Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

pontosítok: "a telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót" szöveget írja ki, meg hogy nem folytatható a telepítés...

Két reális lehetõséged van: a HDD SATA funkcióit kissé lebutítod BIOS-ban - ez alaplapfüggõ, hogy hol is van, de olyan SATA MODE kapcsolót keresgélj. A másik, hogy a HDD SATA driverét belefûzöd egy WinXP telepítõ CD-be, de ha ez nem triviális, hogy hogyan is kell, akkor ne erõltesd, maradj az elsõ módnál, nagy butulás nem lesz. A harmadik, zárójeles megoldás, egy SATA driver floppyról való behúzása - csak hát ugye: kinek van ma már floppy meghajtója, s pl az én gépem is az USB slotokat (külsõ USB floppyhoz) csak alaplapi driverek feltelepítése után látja. Az elsõ két lehetõség mindkét verzióját használtam már sokszor, ugyanis minden "hirtelen ráeszmélõ" hozzám hordja a laptopját Vistamentesítéshez. :) Nyilván a második a korrekt út.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
van egy Samsung CLP-300 típusú lézeres nyomtatóm.Alapból tud fehéret nyomtatni?Esetleg valahogy rá lehetne bírni?Kössz a segítséget!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
sata vinyokkal szeret b*szakodni az XP telepito
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

jah még valami: haveromlaptopjára telepítenénk fel xp-t(vista van rajta de nem nagyon bírja) és a telepítõ állandóan kiírja, hogy nem észlelt merevlemezes meghajtót...
miérrt nem ismeri fel a winyót?

pontosítok: "a telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót" szöveget írja ki, meg hogy nem folytatható a telepítés...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Windóz 7-et próbálta már valamelyikõtök?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
sikerült bebootolnom a vistát erre most meg xpre nem tudok visszalépni,hiába arról a wincsirõl bootolom, amelyiken az xp van
valaki valami ötlet a megoldásra,hogy sikerüljön az xp-t is újra használnom?

jah még valami: haveromlaptopjára telepítenénk fel xp-t(vista van rajta de nem nagyon bírja) és a telepítõ állandóan kiírja, hogy nem észlelt merevlemezes meghajtót...
miérrt nem ismeri fel a winyót?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

és paypal kell hozzá...:(

es?

kep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
köszi srácok, de ezek drágák azért...:( mondjuk ez a legós tetszik, de a 1 gb is 6000 forint körül van, és paypal kell hozzá...:(

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

akkor ez a nagyon olcsó?:D mert nagyon vicceset még nem találtam, pedig az lenne az igazi..;)

itt akard ilyen is olyan is :)
http://designpumpa.b...008/01/10/usb_1

ezek meg nem csak pendriveok:
http://www.bigyoshop...l=termek&kat=17

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nice one! :) Miféle deszka van alatta?

ez: http://www.gigabyte....?ProductID=2860

Amúgy elég jó alaplap, csak sajnos az alapbeállítások mind totál szarok a BIOS-ban, ezt a Gigabyte nagyon elszúrta, nekem mindent manuálisan kellett bekonfigurálnom, s még így is csak 99.99% tökéletes.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bármeik 64 bites.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
jaj jaj

kacérkodok laptop váltással, jó lenne ha lehetne vágni rajta egyszerûbb videókat..a nagy keresgélés közben találtam olyan hirdetéseket, h hiába van 4giga ram a gépben de csak 3at lát a windows ... pontosan melyik windows? és melyik ami kezelné mind a négyet?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nice one! :) Miféle deszka van alatta?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Milyen négymagosod van ami bírja a 4 GHz-t?

Én ugyanezért tüntettem el a Nero-t a géprõl, röhej, hogy ha ír valamit akkor lehal a rendszer. Imgburn minden tekintetben jobb, egyedül az AudioCD írási képesség hiányzik belõle sajnos.

Q9770 van a vason, ráadásul a RAM is 2 GHz-n fut. Viszont rengeteg bocó eredménye, hogy stabil lett, ugyanis az alaplap és a RAM még húzás nélkül (azaz tök alapbeállításokkal) sem akart stabilan menni. Miután minden teszt negatív lett, s kizártam a driver konfliktust, elkezdtem a memória feszültségekkel játszani, majd próba-cseresznye alapján sikerült a majdnem-tökéletes állapotot elérni. Csúcsterhelés esetén 50 fokot sem éri el a rendszer, szóval sikerült jól behûteni. De még nem tökéletes így sem, 2-3 hetente van egy kékhalálom, csak hát csilliónyi beállítási lehetõség van, magamtól szinte esélytelen rájönni. Na igen, cumi ez a DDR3, atomstabilra még szerintem senkinek sem sikerült beállítani.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
"Hurrá"...az 5-bõl 4 Samsung vinyó :(
Szép kis barkácsmunka lenne rugalmas felfüggesztést gyártani hozzájuk.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

ki tudja miért, de tegnap óta egy mély, lassan hullámzó hangerejû brummogás jön a gépházból (de olyan, hogy még az asztal is berezonált :) ).

Nekem vinyó csinált ilyet. A Samsungok tudnak így zúgni és mivel fixen vannak rögzítve, berázzák a házat is, fõleg ha nem minõségi, könnyû ház.

Jófajta, aktívPFCs táp meg lehet drágább, de kisebb is lesz az áramszámla (nekem kb. 16 órát megy a gép egy nap és ez számít), másrészt ritkábban avul el, mint mondjuk egy videokártya...

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem corsair tapom van, es semmi hangja. de a kisgepben meg egy Chieftec 450-es, es az is tokre nema. pedig nem olyan hu de draga kategorias.

RAUH-Welt
B E G R I F F

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Huhh...mocsok drágák ezek a passzív tápok, akkor módosítok:
van olyan (ezek szerint minõségibõl elég) 300-350W-os táp, amiben a venti szabályozott fordulatszámon pörög?

A mostaniban egy 12cm-es fix fordulatszámos van és ki tudja miért, de tegnap óta egy mély, lassan hullámzó hangerejû brummogás jön a gépházból (de olyan, hogy még az asztal is berezonált :) ). A ház oldalát leszedtem, egyenként lelfékeztem a többi ventit (vga, ház, proci), a zaj maradt...a tápba már nem szivesen nyultam volna bele.
A tápot körbebástyáztam habgumi csíkokkal, de mivel nem sok hely volt mellette elég vékonyak fértek be...most valamivel jobb, az asztal már nem remeg.

Gondolom a venti cseréje felejtõs, nem szabvány kivitelû.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Normális 300-as (nem kodegány és társai) elviszi.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
2 db odd, 5 db IDE hdd (120-250GB), Atlon XP 2500, GT6600
Egy ilyen gép elmegy 300W-os passzív táppal, vagy kell neki a 400?

Trance