Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Vannak spéci RAM drive-ok, amibe így, kazettástól lehet betenni a lemezt (extra védelem). Ezeket komoly archiválásokra szánják...munkahelyen nekünk is volt tervben, feltétel volt a 15-20 év adatmegörzési garancia és akkor is hasonló DVD RAM-okat kaptunk tesztelésre.

A lemezt természetesen ki lehet szedni (a tokot sem kell szétbombázni, van valahol egy kis pöcök rajta, be kell nyomni, vagy el kell húzni ás akkor kinyílik), attól kezdve úgy használhatod, mint a sima DVD-t...csak ugye óvatosan (ujjlenyomatok, meg ilyesmi)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm, itt a kétoldalas RAM-lemez lesz a megoldás. Nekem kicsit misztikus, hogy a kazettát mibe teszed be - vagy a lemez kiszedhetõ belõle? Mert amúgy a gépben RAM-drive van, de az effektív ugyanúgy néz ki, mint egy sima DVD RW. (jézusom, itthon ennyibe kerülnek a lemezek? :D kicsit körülnéztem...)

A bemountolásokból elegem van, mert hetente tehetek fel egy új Yasu-t, vagy valami hasonló baromságot, az anti-virtuálismeghajtó hülyeségek miatt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
...vagy MagicISO-val megnyitod és ki kell "gyomlálni"...sok felesleget rábírnak ám tolni a lemezre (help, képek, nyelvi fájlok, segédprogramok, stb)

De vehetsz kétoldalas lemezt is, ami 2*4,7 GB :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A dolog marha egyszerû. Nem kell kiírni. Vinyón kell tárolni, onnan valami cuccal felmountolni aztán jóvan.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Sziasztok, lenne egy kérdésem. Szóval egyre több gyári csomag 8.6-8.8 GB terjedelmû ISO file-t eredményez. Ezeket a gyári DVD-re valahogy ráírják. Viszont ekkora masszív "overburn"-t én hogyan tudok reprodukálni? Ez azért érdekes, mert pl egy standard DL DVD-t is a Nero maximum 8200 MB-ig támogat, a céltartomány meg szinte esélytelennek tûnik. Viszont még nem annyira olcsó a DL, hogy 10et eltapsoljak "próbálkozásképpen".

Neeeem, az "írjuk ki két hagyományosra szétvágva" irtó amatõr és gagyi megoldás.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

ez mi?
rsi.hotmail.com
pidginem akar vele valamit

Nem ez?

Trance

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ez mi?
rsi.hotmail.com
pidginem akar vele valamit

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Audacity
Ingyenes, elég sokat tud, és jó is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kéne nekem valami jo kis zenevagdalós program...

mi ajánlotok?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ja, van ilyen és mûxik
a kis rendszergizdánk is ilyennel mászkál
(a tûzfalon innen van õ is ;))

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bootolható vírusírtót melyiket ajánlanátok?
Néztem a hiren's boot cd-t,de azon elég régi a vírusadatbázis
még ezt találtam
Portable_NOD32_Antivirus (Special USB Version)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
annyit tennék hozzá, h mozbackup portable:)
itt az enyém is ami erõs google behatás alatt áll és igen minimalizást, de így sem mondanám gyorsnak:-/
Feltöltött kép

u.i.: bal szélen vannak...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Szkrínsotot! Legalább a pláginekrõl!

Feltöltött képFeltöltött kép

Feltöltött képFeltöltött kép

plusz a mozbackup, ami minden szirszart elment ha egy új windows-ra lenne szüségem, igy ezeket nem kell mindig leszedni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

én szeretem a krómot, bár nem annyira, mint a szétkusztomizált firefoxomat (ami lassú, de olyan amilyennek egy böngészõt elképzelek)

Szkrínsotot! Legalább a pláginekrõl!
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem is mondtam. :) És tök jó, hogy ien olcsón nyomják az i7-eket, mert így faján lenyomják a Yorkfield-ek árát.

