Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Indította
lor
, 2006. január 12. 06:46
Írta 2010. március 11. - 21:45
Hát ha az 1/6-od át veszíti el az még oké.
Mod:Bár nem tudom hogy mibe kell neked, de órába lehet tovább is bírja mert az LCD keveset fogyaszt.
Mod:Bár nem tudom hogy mibe kell neked, de órába lehet tovább is bírja mert az LCD keveset fogyaszt.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. március 11. - 20:47
Írta 2010. március 11. - 19:22
raneztem mennyibe kerulnek az ssd-k. asszem annyit nem akarok kolteni
olvasgattam, azt mondjak hogy arra jo hogy rendszert, programokat tarolj rajta, arra kevesbe hogy adatot masolj fel-le ra. es hogy idovel veszit a sebessegebol.
olvasgattam, azt mondjak hogy arra jo hogy rendszert, programokat tarolj rajta, arra kevesbe hogy adatot masolj fel-le ra. es hogy idovel veszit a sebessegebol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 14:50
SSD: Egy MSI Wind-el kb 15 másodperc alatt feláll az XP. Iszonyat gyors az alkalmazások betöltése a gyors olvasási sebesség miatt. Írási sebességben pedig kb akörül vannak a jobbak, mint a jobb winchesterek.
Intel-t kell venni (X-25 asszem a neve). Prohardveren van/volt sok összehasonlító teszt a winchesterekkel és a többi ssd-vel.
Mod:
Tesztek: 1 2 3 (Intel) 4 5
Intel-t kell venni (X-25 asszem a neve). Prohardveren van/volt sok összehasonlító teszt a winchesterekkel és a többi ssd-vel.
Mod:
Tesztek: 1 2 3 (Intel) 4 5
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2010. március 11. - 13:12
nem titok. van egy 500as hitachi, ami feligmeddig meghalalozott. kellene egy masik vinyo, hogy az ilyen problemakat el tudjam kerulni a jovoben mint amiben most vagyok. a hita maradna tarhelynek, a kicsi es gyors masik vinyo pedig a rendszert tartalmazna. es akkor barmi bajom van, az adatokkal teli 500gigam nem lenne erintve, nyugodtan formazhatnam a rendszert, es boldogan mehetunk tovabb
ssd nemtudom. mar nem szempont hogy halk legyen a gep, szal ez az elonye elveszik, cserebe gyorsnak kell lennie es megbizhatonak. valamint nem tudom mennyibe kerulnek manapsag az ssd-k. meg hogy ugy altalaban hasznalat kozben mit veszek eszre mint kulonbseg [vs hdd]
de javaslatokat mindig szivesen varok
ssd nemtudom. mar nem szempont hogy halk legyen a gep, szal ez az elonye elveszik, cserebe gyorsnak kell lennie es megbizhatonak. valamint nem tudom mennyibe kerulnek manapsag az ssd-k. meg hogy ugy altalaban hasznalat kozben mit veszek eszre mint kulonbseg [vs hdd]
de javaslatokat mindig szivesen varok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 13:05
Írta 2010. március 11. - 13:04
nem szeretek amerikabol vasarolni mert sose tudom mikor mire raknak vamot afat stb. kiszamithatatlan.
ez a 74GB mar eleg volna. a 36-os kicsi
ez a 74GB mar eleg volna. a 36-os kicsi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 12:57
ebayen vannak kisebbek olcsóbban.
160as 150dollárért postával pl
http://cgi.ebay.com/...=item2305bbafaa
160as 150dollárért postával pl
http://cgi.ebay.com/...=item2305bbafaa
Írta 2010. március 11. - 12:45
hmmm. ha meg mindig kaphao akkor tudam az itteni webshopok miert nem listazzak?
amugy jo lenne, csak ennek nem 32mb cache-je volt anno? es 300giga tul nagy, ha fele ennyiert lenne feleekkora [ami nem igy mukodik sajna, tudom] az jobb volna
amugy jo lenne, csak ennek nem 32mb cache-je volt anno? es 300giga tul nagy, ha fele ennyiert lenne feleekkora [ami nem igy mukodik sajna, tudom] az jobb volna
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 11. - 12:41
WD Raptor... ;-)
http://ipon.hu/websh...3000hlfs/137466
...illetve ha nagyon szépen megkérsz, tudok 15.000 RPM SAS diszkeket
http://www.seagate.c...RD&locale=en-US
(ami a szerverünkben is pörög), de az tényleg aranyárban. Mire kellene?
http://ipon.hu/websh...3000hlfs/137466
...illetve ha nagyon szépen megkérsz, tudok 15.000 RPM SAS diszkeket
http://www.seagate.c...RD&locale=en-US
(ami a szerverünkben is pörög), de az tényleg aranyárban. Mire kellene?
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2010. március 11. - 12:35
regen volt olyan hogy WD Raptor, es az volt a leggyorsabb vinyo amit kapni lehetett, csak kicsit aranyarban mertek. kellene nekem egy olyan, vagy ahoz hasonlo, legalabb olyan 100-150gb meretu.
mi most az alternativa gyors vincseszterbol?
mi most az alternativa gyors vincseszterbol?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 08. - 13:23
Tud az többet is
Ubuntu alatt kb megy az összes szemkápráztató feature, 3D-s asztal, áttetszõ ablakok, kockaforgatósdi meg minden.
Kéne hozzá írni egy drivert aztán menne Win7 alatt is...
