elindítod
4. ott aztán bemész a c:\tmp-be: cd /cygdrive/c/tmp
5. követed a fent leírt leírt lépéseket
.. és kész
A cygwin shell-ben a c:\cygwin könyvtár a gyökér, így ha ezen kívül kell hivatkozni valamire, akkor a /cygdrive/meghajtó/blabla formula használandó.
egyéb hasznos parancsok:
pwd - print working directory
mkdir - make directory
rmdir - remove directory
cp - copy
mv - move
rm - remove
a "man parancsnév" kiírja a paramétereket.
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2008. április 26. - 19:17
hogy mennyire tesz rosszat neki, passz. utána mûködött az enyém
itt van ni egy fórumtopic a bekapcsról: http://forum.termina...e11083d00df777b
Írta 2008. április 26. - 19:12
Úgytudom azt nem szereti a táp ha bedugod és nem kötsz rá semmit.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2008. április 26. - 18:41
Írta 2008. április 26. - 14:53
elsõ tippem: a tápod (vagyis a tápnak látszó tárgyad) egy Codegen 300X
második tippem: huntkey, lc power, mercury, vagy egyéb ipari hulladék.
szerintem cserélj tápot.
egy 400 wattos colorsit elnevezésû valami:)
viszont az alaplap nem lehet hibás esetleg? ha a tápot bedugom 220 ba, de az alaplapra nem, akkor tudok rajta feszültséget mérni, hogy megnézzem, hogy tényleg az a rossz, vagy csak akkor, ha az alaplapra is rá van kötve?
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2008. április 26. - 11:23
Utána kap az ember egy ikont, amivel elindul a cygwin-es shell. Az kicsit érdekes, de megszokható
Írta 2008. április 26. - 10:39
cmd, aztán begépeled a megadott parancsot.
Én is pont ilyesmivel molyolok, ahhoz kéne segítség.
Az egyik progihoz cygwin kell; használta vki? Kurvára nem tudom h a unixot eszik-e vagy isszák, gáz lenne megpróbálni összegányolni?
A cucc egyébként 1 program ami szövegben azonosítja a mondathatárokat és mondatokra vágja a folyószöveget (késõbbi automatikus feldolgozáshoz, ami itt kétnyelvû anyagok mondatonkénti összepárosítása)
Itt van e: http://mokk.bme.hu/resources/huntoken
Aszongya hogy:
A program fordítása során Unix-típusú környezetet igényel, ezért Windows alatt a CYGWIN, vagy a MinGW környezet telepítésére van szükség.
A szükséges GNU Make, GNU Flex és a GNU M4 programok részei minden Linux terjesztésnek, míg a CYGWIN csomagon belül a CYGWIN/dev, illetve a CYGWIN/tools csoportban találjuk meg ezeket.
Jelenleg a Huntoken parancs egy Bourne-kompatibilis héjprogram, ami elindítja a tokenizálásért felelõs szûrõsort. A Unix héjprogram, ha nem akarunk Windows alatt külön héjat futtatni, könnyen kiváltható rendszerspecifikus héjprogrammal is.
A Huntoken program új változata nem igényli a sed segédprogramot a futás során, szerepe így csak a Huntoken csomagban szereplõ szûrõk indítására szorítkozik.
Telepítés
A következõ parancsokkal fordíthatjuk és telepíthetjük a Huntokent:
tar xvzf huntoken-1.6.tgz
cd huntoken-1.6
make
make install
Ebbõl én természetesen egy szót sem értek... Cyygwin telepítése XP alatt és egy ilyen cucc futtatása zûrös lenne?
Köszke.
Írta 2008. április 26. - 08:41
Ezt a progit megkeresem, köszi, de a parancssoros dolgot nem értem; én csak kattintgatni tudok
Lao-Ce
Írta 2008. április 25. - 21:42
tömörítés meg attól függ, mire akarod használni. ha dvd-t akarsz belõle írni, akkor mpeg2 vagy egybõl vob. (SUPER nevû progira keress rá!), ha vágni, akkor DV-AVI.
Írta 2008. április 25. - 21:17
miniDV kameráról vennék fel filmet a gépre, de a win movie maker vagy silány minõséget produkál, vagy aviban rögzít (2 perc 400 mega :-()
Tudtok ajánlani vmi jobb programot?
Egyáltalán milyen formátumba tömörítsek, mpeg2?
Köszi
Lao-Ce
Írta 2008. április 25. - 19:26
Gamez!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. április 25. - 18:10
Attól is függ, mivel játszol. Szupermáriónál lehet, hogy nem melózik túl sokat a proci, de mondjuk egy tizeniksz szereplõs csatánál Oblivionban 30-40 FPS a különbség 2.4 GHz és 3.8 GHz-es CPU órajel között (nyilván ugyanazon prociról beszélve), szal csak óvatosan az ien általános kijelentésekkel. Csekk diszáut pl: http://prohardver.hu...n/oblivion.html És ez csak egy általános mérés, szó nem volt csatáról, ahol az AI-vel melóznia kell rendesen a CPU-nak, ott sokkal jobban érezhetõ a különbség.
Mutasd olyannak aki még nem kísérletezett . DIRT kicsit megérzi, WIC gépigénye vicc, aztán jónapot.
Amire _kevés_ egy 2,7es x2 arra egy 3g-s c2 se elég.1280/1680 szûrõkkel meg szinte semmi difi; vga fejlesztés többet hoz.
Nyílván addig szûrõzõl hogy ne essen 40 alá, de ha 60 fölött megy akkor még szûrõzõl.
Nyilván azok a mérések revelánsak ahol ez a tartomány jelenik meg, hisz úgysem játszol semmit sztem 180fpsel, nem?!
http://prohardver.hu...o/ujra_itt.html ez frissebb.
Nem azt mondom hogy nincs különbség, de sokkal többet nyom innentõl egy vga latba mint proci; kissé túllihegik páran. Sztem ha 1Ghz mínuszba raknánk a procidat egyhamar nem vennéd észre...
rob: ez HWSW-s volt nagyon
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. április 25. - 01:41
második tippem: huntkey, lc power, mercury, vagy egyéb ipari hulladék.
szerintem cserélj tápot.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. április 24. - 21:52
Mostanában csinál olyat a gépem, hogy hiába nyomkodom a bekapcs. gombot, nem, vagy csak ha vagy ezerszer nyomom a gombot, utána kapcsol be. A kapcsoló nem rosz, mert átdugtam a reset gombra és azzal sem kapcsol be, mi lehet szerintetek?
a zsenik átlátják a káoszt
Írta 2008. április 24. - 16:20
baj nincs vele 1280-ban
kedben meg soha nem vot bajom kartyaval
videoknal mar lehet nem fogja kiszolgalni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...