na jó, túloztam :)
de nem mondhatod, hogy egy hasonló tudású komplett (lap, proci memó) i7 rendszer nem irreálisan drágább egy felsõkategóriás cuccokból összetett ddr2-es qx9770-nél.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

safari vs google króm?!

mutter wines gépén króm van és teccik..nekem meg a fasari van fön tügye alapból és rdeklõdés szinten kérdezem hogy jobb-e

másik hogy a tárolóban lévõ dolgokból ösze kéne rakni egy win alapú gépet,bontóból kéne a többi most ez van:
asrock valami alaplap http://www.asrock.co...75i65PE&s=Intel 2,66 p4 ram+videjókari kéne bele..esetleg ha occsó procból is mehet másik

én szeretem a krómot, bár nem annyira, mint a szétkusztomizált firefoxomat (ami lassú, de olyan amilyennek egy böngészõt elképzelek)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

83k az i7. Te féláron (42k) hozol nekem QX9770-et, émmeg orálisan kielégítelek. :) Egyébként anno az E6600-at vettem 85-ért.

na jó, túloztam :)
de nem mondhatod, hogy egy hasonló tudású komplett (lap, proci memó) i7 rendszer nem irreálisan drágább egy felsõkategóriás cuccokból összetett ddr2-es qx9770-nél.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

mem belemegy simán, sima DDR és igen jól látod , baromi drágák :D

videókari: hasonló szituban vagyok énis. Amit érdemes még belerakni olcsóbb Ati HD 2600 vagy kicsit drágább HD 3650 ddr3-as!512-es és igen ez is drágább mint az uj pciE....

Azért membõl minek tennél bele egy ilyen gépbe 4 GB-t? Csak úgy kérdem. Amúgy is gond van a 3GB feletti memóriakapacitás kihasználásával, bár a Vista (hehh, ki használ Vistát) már elvileg orvosolta.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Edit: Ja, igen... még valami: Nagyon idegesít, hogy nagyon zúg a gép... láttam ilyen ultrahalk tápokat(vagy miket)... tudtok valami olcsó, jót ajánlani?

halk táp: corsair vx450 (enermax modu82+ 425w még halkabb, csak nem tudom mennyit szánsz rá)
procihûtõ: ne kisérletezz passzivval, xigmatek hdt1283s a te barátod. (a ninja2 elviszi passzivan, de a z alkatrészeknek, kondiknak nem tesz jót)

Remélem segítettem:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Teljesen mûkedvelõ laikus vagyok...van egy Abit IC7 alaplapom... ebben van 1db 1Gb-os ram. A kérdés az lenne, hogy ebbe az alaplapba(ha egyáltalán ebbe mennek a ram-ok) belemenne-e 2db 2Gb-os ram? Ha nem, akkor mibe menne bele, új alaplap kéne?
A ram-oknál mit jelent az Mhz szám? Aminek nagyobb, az gyorsabb?

Más: Most ATI Radeon 9550 típusú videokártyám... Valami újabbat tudnátok ajánlani, ami nem avul el 24óra múlva, de mégis jó a mai játékokhoz, pl.: 20000,-Ftért... Csak kérdezgetek, mert már vagy 4 éve megvan ez a gépem(3Ghz, 1Gb ram, ATI 9550), és most jutottam el oda, hogy a legújabb NFS-t 640X480-on kell játszanom... Így is élvezhetõ, de mondjuk jobban élvezném 1280X1024-es felbontáson. Szóval már valamit kéne rajta újítani...

Edit: Ja, igen... még valami: Nagyon idegesít, hogy nagyon zúg a gép... láttam ilyen ultrahalk tápokat(vagy miket)... tudtok valami olcsó, jót ajánlani?

mem belemegy simán, sima DDR és igen jól látod , baromi drágák :D

videókari: hasonló szituban vagyok énis. Amit érdemes még belerakni olcsóbb Ati HD 2600 vagy kicsit drágább HD 3650 ddr3-as!512-es és igen ez is drágább mint az uj pciE....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/