Ubuntu alatt kb megy az összes szemkápráztató feature, 3D-s asztal, áttetszõ ablakok, kockaforgatósdi meg minden.
Kéne hozzá írni egy drivert aztán menne Win7 alatt is...
Írta 2010. március 08. - 13:02
Elvileg ennyit tud ez az intel grafikus kártya, ezért nem megy az aero neked (sokat nem vesztettél): http://www.intel.com...cs-023606.htm#5
A task manager-ben a a szabad memória és az összes memória között van még egy sor: cached (nem tudom a magyar win7 ben hogy hívják), ez a memória mennyiség is szabad memóriának számít.
A task manager-ben a a szabad memória és az összes memória között van még egy sor: cached (nem tudom a magyar win7 ben hogy hívják), ez a memória mennyiség is szabad memóriának számít.
Írta 2010. március 07. - 15:10
Felraktam a win 7-et. egész jól boldogul vele a notebook is, nem lassabb mint az xp. Igaz az intel 915gma videokártyához nem írt win7 drivert, szóval az aero effektek nem mennek.
1giga ram-ból nekem is ilyen 11Megát ír szabadnak. Érdekes.
1giga ram-ból nekem is ilyen 11Megát ír szabadnak. Érdekes.
Írta 2010. március 05. - 09:16
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. március 03. - 21:28
Pézsé!
ADBlock plus. Nekem minden reklámot megfog és a flash-t is ha beállítod. Én ezt használom.
ADBlock plus. Nekem minden reklámot megfog és a flash-t is ha beállítod. Én ezt használom.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2010. március 03. - 21:28
Írta 2010. március 03. - 21:14
Sziasztok!
Képnézegetõ programot keresek... Kicsi gyors ingyenes elõnyben.
Azt kellene tudnia h. egy baromi nagy kép részletét megjeleníti, és egy kicsinyített képet az egészrõl, azon pedig a fõablakban megjelenített nagyított részt is ábrázolja a (jobb felsõ sarok, és a benne lévõ zöld rész). Ha webes galériát mutattok ami hozzáférhetõ kórral rendelkezik az is jó.
Más. Mozillához van olyan plugin amivel kitudom lõni a flash tartalmakat az oldalakról? A sok reklám néhány kedvelt oldalamon nagyon megterheli a szemem, és a gépem. A szemem kiakad a sok vibrálástól mire vévigolvasok egy cikket, a gép ventillátora meg pörög hogy lejátssza a sok flasht...
Képnézegetõ programot keresek... Kicsi gyors ingyenes elõnyben.
Azt kellene tudnia h. egy baromi nagy kép részletét megjeleníti, és egy kicsinyített képet az egészrõl, azon pedig a fõablakban megjelenített nagyított részt is ábrázolja a (jobb felsõ sarok, és a benne lévõ zöld rész). Ha webes galériát mutattok ami hozzáférhetõ kórral rendelkezik az is jó.
Más. Mozillához van olyan plugin amivel kitudom lõni a flash tartalmakat az oldalakról? A sok reklám néhány kedvelt oldalamon nagyon megterheli a szemem, és a gépem. A szemem kiakad a sok vibrálástól mire vévigolvasok egy cikket, a gép ventillátora meg pörög hogy lejátssza a sok flasht...
Nekem volt hogy a windóznak a DR.Watson diagnosztikai förtelme naplózott 6 gigás logfile-t....Töredezettségmentesítést csináltam jó párszor,az nem segít.Egy csomó lemez tisztító programot is kipróbáltam.Szerintem valami vírus eszi a gépet,de nem találok semmit.mert baromi lassú is,meg fagy is egyre többet.
Írta 2010. március 03. - 14:54
A szóbakerülteken kívüll helyzabáló a C-n
-minden felinstallált program uninstallerje
-csomó alkalmazás cacheje, fõ hunyók ebben a Google programjai: Picasa, Google Earth
Nekem a rendszeresen karbantartott, 2 éve hibátlanul mûködõ, nLite XP windows mappám 5giga!
A nem dokumentum tárolás céljára használt Dokumentumok mappa meg 7. (Ezt egyébként megintcsak átrakhatod más drivera, ha C-n helyszûke van)
-minden felinstallált program uninstallerje
-csomó alkalmazás cacheje, fõ hunyók ebben a Google programjai: Picasa, Google Earth
Nekem a rendszeresen karbantartott, 2 éve hibátlanul mûködõ, nLite XP windows mappám 5giga!
A nem dokumentum tárolás céljára használt Dokumentumok mappa meg 7. (Ezt egyébként megintcsak átrakhatod más drivera, ha C-n helyszûke van)
Aktuális civil
Írta 2010. március 03. - 14:38
ja halozat temaban en is azt ajanlanam hogy az asztali pc-ket vezetekkel kosd a routerre, a laptopot meg lehet wifivel. amugy a wifi nekem nem feltetlenul lassabb, de instabilabb [szaggat a jatek, vagy ledob a szerverrol] igaz nalam 10megas net van csak
ezek az "eltuno" gigabajtok meg altalaban a frissitesekkel jonnek, es ha van egy 500gigas vincsesztered, kb soha nem fogsz tudni belole 490nel tobbet hasznalni
ezek az "eltuno" gigabajtok meg altalaban a frissitesekkel jonnek, es ha van egy 500gigas vincsesztered, kb soha nem fogsz tudni belole 490nel tobbet hasznalni
RAUH-Welt
B E G R I F F