Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Nálam nincs semmi: lajt.hu tökéletes!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nalam is thunderbird van, teljesen jo. [2.0]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Kijött belõlem az ember :-)

:)

Csak én nem találok olyat a 7-ben, mint a Start-Dukumentumok, ahol mutatja a legutóbb megnyitott fileokat? Az viszont gáz, hogy nincsen benne gyári levelezõ:(
Mi az etalon levelezõ most, ami nem agyonbonyolított?

Hosszú évek óta a The Bat (~10 kFt) a nyerõ nálam - kiemelkedõ a hazai forgalmazó supportja is! - (és az "egygombos", egyetlen fájllal vagy éppen inkrementális backuppal dolgozó megoldása máig verhetetlen), de nagyon jó már most az ingyenes Thunderbird 3-as bétája - és egyre több olyan dolog kerül bele, amiért a Gmail-t imádom.
"In idem flumen bis non descendimus"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Csak én nem találok olyat a 7-ben, mint a Start-Dukumentumok, ahol mutatja a legutóbb megnyitott fileokat? Az viszont gáz, hogy nincsen benne gyári levelezõ:(
Mi az etalon levelezõ most, ami nem agyonbonyolított?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi egzakt módon írta le mi a helyzet.

Kijött belõlem az ember :-)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Ez már nem olyan, ugyanis júli. 24. volt az ominózus dátum amikoris megjelent az érintetlen 16385 build. Korábban is voltak már ugyanilyen build számmal ellátott szivárogtatások, csak azokat még társadalmi munkában állították össze az eredeti MS fájlokból, tehát az még nem a "kerek" .iso volt, hanem egy prezentációs készlet.
Hivatalos forrásból elérhetõek az eredeti képfájl ellenõrzõ összegei és amit tegnap töltöttem le az minden tekintetben stimmel.
Éppen most pörkölõdött készre az optikai égetõmben.......reboot.

Várjunk, ez hogy van? A MS hivatalosan közzétette a checksumot, de a telepítõt még nem?
Vagy hivatalos forrásból van a telepítõ is? Mert akkor nem "kiszivárgott" hanem "letölthetõ".

Coldi egzakt módon írta le mi a helyzet. Mégegyszer: a Softpedia azért elég hivatalos információforrásnak tekinthetõ...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Várjunk, ez hogy van? A MS hivatalosan közzétette a checksumot, de a telepítõt még nem?
Vagy hivatalos forrásból van a telepítõ is? Mert akkor nem "kiszivárgott" hanem "letölthetõ".

Így van, közzétették a cheksumot mivel már elkészült az OEM partnereknek szánt RTM verzió. MSDN-re aug.6.-án fog kikerülni ugyanez.
Feltelepítettem és immáron alóla vagyok.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Ha jól emlékszem volt már 1-2 vírusos/trójais/keyloggeres "kiszivárgott" Win7 verzió torrenten... én nem kockáztatnék.

Ez már nem olyan, ugyanis júli. 24. volt az ominózus dátum amikoris megjelent az érintetlen 16385 build. Korábban is voltak már ugyanilyen build számmal ellátott szivárogtatások, csak azokat még társadalmi munkában állították össze az eredeti MS fájlokból, tehát az még nem a "kerek" .iso volt, hanem egy prezentációs készlet.
Hivatalos forrásból elérhetõek az eredeti képfájl ellenõrzõ összegei és amit tegnap töltöttem le az minden tekintetben stimmel.
Éppen most pörkölõdött készre az optikai égetõmben.......reboot.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Hát nem tudom, nekem a 7100-as van fent, de eddig hibát nem tapasztaltam benne. Mondjuk a felhasználást tekintve ezt nem is csodálom:D
Mi az a SHA-1 hash checksum?
Én már azt hiszem az õszi véglegesig nem váltok.

Egyrészt: ez az "õszi végleges" változat...
Másrészt:
http://www.biztostu....view.php?id=230
http://hu.wikipedia....Ellenõrzõösszeg
http://hu.wikipedia.org/wiki/MD5

Ha a Softpedián (ami azé' nem bagatell, illegál forrás) közölt hash-t összehasonlítod a letöltött iso fájléval akkor hamar kiderül - hogy tényleg az...
(Pl. ezzel a freeware-rel: http://www.beeblebrox.org/hashtab)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát nem tudom, nekem a 7100-as van fent, de eddig hibát nem tapasztaltam benne. Mondjuk a felhasználást tekintve ezt nem is csodálom:D
Mi az a SHA-1 hash checksum?
Én már azt hiszem az õszi véglegesig nem váltok.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Ha jól emlékszem volt már 1-2 vírusos/trójais/keyloggeres "kiszivárgott" Win7 verzió torrenten... én nem kockáztatnék.

http://news.softpedi...on-117535.shtml

Name: 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
CRC: 0xC1C20F76
SHA-1: 0x5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610

Nehéz lenne bármit is elrejteni benne ha az SHA-1 hash checksum stimmel...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
A MS honlapról letölthetõ RC build ez:
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd
a leaked gold iso pedig ez:
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grmculfrer_en_dvd

tehát elég sok minden történt az RC óta...

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Ehh, csak kiszivárgott a nap végére, már töltöm is.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Akkor az RC-hez?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Mi változott az RC2-höz képest?

RC2 tervezve sem volt csak RC.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Mi változott az RC2-höz képest?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás

Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak, itt kikeresed az adott oldalhoz és e-mail címhez tartozó jelszó sorát, majd törlöd. Ha nem jelölted meg, hogy adott oldalon sose jegyezze meg a jelszót, akkor a következõ alkalommal, amikor beírod a jelszót, elvileg meg kell kérdeznie, hogy megjegyezze-e.

Épp ezt csináltam én is, de cseszik újra megkérdezni, hogy akarom-e menteni a jelszót. :) Furcsa, hogy nem lehet sehogy rávenni...

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Kiböjtöltük júli 24.ig, aztán kiderül, hogy már csak aug 6.-án lesz Win7 MSDN :-( Az RC-t meg már úgy szétszedtem tesztek miatt, hogy nem az igazi ebben a formában.