Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2009. november 17. - 00:08
Sony MDR-EX700 lenne a fulhallgato, a lejatszo meg valami kinai cucc.
Írta 2009. november 16. - 23:25
-Egy kis segítséget szeretnék kérni.
-Ha valamit be akarok linkelni,azt hogy érem el hogy betudjam szúrni a hozzászólásomba és még mûködjön is?
-A régebbi internet explorerben még meg találtam azt a menü pontot,de a mostaniban már nem találom,lehet hogy csak más lett a címe vagy neve a menüpontnak?
A válaszokat és a segítséget elõre is nagyon köszönöm mindenkinek.
Írta 2009. november 08. - 20:28
Írta 2009. november 08. - 09:24
Mit kell tegyek, hogy a google erre a keresésre engem dobjon ki?
http://www.google.hu...oq=google keres
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. november 08. - 02:16
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 08. - 00:24
wheel cover for track bike
plíz segítsetek!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 07. - 20:42
Mostanában mi a No1 spyware irtó? És melyik a legjobb ingyenes?
http://www.safer-net...g/hu/index.html
Írta 2009. november 07. - 13:21
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. november 06. - 23:18
Írta 2009. november 06. - 22:42
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. november 05. - 18:54
Nekem is ez van, de már napok óta és folyamatosan, és az eddig jól bevált trükkök sem segítenek.
LAN-os internetnél van olyan, hogy az azonos IP miatt nehéz belépni. Reggeli órákban nagyon jó a free rapid, még várakozni sem kell.
Írta 2009. november 04. - 22:16
Írta 2009. november 04. - 22:05
Írta 2009. november 04. - 21:38
Írta 2009. november 04. - 16:54
Driverfrissites utani restart mar nem sikerült. Egyszerüen amikor odaig jutott volna a gep, h valasszam ki a usert, akkor mar kikapcsolt magatol. Elöször nem gyanakodtam melegedesre, aztan a harmadik ilyen utan beneztem a BIOS-ba, es ott lattam, h 77 C°. Ezt követte egy gyötrelmes, több elszallassal kisert XP install, regebbi, hibatlan videokarival. Melegedes, majd automata kikapcsolas marad. ASUS alaplapom CD-jen van vmi motherboard monitor nevü program. Azt telepitettem, onnan tom, h kettö perc utan mar 80 C°-os. Hütöbordak kitakaritva, uj paszta felkenve. Semmi siker.
Köszönettel, parej
Akkor ezekszerint volt egy vga csered nemregiben ha jol ertem (illetve a cpu hutot is maceraltad mar), tehat hozzanyultal a gephez. Az uj vga-val mennyit ment normalisan? Ha mar a bios is azt mutatja hogy magas a ho rovid ido utan (es nem a szenzor a rossz) akkor szerintem huto, vagy valamilyen hw-es problema lehet. (Ha sima bios uzem kozben is tulmelegszik akkor tuti)
Írta 2009. november 03. - 19:42
Írta 2009. november 03. - 15:52
Ezt akartam irni en is hogy a regi egymagos P4-esek alapjaraton 50 fok korul voltak foleg az emlitett Prescott.
Azt irtad a driverfrissites utan kezdett el melegedni es elotte jo volt. Meghogy par perccel a bekapcsolas utan mar 80 fok. Ez most hol lett merve?
Tehat zard ki a hardware-s hibat. Nezd meg hogy a biosban monitorozo reszeben felmegy-e a homerseklet alapbol. Ha nem es csak windows indulas utan , ott barmi megterhelheti mar a gepet. Ki kell zarni mindent hiabalehetoseget egy friss installal.
Driverfrissites utani restart mar nem sikerült. Egyszerüen amikor odaig jutott volna a gep, h valasszam ki a usert, akkor mar kikapcsolt magatol. Elöször nem gyanakodtam melegedesre, aztan a harmadik ilyen utan beneztem a BIOS-ba, es ott lattam, h 77 C°. Ezt követte egy gyötrelmes, több elszallassal kisert XP install, regebbi, hibatlan videokarival. Melegedes, majd automata kikapcsolas marad. ASUS alaplapom CD-jen van vmi motherboard monitor nevü program. Azt telepitettem, onnan tom, h kettö perc utan mar 80 C°-os. Hütöbordak kitakaritva, uj paszta felkenve. Semmi siker.
Köszönettel, parej
pray the lord my soul to keep
Írta 2009. november 03. - 15:42
http://www.ring-data...=23&backlink=ok
http://www.ring-data...=28&backlink=ok
Van valakinek tapasztalata velük, vagy tud konkrétabb adatokat? A Kodak honlapján nem találtam infót, de lehet hogy csak én bénáztam.
Fontos fotók, munkák, hosszútávú archiválása a cél.
Írta 2009. november 03. - 13:32
Azt irtad a driverfrissites utan kezdett el melegedni es elotte jo volt. Meghogy par perccel a bekapcsolas utan mar 80 fok. Ez most hol lett merve?
Tehat zard ki a hardware-s hibat. Nezd meg hogy a biosban monitorozo reszeben felmegy-e a homerseklet alapbol. Ha nem es csak windows indulas utan , ott barmi megterhelheti mar a gepet. Ki kell zarni mindent hiabalehetoseget egy friss installal.
Írta 2009. november 03. - 09:30
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"