Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Picasanak nagyon fless a képnézegetõje! Feltöltött kép

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Többszörösen 4890. Hûtés is ok, kraftos is, jóval idõtállóbb is. Bár az árak érdekesek... (Ha 'jóval' olcsóbb 4770 is esélyes lehet hasonló hûtéssel pl.) prohardveren less a tesztjére.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

csõ
dvd formátumból kellene képeket nyulnom jpg-be
quick media converterben hogy tudom ezt megoldani?
köszmá

Azt nem tudom, de VLC Player-rel simán lehet képet lopni DVD-bõl.

GTX 260 216sp - 36k
GTX 275 - 44k
HD4890 Vapor-X - 44k

Melyik lesz jó nekem? ATi-m régen nem volt már (X800), akkoriban nem volt olyan játékom amiben hibamentesen ment volna az AA, meg ilyen "apróságok" miatt szóba sem jöhetett eddig, de ez az árcsökkentés már csábítóvá teszi.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
HDD Sentinellel javasolt rápislantani.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Attól hogy nem tudja bemountolni attól még felismerheti...

Éppen ez a bajom, hogy felismeri, viszont nem tudja olvasni (már nem is kell bootolnia).

[highlight] The bike way of life [/highlight]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Attól hogy nem tudja bemountolni attól még felismerheti...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Nah, újrahúztam a Vistát, most már a másik vinyóra. Azonban ha bemegyek az eszközkezelõbe, akkor ott látja a mindkét winchestert, habár pont amiatt kellett újrahúznom, mert az egyikrõl nem akart bootolni. Tehát a lemezkezelõ látja mindkét meghajtót, mindkettõre azt írja, hogy az eszköz megfelelõen mûködik, viszont a sajátgépben is csak az egyiket jeleníti meg, illetve a lemezkezelõben az egyiket megfeleõen mutatja, a másikra viszont az írja, hogy olvashatatlan.
Ha bekrepált volna, akkor az eszközkezelõben sem lenne benne, nem?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csõ
dvd formátumból kellene képeket nyulnom jpg-be
quick media converterben hogy tudom ezt megoldani?
köszmá

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha FF-ot hasznalsz, akkor a cimsorban ott van a rss gomba. proba?

masnak megy a openoffice frissito honlap? felajanlotta hogy toltsem le a 3.1 verziot de egy gians nagy kinai irasjelekkel teli lap jon be.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kollega urak!

Tud ez a fórum RSS feedet szolgáltatni valahogy? Túl sokáig tart már a kedvenc topicok körbebrózolása...

--Trifo

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
exxpert, kicsit bõvebb leírást please.

A hét vicce:Az Nv GTS240 mégis él...
http://www.hoc.hu/hi...mogatassal.html
Mint a gef4 MX-ek... :rolleyes:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

tanácsot szeretnék kérni: külsõ, 2,5"os HDD-t vennék, és hajlok egy gyári setup felé...
WD passport vagy Transcend StoreJet 25? Esetleg valami más? Érvek, hogy inkább rakjak össze egyet magamnak? :)
(320/500Gb a kinézett méret)

320as Passportom van, elégedett vagyok vele attól eltekintve, h egy csomó netes cikkben azt írták h az ezüst színû verziónak fém a háza (persze valójában mûanyag).
A WD backup program is elég jó, bár lehetne egy kicsit okosabb. Pl. ha több "backup plan" van, azokat nem lehet egyesével frissíteni, csak együtt... sok fájlnál az eltart egy darabig.
Ha biztonsági mentésekhez vagy hasonló rendszeres backupokhoz kell, akkor sztem elég jó a WD. Be lehet állítani, hogy hány korábbi változatot tartson meg minden fájlból stb.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
tanácsot szeretnék kérni: külsõ, 2,5"os HDD-t vennék, és hajlok egy gyári setup felé...
WD passport vagy Transcend StoreJet 25? Esetleg valami más? Érvek, hogy inkább rakjak össze egyet magamnak? :)
(320/500Gb a kinézett méret)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Raidben vannak, vagy szinglik?

Aktuális civil

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Pár napja neteztem, majd egyszer csak kék halál. Megpróbáltam újraindítani a gépet. Két kisvinyó van benne (2x35gb), de a betöltés legelején kiírta az egyik mellé, hogy "start unit request failed", míg a másikra kiírta, hogy 35 GB, Seagate stb, tehát fizikailag látta. Külön-külön egyesével is megnéztem õket, és az egyiknél ugyanaz a hibaüzenet, majd amikor megcseréltem a vinyót a másodikra kiírta, hogy 35GB stb., stb...
Nem maradt más hátra, fel akartam újra telepíteni a Vistát, de a vista telepítõjén belül nem lát csatlakoztatott meghajtót, amire fel lehetne telepíteni. Megpróbáltam külön-külön bekötve ismét, de úgy sem látja egyiket sem. Viszont melegnek érzem, mindkét meghajtót, ezért arra gondolok, hogy pörögnek is rendesen.
Valaki találkozott már hasonló problémával?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem türelmetlenkedtem, csak már tényleg megoldódott, de azért köszönöm a választ.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Látom ez már minden határon túlment, de nem baj, már tárgytalan.

Nem kell turelmetlennek lenni, valoszinu sokan nyaralnak vagy csak pihennek hiszen nyar van.
Bar megoldodott azert leirom hatha masnak is erdekes:
A root (gyoker) mindig az a legfelso szint a fajlrendszeren ahonnan csak lefele az alszinteket kibontva tudsz lepkedni. A firmware konkretan a hardware-ben levo gyarilag betoltott programot firssiti, es bar szerintem legtobbszor mindegy, de mivel a memoriakartya nem a hardware resze ezert ne erre toltsd a frissitest, kiveve ha mas modon nem tudod ratenni (pl nincs belso memoriaja)
A frissiteseknel vagy a frissito programok leirasaban mindig reszletesen leirjak mit kell tenni! Sokszor szukseges valamilyen gombkombinacio is a bekapcsolaskor, hogy megtortenjen az update.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Látom ez már minden határon túlment, de nem baj, már tárgytalan.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Bocsánat, de idõnként bejelentkezek itt egy hülye kérdéssel, most sem lesz másképp. Vettem egy Sandisk Sansa Clip mp3 lejátszót és kapásból egy firmware frissítéssel kéne kezdenem. Most jön a hülye kérdés. Melyik a "root directory", a "Sansa Clip" (így jelenik meg, nem úgy hogy xy meghajtó) vagy pedig az "internal memory" (ez akkor jön ha rákattintok a "Sansa Clip"-re. Mégegyszer elnézést.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

:)

Hosszú évek óta a The Bat (~10 kFt) a nyerõ nálam - kiemelkedõ a hazai forgalmazó supportja is! - (és az "egygombos", egyetlen fájllal vagy éppen inkrementális backuppal dolgozó megoldása máig verhetetlen), de nagyon jó már most az ingyenes Thunderbird 3-as bétája - és egyre több olyan dolog kerül bele, amiért a Gmail-t imádom.

Köszi! Felraktam a Thunderbird 3-at, és magyar, és pikkpakk beállította még a Gmail-os fiókomat is, amivel lementem hídba anno a beállításkor:)