Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nem tudom, hogy mi lehet, de sok kiírt divx-es filmnél hiába írom 4x-esen, de egyszercsak megáll az asztali lejátszó.
Mivel a gépet össze tudom kötni a TV-vel azon nézném a filmet, de a DVI-HDMI kábel csak képet visz át. A házimozin van AUX in bemenet, ami két RCA-gondolom erre kellene a hangnak bejönnie. Az alaplapon van 7.1-es audio, de csak jack kimenetekkel. Ezt hogyan tudnám rákötni?
Elõre is köszi!
Üdv:Thy

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ilyenekbe PCn sem túl nehéz... ;)

Aktuális civil

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
tamaska: hja, ismerõs érzés :) nekem is x360 van, nem nehéz beleszaladni több napos/hetes Oblivionba, vagy Fallout 3-ba:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem 10mega/512k van, de ez kabel, ugyhogy ezt legalabb konstans tudja :)

xbox 360 ja, 20gigas. eszeveszett sok idot el tudok rajta verni. mindig ugy voltam vele hogy nem kell konzol mert az gyerekeknek valo, en igazi HC gamer vagyok aki csak pc-n tolja, de most mar nem adnam vissza :matrix:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Elég jól teker a net, így estefelé (pedig "csak" a közepes csomagom van...):

Feltöltött kép
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
VT-s CPU-val ja.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az igaz-e hogy van benne xp kompatibilis mód=minden xp-s progi fut rajta?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Szerintem valamit szarul állíthattam akkor be (sõt, biztos), de amikor átböngésztem a jogosultságokat, akkor elvileg minden usernek volt joga írni/olvasni a partícióimat, mégse engedte valamiért a Vista:) Lényeg, hogy XP-vel valahogy gördülékenyebben mentek ezek a dolgok.

Milyen box-ot használsz? 360-at?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Te vagy mán kocka. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en ossze birtam hozni az xp-t a vistaval. most vista, 7 es xbox mukodik egyszerre csudaszepen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Akkor elmúlt végre az a Vista betegség a Win7-ben, hogy hálózatban a Vista saját magán kívül senkivel nem volt hajlandó kommunikálni (se XP, se Linux)?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Az XP-hez képest valóban kevesebb erõforrást igényel, azaz gyengébb vason jobban muzsikál, mint az XP?

Nem az XP-hez, hanem a Vistához képest éri be kevesebb vassal. Viszont az XP-tõl jóval fürgébb ugyanolyan konfignál. De azt ne felejtsük, hogy a 7 gépigénye jóval nagyobb mint az XP-é, tehát ha figyelembe vesszük az ajánlott hardverminimumot, akkor már jogosan számolhatunk teljesítmény növekedéssel.

ami még várat magára, de valószínû lényegesen jobb lett a komplett hálózatkezelés (így végre informágus bérlése nélkül tudok talán egy 2+1 gépes otthoni hálózatot összeütni)

Ezt tapasztalatból mondom, a hálózatkezelés ennél már egyszerûbb nem is lehetne! Nálunk routeren vannak a gépek, összesen 4db. Van egy automatikusan generált jelszó a hálózati csatlakozáshoz, ha telepítek a hálózaton belül egy win7-es gépet már kéri is ezt a jelszót, ha megadom, máris rajta vagyok az összes gép megosztásán. Automatikusan megtalálja a távolabbi gép nyomtatóját és azt is telepíti rákérdezés után. Minden nagyon egyszerû és még tekerni sem kell :-)
Ja és az elõbb említett kisgépes telepítésrõl annyit, hogy holnap még kap egy 256-ost az 512 mellé és egész jól fog pöfögni, sokkal simábban mint egy Ubuntu Linux, pedig mint tudjuk, a Linuxnak alig van gépigénye :-)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az XP-hez képest valóban kevesebb erõforrást igényel, azaz gyengébb vason jobban muzsikál, mint az XP? Azt hiszem ez is szerepelt az elõnyei között a beharangozásnál.

A netbookomra is felraktam, igen jó. Az elsõ, gyors benyomások:
- akkus üzemidõ XP-vel 1:40 volt már csak, ezzel 2:23 (több mint vadiújan...)
- egyáltalán nem volt szükségem a gyári driverekre, minden mûködik
- sokkal jobban bánik minden erõforrással, lásd:
- a wifi érzékenysége jobb lett, a titkosítatlan Technika Háza (közeli irodaépület) hálózat használható
- a netbookokra kihegyezett takarékos ám lassú 1GB RAM, HDD és 1,6 GHz processzorral is hihetetlen vizuális élmény a munka - végre bátran nyúlták mások megoldásait
- ami még várat magára, de valószínû lényegesen jobb lett a komplett hálózatkezelés (így végre informágus bérlése nélkül tudok talán egy 2+1 gépes otthoni hálózatot összeütni)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az XP-hez képest valóban kevesebb erõforrást igényel, azaz gyengébb vason jobban muzsikál, mint az XP? Azt hiszem ez is szerepelt az elõnyei között a beharangozásnál.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Ennyi volt, max fél óra a telepítés egy 900-as Celeronra 512MB RAM-mal támogatva. Minden drájvert telepített az install-lemez+net. Jöhetnek a programok :-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Én is meg vagyok vele 100%-osan elégedve. Nekem való. "klick next"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Dobj egy iso-t a tárhelyedre :D

Hivatalos 30 napos próbaváltozat - ismerõsömék cége ipari mennyiségû MS licensszel rendelkezik, így õ az RC-t is szitázott lemezen kapta... ;)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Az mennyire durva (nagyon...), hogy az install lemez felpörgését követõ 16-ik (tizenhatodik percben) használható a Windows 7 rendszerem van?

Ez már engem is érdekel mióta felraktam az elsõ épkézláb bétát. Alig fél órája poroltam le egy 2 éve be sem kapcsolt kis P3 gépemet, hogy felrakjam rá az RTM-et. Erre aztán már nagyon kíváncsi leszek, hogy miként kezeli. De ahogy lehajolok éppen, látom már lassan végez is......hihetetlen jóra sikerült a Win7!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az mennyire durva (nagyon...), hogy az install lemez felpörgését követõ 16-ik (tizenhatodik percben) használható a Windows 7 rendszerem van?
Úgy, hogy az összes rádugott perifériámat csendben tökéletesen felismerte (kivéve a 6 éves hipergagyi nyomtatóm). És megy a net.

Grrreat!

Dobj egy iso-t a tárhelyedre :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hmmm, nem mondod, hogy végre eljutott a M$ 2009-ben arra, amit még 1995-ben ígért? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök