Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha van egy kicsivel több $$-d, akkor szerintem mindenképp corsair vx450-et vegyél. én most vettem meg, hosszú kábelek, halk, 5 év gari, és mindenre kiterjedõ külföldi tesztek szerint jelenleg az egyik leghatékonyabb táp a piacon.

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Seasonic, FSP, Enermax, Corsair közül bármelyiket veheted. Még a Chieftec is ide sorolható. Ha olcsóbbat keresel, az FSP-nek vannak olcsóbb, de nagyon jó tápjai.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Enermax elég jókat csinál.

latnat

latnat

vendég

• fórumtag
  • 168 hozzászólás

colorshit? ugyanaz a sz*r. sajnálom, de ez van. kínai ipari hulladék.
de azért az alaplapodon is nézd meg, hogy nincs-e púpos kondi, vagy elfeketedés, vagy egyéb hasonló dolog. de továbbra is a tápra tippelek, fõleg, hogy tudom mi a "márkája"

Köszi a válaszokat, az alaplapon, nincs led sajnos, de kiégett, elszinezõdött akármi sem szerencsére. Ha már tápot kell vennem, tudnátok ajánlani valamit, ami használhatóbb?

Amúgy másik gépben 300 wattos codegen van, egyszer kicsit büdi lett, most van benne még egy venti, azóta jól megy:)
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
enyem meg tiszta is
http://completeall.c...aintenance.html

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát igen, tehetséges lehetett a "hallgatónõ" .)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
LOL :D

azert sztem nem veletlenul hivta "locsolas"-nak :D

azt irtam "finoman meg lehet fujni"... evek ota igy takaritjuk a monitorokat.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tudom hogy mindig vészmadár vagyok, de a spriccelõsöket szerintem hanyagold, illetve csak úgy használd, hogy a kendõre fújsz és úgy törlöd le a monitort. volt már rá példa, hogy notira ráfújt az illetõ és a burkolat mentén beszivárgott alá és szopás ezerrel.
na megtaláltam a cikket: http://logout.hu/ira..._tft_panel.html
Feltöltött kép
szemüveg törlõkendõ a legjobb szerintem. van vagy 300ft a DM-be és ha nem vagy szemüveges 6 évig elég :)

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
papirzsebkendovel :)

ha nagyon mocskos, van olyan ablakpucolo, ami antisztatikus, azzal finoman meg lehet fujni.

ha nagyon kenyes vagy, lehet kapni spec monitor torlokendot, ami nedvesitett.

ha meg kenyesebb, akkor a szemuvegekhez kaphato nedvesitett torlokendo, vagy a spray formatumu szemuveg tisztitoszer, es utana papirzsepi. :)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Sziasztok,

Ti mivel tisztítjátok a monitort? Flatron tipusrol lenne szo, nem merek mivel nekikezdeni.

köszi, parej
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

99 -2000 óta szervizelek is...

Harmadik jó tulajdonságuk (a gyengén méretezett alaktrészek és lódított ráírt érték és nem hõszabályzott hûtés és nem stabil feszek mellett) hogy a standby áram 2-3 év alatt megteszi a dolgát ezekkel (hûtés nincs, áram van, kondik nem/sem a jó hõtûrésû fajtából valók)

Nekem 4 évig volt egy gépben, most más célokat szolgál, és még mindig mûködik. Szeritnem akkorát nem hazudnak a ráírt értékekeben, szeritenem a 300 wattos Codegen is le tud adni 12 volton mondjuk 8 ampert vagy talán 10-et is. Igaz ekkor már annyira leesik a fesültsége, hogy egy számítógép szeritnem már nem tolerálná, de például autós erõsítõt hajtani még ekkora feszültséggel is jó.
Egyébként is nagyot csodálkoztam, (mert mindenhol azt olvastam, hogy hulladékok), amikor terhelésénél lekapcsolt, és utána ugyanúgy ment tovább. Pedig azt hittem ez volt a vége neki.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

egy 400 wattos colorsit elnevezésû valami:)
viszont az alaplap nem lehet hibás esetleg? ha a tápot bedugom 220 ba, de az alaplapra nem, akkor tudok rajta feszültséget mérni, hogy megnézzem, hogy tényleg az a rossz, vagy csak akkor, ha az alaplapra is rá van kötve?

colorshit? ugyanaz a sz*r. sajnálom, de ez van. kínai ipari hulladék.
de azért az alaplapodon is nézd meg, hogy nincs-e púpos kondi, vagy elfeketedés, vagy egyéb hasonló dolog. de továbbra is a tápra tippelek, fõleg, hogy tudom mi a "márkája"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
99 -2000 óta szervizelek is...

Harmadik jó tulajdonságuk (a gyengén méretezett alaktrészek és lódított ráírt érték és nem hõszabályzott hûtés és nem stabil feszek mellett) hogy a standby áram 2-3 év alatt megteszi a dolgát ezekkel (hûtés nincs, áram van, kondik nem/sem a jó hõtûrésû fajtából valók)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

98%ban csattanás követi a zárlatot, túlterhelést elöbb lekapcs, majd amperszag, vagy szúrós kondi szag...

Pedig ha tudnád hányszor zártam rövidre. Igaz az se lenne baj, ha meghalna, szinte ingyen kapok. Meg volt már úgy járatva, hogy két léptetõmotor ment róla, és annyira terhelték a tápot, hogy már sípolt, de még mindig ment. Ezt a 98%-ot tapasztalatból mondod? Akkor én lehet a 2%-hoz tartozom, és kifogtam egy megölhetetlen Codegent.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
98%ban csattanás követi a zárlatot, túlterhelést elöbb lekapcs, majd amperszag, vagy szúrós kondi szag...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

sazoli: Ezt nagyon rosszul tudod, codegen/colorshoit/mercusy tápokban annyi védelem van mint Hollandiában a hegyi levegõ/Jézusban a százas szög...

Én se gondoltam volna, de amikor összeért a két vezeték, akkor is lekapcsolt, meg amikor túlterheltem, akkor is lekapcsolt. Pedig azt hittem, hogyha túlterhelem, akkor vége lesz neki. Nekem meg ennyi védelem elég, amire használom most.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
latnat: Bekötheted, de terhelés nélkül nem mész sokra m ért értékekkel; szinte felesleges is kimérni.

sazoli: Ezt nagyon rosszul tudod, codegen/colorshoit/mercusy tápokban annyi védelem van mint Hollandiában a hegyi levegõ/Jézusban a százas szög...

sazoli

sazoli

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

tápja válogatja a színt szóval csak okosan ;)
táp saját ventije elég szokott lenni terhelésnek azt írják az okosok...

Nekem a Codegenen meg a Chieftecen is így kell bekötni. És mi lenne, ha rosszul kötöd be? Szerintem semmi, elég komoly védelme van még egy Codegennek is, rövidzárnál is egybõl lekapcsol.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Lófarkas...

Annyira nem pilótavizsgás:

...

Kösz.
A cygwin oldalon vmi olyasmit írtak h alapvetõ unix ismeretek már a telepítéshez is szükségesek, az kicsit elbizonytalanított... de ez a recept elvileg sima ügy, ha nem jön vmi gikszer.

Ha nekiállok (legkorábban hétfõ) akkor majd jövök vissza sírni h mi nem mûködik...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Bug report:

Asztalról fogtam egy ikon és ráhúztam a szemetesre. Mielõtt még elengedtem volna a bal gombot, megnyomtam a jobbot, mert már akartam is üríteni a kukát. Erre kiírja a következõt az XP:

"Biztos, hogy törli a következõt: 'Windows'?"

Csak óvatosan :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.