Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. augusztus 07. - 22:33
Mivel a gépet össze tudom kötni a TV-vel azon nézném a filmet, de a DVI-HDMI kábel csak képet visz át. A házimozin van AUX in bemenet, ami két RCA-gondolom erre kellene a hangnak bejönnie. Az alaplapon van 7.1-es audio, de csak jack kimenetekkel. Ezt hogyan tudnám rákötni?
Elõre is köszi!
Üdv:Thy
Írta 2009. augusztus 07. - 15:28
Írta 2009. augusztus 07. - 07:39
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. augusztus 07. - 01:12
xbox 360 ja, 20gigas. eszeveszett sok idot el tudok rajta verni. mindig ugy voltam vele hogy nem kell konzol mert az gyerekeknek valo, en igazi HC gamer vagyok aki csak pc-n tolja, de most mar nem adnam vissza :matrix:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 06. - 22:29
Írta 2009. augusztus 06. - 21:05
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. augusztus 06. - 20:47
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. augusztus 06. - 20:38
Milyen box-ot használsz? 360-at?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2009. augusztus 06. - 20:36
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. augusztus 06. - 20:34
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. augusztus 06. - 20:20
Írta 2009. augusztus 06. - 20:04
Az XP-hez képest valóban kevesebb erõforrást igényel, azaz gyengébb vason jobban muzsikál, mint az XP?
Nem az XP-hez, hanem a Vistához képest éri be kevesebb vassal. Viszont az XP-tõl jóval fürgébb ugyanolyan konfignál. De azt ne felejtsük, hogy a 7 gépigénye jóval nagyobb mint az XP-é, tehát ha figyelembe vesszük az ajánlott hardverminimumot, akkor már jogosan számolhatunk teljesítmény növekedéssel.
ami még várat magára, de valószínû lényegesen jobb lett a komplett hálózatkezelés (így végre informágus bérlése nélkül tudok talán egy 2+1 gépes otthoni hálózatot összeütni)
Ezt tapasztalatból mondom, a hálózatkezelés ennél már egyszerûbb nem is lehetne! Nálunk routeren vannak a gépek, összesen 4db. Van egy automatikusan generált jelszó a hálózati csatlakozáshoz, ha telepítek a hálózaton belül egy win7-es gépet már kéri is ezt a jelszót, ha megadom, máris rajta vagyok az összes gép megosztásán. Automatikusan megtalálja a távolabbi gép nyomtatóját és azt is telepíti rákérdezés után. Minden nagyon egyszerû és még tekerni sem kell :-)
Ja és az elõbb említett kisgépes telepítésrõl annyit, hogy holnap még kap egy 256-ost az 512 mellé és egész jól fog pöfögni, sokkal simábban mint egy Ubuntu Linux, pedig mint tudjuk, a Linuxnak alig van gépigénye :-)
Írta 2009. augusztus 06. - 19:59
A netbookomra is felraktam, igen jó. Az elsõ, gyors benyomások:Az XP-hez képest valóban kevesebb erõforrást igényel, azaz gyengébb vason jobban muzsikál, mint az XP? Azt hiszem ez is szerepelt az elõnyei között a beharangozásnál.
- akkus üzemidõ XP-vel 1:40 volt már csak, ezzel 2:23 (több mint vadiújan...)
- egyáltalán nem volt szükségem a gyári driverekre, minden mûködik
- sokkal jobban bánik minden erõforrással, lásd:
- a wifi érzékenysége jobb lett, a titkosítatlan Technika Háza (közeli irodaépület) hálózat használható
- a netbookokra kihegyezett takarékos ám lassú 1GB RAM, HDD és 1,6 GHz processzorral is hihetetlen vizuális élmény a munka - végre bátran nyúlták mások megoldásait
- ami még várat magára, de valószínû lényegesen jobb lett a komplett hálózatkezelés (így végre informágus bérlése nélkül tudok talán egy 2+1 gépes otthoni hálózatot összeütni)
Írta 2009. augusztus 06. - 19:42
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. augusztus 06. - 16:58
Írta 2009. augusztus 06. - 16:54
Írta 2009. augusztus 06. - 16:44
Hivatalos 30 napos próbaváltozat - ismerõsömék cége ipari mennyiségû MS licensszel rendelkezik, így õ az RC-t is szitázott lemezen kapta...Dobj egy iso-t a tárhelyedre
Írta 2009. augusztus 06. - 16:23
Az mennyire durva (nagyon...), hogy az install lemez felpörgését követõ 16-ik (tizenhatodik percben) használható a Windows 7 rendszerem van?
Ez már engem is érdekel mióta felraktam az elsõ épkézláb bétát. Alig fél órája poroltam le egy 2 éve be sem kapcsolt kis P3 gépemet, hogy felrakjam rá az RTM-et. Erre aztán már nagyon kíváncsi leszek, hogy miként kezeli. De ahogy lehajolok éppen, látom már lassan végez is......hihetetlen jóra sikerült a Win7!
Írta 2009. augusztus 06. - 16:20
Dobj egy iso-t a tárhelyedreAz mennyire durva (nagyon...), hogy az install lemez felpörgését követõ 16-ik (tizenhatodik percben) használható a Windows 7 rendszerem van?
Úgy, hogy az összes rádugott perifériámat csendben tökéletesen felismerte (kivéve a 6 éves hipergagyi nyomtatóm). És megy a net.
Grrreat!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy