Köszönettel, parej
ps. az enyemnek (hütessel) kb 2 perc elegendö

Egyre inkabb erösödik bennem a gyanu: a proci besz@rt.
Elõfordulhat, hogy a drájver átpakolja a vidkari megszakítását, talán pont olyanra sikerült ami nem ízlik a rendszernek. Egyéb összefüggést nem tudok elképzeni. Milyen a proci terhelése a feladatkezelõ szerint?
A gondjaim akkor kezdödtek, amikor videokartya driver update utan restartolni probaltam a gepet.
Ha nincs túlhúzva a proci, jól sikerült a pasztázás és jól illeszkedik a hûtõborda akkor processzor gond lesz. nagyon precizen kell annak illeszkedni, nézd meg, hátha....
A proci fesz értéke nem állítódott el, mondjuk elem csere?
Ja, bocs, forró a borda is, akkor feszültség vagy túlhúzás lehet. Ezt a bordát használtad régebben is, elég oda?
Pl. a vaterán is van egy csomó hibás NVidia kártya, kérdezz rá, hátha megvan hozzá a csatlakozó is
Vagy néhány ilyen pc bontós boltot megpróbálni.
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Pl. a vaterán is van egy csomó hibás NVidia kártya, kérdezz rá, hátha megvan hozzá a csatlakozó isígy van! Túrom a netet 1000el én is, szal gyártó honlapján az accessories fent van hogy ez járt volna hozzá....
![]()
nincs valakinek 1 elfekvõben csere sörért ?
Ezek a csatlakozók (mármint a kártyaoldaliak) elég gyakran nem szabványosak, és gyárilag adnak hozzájuk átalakítót. És így lesz normális s-video, meg kompozit video kimenet. Nekem pl. a NVidia 8600GT-hez adtak egy olyan adaptert, aminek az egyik vége 9 pólusú S-Video szerû, a másik vége meg egy kis doboz, rajta S-Video, és Y, Pr, Pb/AV feliratû RCA csatikkal. A 9 pólusú, és az RCA kiosztása meg nem hiszem, hogy hasonló lenne. Rénézésre a tûk elrendezése se teljesen stimmel...
De mindenki azt csinál amit akar
De lehet találni ilyen csati kiosztást a 6600-hoz. Csak szerezni kell hozzá 9 pólusú csatlakozót. Ami mondjuk nem tudom mennyire lesz egyszerû...
Ezek a csatlakozók (mármint a kártyaoldaliak) elég gyakran nem szabványosak, és gyárilag adnak hozzájuk átalakítót. És így lesz normális s-video, meg kompozit video kimenet. Nekem pl. a NVidia 8600GT-hez adtak egy olyan adaptert, aminek az egyik vége 9 pólusú S-Video szerû, a másik vége meg egy kis doboz, rajta S-Video, és Y, Pr, Pb/AV feliratû RCA csatikkal. A 9 pólusú, és az RCA kiosztása meg nem hiszem, hogy hasonló lenne. Rénézésre a tûk elrendezése se teljesen stimmel...Adott egy videó kártya S-video kimenettel amit szeretnék tv-re kötni.
Probléma ez biza 9 tûs a tv-n meg a szokásos 4 tûs van :S
Használtan vettem a kártyát és az átalakítók nem voltak meg hozzá.....
Olvastam ilyet hogy csak törjem ki a 4tûs pozicionáló darabját és jó lesz úgy :S mindjárt meg keresem a lábkiosztást, de ennél jobb megoldással találkozott valaki ?
nem lehet,hogy csak az érzékelõ bolondult meg? kézzel fogdosva is forró a borda?
Hali Mindenki,
P4 3000 MHZ kb. 3 eves procim bekapcsolas utan 2(!!!) perccel 80-81 C°-os. Hütö teljesen tiszta, 2800 - 2900 között forog, uj hütöpasztat kentem fel. Az alaplap hömerseklete 30 - 32 C°. A haz szellözese jo, idaig soha nem volt tulmelegedessel problema. Kerdesem: ez a tulmelegedes a processzor "halalara" utal egyertelmüen??? Nem szeretnek egyböl uj procit venni, ha nem tuti, h a jelenlegi döglött be.
Köszönettel, parej
(nincs ekezetem, sorry)
Már nemazért de 2db PCI-Express foglalat van a lapon, egy 16x-os (világoskék hosszú) (abban van valószínûleg a videókártya), és egy 4x-es (fekete rövid). Valamint 2db PCI foglalat (fehér) is van. Ha a videókártyán nincs túl nagy ventillátor, akkor simán lehet a PCI-Express verziót is használni. Mondjuk nem tudom, hogy a 192kHz-nek és a 24bitnek normál felhasználásnál mennyi értelme van, de szerintem még azt simán bírja a PCI busz is (kb. 1Mbyte/s átvitel lenne).