Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
garancia van, húzva sose volt. állítgattam BIOS-ban az IRQ kiosztást, most a VGA van az IRQ 10-en, a multimédiás cumók 11-en, a többi (fõleg USB) meg 5-ön. elõtte a VGA mellett volt még pár dolog a 11-esen. aztán futtattam ezt:

http://www.daionet.g...~masa/rthdribl/

ezzel bírta kb 5 percig max részletességen 1280*1024*32-ben, aztán az ASUS Smartdoctor vinnyogott, hogy meleg - a GPU dióda tényleg 75 fölött volt, de az everest logja szerint sem a GPU, sem a GPU környezete nem ment 68-70 fölé. de az 5 perc alatt nem volt semmi hiba.

meg futtattam ilyet is (ezt ajánlották még külföldi fórumokon):

Video Card Stability Test

ez simán végigfutott, hiba nélkül, az eredmény is a középtartománya annak, amit írtak a GTX-hez mások...igaz, hogy 2 perc után vinnyogott a smartdoctor, hogy meleg, de a GPU itt se ment 68-70 fölé.

de a TM nations ugyanúgy eljátssza velem, hogy a célbaérés után a kocsi megvan, de a környezet meg apró sávokra meg tört alakzatokra esik...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ha más játékban is csinálja akkor az gyanús, garancia van még rá ?

Esetleg hangkártya másik slotba átrakása.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Tedd fel hozzá a legújabb hivatalos drivert és kiderül.

felraktam azt, amit az nvidia site dobott ki : forceware 169 - igaz, már van 172 is, ahogy láttam, de az nem támogatja. semmi változás, ugyanazt csinálja, IRQ vagy IRQL vagy milyen hiba...

trackmania nations közben egy idõ után össze-vissza töredezik a grafika, és kilépni sem lehet, semmi, csak a mesterséges újraindítás segít. nem hiszem, hogy túlmelegszik, alapjáraton 54-55 fokos, de játék közben még sosem ment 65-66 fölé...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mindkét procit alapon hajtva is az E8200 gyorsabb, de nem érezhetõ mértékben. Ha húzod õket, akkor meg nincs mirõl beszélni.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Phenom 9500 vagy E8200 ha játék a cél ? 4 magot nem használnak a játékok, ugye (DiRT kivételével) ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Kérdés: milyen szájtok a fõ csapásirány?

Safari legutóbbi Win verziója gyors, nagyon gyors - kivéve, hogy igen lassan pattan, azaz indul el a program. De ha egyszer már fut élményszerû.

Firefox: remek alapban is, de tengernyi kiegészítéssel akár alapvetõ FTP igényeid is megoldhatod vele.

Opera esetleg?

IExplorer: nem, nem, soha...
"In idem flumen bis non descendimus"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
safara vs firefoxi vs sexplorer ?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Tedd fel hozzá a legújabb hivatalos drivert és kiderül.

Mer' egy állat vagyok !

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite: mûködött eddig is, tökéletesen. csak néha csinálja ezt, amikor eleve 640*480ban tölti be a desktopot. amikor bejön egybõl 1280*1024be, akkor nem. drivergond lehet?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Hmmm... így tényleg nem jó.

Lehet, hogy sérült valami, próbáld esetleg újra letölteni a tgz-t! Linxon simán fordult (tudom, ez nem vigasztal).

People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Most hirtelen nincs semmi vas, amin le tudnám fordítani, de letöltöttem és kicsomagoltam. Nagyon úgy néz ki, mintha már le lenne elõre fordítva (biztos, ami biztos). Mi történik, ha egyszerûen elindítod a "LEIRAS" szerint: bin/huntoken blabla?

Hibaüzi.
Ha jól nézem, a félbeszakadt make mûvelet miatt hiányoznak fájlok. Azt írja h "line 49: hun_sentclean: command not found" meg egy másik hasonszõrû sort.

