zotyo: http://www.libri.hu/...ascript&x=0&y=0
Hát vagy veszel egy könyvet, vagy kínzod magad a magyar web szegényes kínálatával.
Pl. itt van egy alapokat leíró oldal
De tényleg egyszerûbb, ha angolul kezded az alapokat, mert késõbb könnyebb pl. hibákra/megoldásokra keresni, ha tudod az angol kifejezéseket a témában...
De ha nincs semmilyen elõzetes programozási ismereted, akkor ez egy kicsit nehéz lesz. A legtöbb helyen feltételeznek alapvetõ programozási ismereteket.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nemtudtam, hogy az a pici is az(bátyesz mondta, hogy 1 express foglalat van) akkor lehet, hogy mégis a DX-verziót veszem, a videókari hûtõje asszem a másik irányba áll úgyis
Köszi a választ!PCI Express az újabb, modernebb. Alapvetõen gyorsabb. Hangkártyánál ez abban nyilvánulhat meg mondjuk, hogy elméletileg nagyobb mintavételezési frekvenciára képes, a hang kevésbé "digitális". Hogy ez a gyakorlatban is így történik, azt nem tudom, nem néztem meg a kártyák adatlapjait, ill. egyikkel sincs tapasztalatom.
...[/URL]
Köszi!
Amúgy számít az hogy PCI v PCI-Express-eset veszem? Jobb valamelyik?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az alaplapon van PCI és PCI Express-es foglalat. A D1-es kártya kép alapján PCI-os, a DX meg PCI-Express-es, szóval mindkettõ jó.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->