Ha jól érzem, a make csinált exe fájlokat a bin mappába flex kiterjesztésû cuccokból (hun_abbrev stb), de mire ezekhez elért volna, elakadt vmiért és most amiatt van halál.

Úgy egyébként igyekszik; megcsinálta az xml fájlt amibe az eredményt írná, aztán egy hosszú header után a szöveg helett ennyit tolt be:

<text>
<body>
<p>
</p>
</body>
</text>

minden megvan, csak a lényeg nincs:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
nvidia...
csökkentet módban távolítsd el a vga-t, nézd meg úgy feláll-e a rendszer

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mostanában olyat csinál rögtön xp betöltõdés után néha a gépem, hogy kékhalál, és valami IRQL-error üzenetet nyom. a fura az, hogy ez általában akkor van, amikor át akarja állítani a felbontást vagy a driver, vagy én. (GTXrõl van szó) ez mit jelenthet?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Most hirtelen nincs semmi vas, amin le tudnám fordítani, de letöltöttem és kicsomagoltam. Nagyon úgy néz ki, mintha már le lenne elõre fordítva (biztos, ami biztos). Mi történik, ha egyszerûen elindítod a "LEIRAS" szerint: bin/huntoken blabla?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Köszi!

Feltettem a gcc-t, aztán legközelebb a diff-et, mert azután sírt... de ennek semmi sem jó.

Most ez a hibaüzi van, egy exe file-t nem tud futtatni (megnéztem, ott van a könyvtárban ahol lennie kell). Hibás v mi a tököm van?
Elvileg tudok írni a fejlesztõknek de még nincs meg a kontakt, meg hátha vmi egyszerû hiba van.

(Üzenet: "bin/hun_abbrev_en:cannot execute binary file". Utána a saláta szöveg nyilván a mondatszegmentálás tesztje.)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

Cygwin lelkivilágát ismerõknek, akik egyben irgalmas szamaritánusok is:

Feltelepítettem ezt a cucost, de a make program(?) hibaüzenetet ad. Lusta voltam gépelni szal KLIKK IDE.
(az elsõ parancs már hibaüzit dobott ki de gondoltam legalább megnézem mi történik a másodikra...)
Progi oldala: http://mokk.bme.hu/resources/huntoken

Tudja vki h mi van?

Indítsd el újra az installert és add hozzá a gcc csomagot is! Ez a c fordító. Ilyenkor nem telepíti újra az egészet, csak frissít

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás
Hát idõközben rájöttem, hogy meg tudom nézni a másikgépnél a tápot, hogy azzal megy-e, mert le lehet húzni a 24 es csatlakozóról négyet, így jó volt ahhoz. De nem ment, tehát hála a jó égnek csak a táp szar, úgyh. be kell szereznem mostanában egy jobbfajtát:)

köszönöm a válaszokat
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Cygwin lelkivilágát ismerõknek, akik egyben irgalmas szamaritánusok is:

Feltelepítettem ezt a cucost, de a make program(?) hibaüzenetet ad. Lusta voltam gépelni szal KLIKK IDE.
(az elsõ parancs már hibaüzit dobott ki de gondoltam legalább megnézem mi történik a másodikra...)
Progi oldala: http://mokk.bme.hu/resources/huntoken

Tudja vki h mi van?

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Olvastam már régeben. A Codegent már nem használom (vagyis számítógépben nem). Most 450 wattos deltás Chieftecem van, nekem bõven elég.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Plusz 8pines PCIE cati a fõérv még mellette.

sazoli, csekkold: http://prohardver.hu...gjunk_bele.html

Egy 300as codegen jó 150et tud. Egy 300as FSP/Antec/Enermax 300at folymatosban tud... néha vannak combosabb konfigjaim, meg építek is idõnként, találkozok ezzel azzal... (Mostani konfigom is durvább tuningnál a 700as APC Smartnál túlterhelés figyelmeztetést dobott párszor majd lekapcsolt :) )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám