Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Írta 2010. március 01. - 18:24
Ami normál mûködés esetén nagyon sok helyet (több gigabájtot) foglalhat (és folymatosan csökkenhet miatta a szabad terület) az a system restore (rendszervisszaállítás) illetve a shadow copy (árnyékmásolat). Ezeknek külnbözõ variációi léteznek, mindig tovább "fejlesztik" az aktuális windowsban. Tehát kapcsold ki a rendszer visszaállítást teljesen, ekkor felszabadul rengeteg hely, majd kapcsold vissza.
Az, hogy csökken a terület annak ellenére, hogy nem telepítesz az normális: log fájlok nõnek (eventlog stb.), temp fájlok tömege, levelezel: nõ a pst vagy más stb.
A windows mappa minden telepítéssel nõ, ez sajnos normális, nálam kellemes 16giga x64 vista alatt.
Írta 2010. március 01. - 17:30
Írta 2010. március 01. - 17:11
Töröld a temp fájlokat ha eddig nem tetted volna! Van temp könyvtár a windows mappában, meg a C:\Documents and Settings\_felhasznalonev_\Local Settings\Temp\-ben is. Böngészõket is nézd meg, mennyire van állítva a cache mérete, 50-100 mega bõven elég. Lomtár méretét is nézd meg!Leellenõriztem,talált két egyforma elemet,azokat töröltem.Úgy látom,amikor töltöttem le ezt a Malwareb programot,akkor jött be ez a két elem,mert nem sikerült valamiért elsõre letölteni.Widows XP van a gépen.Lehet csak az újratelepítés segít?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. március 01. - 16:27
Vista, win7 szereti megenni a merevlemezt, azt használsz?
malwarebytes.org-al leellenõrízheted, hátha van valamilyen kártevõ (arra vigyázz, hogy néha false positívra fut system32 könyvtárban lévõ fájlokra, ebben az esetben érdemes az adott fájl átmásolni egy semleges helyre, és újra ellenõrizni)
Leellenõriztem,talált két egyforma elemet,azokat töröltem.Úgy látom,amikor töltöttem le ezt a Malwareb programot,akkor jött be ez a két elem,mert nem sikerült valamiért elsõre letölteni.Widows XP van a gépen.Lehet csak az újratelepítés segít?
Írta 2010. március 01. - 12:26
Köszi, mûködik. Még annyi, hogy ha kijelölésnél húzom le az egeret, hogy lehet megcsinálni, hogy ha bizonyos részekre nincs szükségem a jobb szélen, hogy azokat ne jelölje ki?
Nehezen, igazából sehogy, mert a kijelölés során, ahogy húzod az egeret általában teljes sort (ez esetben a táblázat sorát) jelöl ki a legtöbb program. Amit te szeretnél az egyfajta box kijelölés: kijelölsz egy tetszõleges kockát egy több soros szövegben, ezt általában forráskód szerkesztõ programok tudják.
Töröld ki a felesleges szemet az excelben.
(Másik alternativa a copy paste-re: Ha otthon vagy a html-ben akkor a lap forráskódjából kivághatod a html táblát, majd azt beágyazhatod egy egyszerû html lapba. Az ilyen html lapokat az excel natív tabálázatként írja/olvassa. Minta html lapot úgy készíthetsz, hogy elmentesz egy excel fájlt html formátumba.)
a másik,hogy egyre csökken a hely a merevlemezen,pedig nem kerül rá semmi.Firefox-ot használok.Okozhatja ezt vírus,vagy rosszindulatú program?
Vista, win7 szereti megenni a merevlemezt, azt használsz?
malwarebytes.org-al leellenõrízheted, hátha van valamilyen kártevõ (arra vigyázz, hogy néha false positívra fut system32 könyvtárban lévõ fájlokra, ebben az esetben érdemes az adott fájl átmásolni egy semleges helyre, és újra ellenõrizni)
Írta 2010. március 01. - 11:10
Az irányított beillesztést lehet használni.
Kijelölöd a táblát a weblapon, excelben szerkesztés/irányított beillesztés, majd válaszd a szöveget vagy unicode szöveget.
(Firefox + excel 2003-ban így mûködik.)
Köszi, mûködik. Még annyi, hogy ha kijelölésnél húzom le az egeret, hogy lehet megcsinálni, hogy ha bizonyos részekre nincs szükségem a jobb szélen, hogy azokat ne jelölje ki?
Írta 2010. március 01. - 11:10
az egyik,a webkamera.Hiába telepítem fel cd-rõl a drivert,nem ismeri fel a windows az eszközt.Régebben már mûködött sokáig ez a kamera a gépen.
a másik,hogy egyre csökken a hely a merevlemezen,pedig nem kerül rá semmi.Firefox-ot használok.Okozhatja ezt vírus,vagy rosszindulatú program?
Hogy lehetne megoldani?Köszi a válaszokat!
Írta 2010. március 01. - 10:24
Kijelölöd a táblát a weblapon, excelben szerkesztés/irányított beillesztés, majd válaszd a szöveget vagy unicode szöveget.
(Firefox + excel 2003-ban így mûködik.)
Írta 2010. március 01. - 10:16
Írta 2010. február 28. - 14:15
kell-e nekem windows7 az xp helyett?
futnának-e a játékok ugyanúgy mint eddig? cod2, lfs, gta san andreas meg hasonló nem legújabb játékok?
ugyanez a kérdés: 1.6os mobil p4 proci, 1gb ram, intel gma450 integrált videó.
illetve van még egy hasonló notebook de abba core2 proci van.
Írta 2010. február 27. - 21:03
Köszönöm szépen!
Messze ez a legegyszerûbb/leggyorsabb megoldás. Szuper!
A videokat én realplayer- el töltöm.. szinte nincs olyan oldal ahonnan ne tudná letölteni a videokat ...azán VLC -vel játszom le õket
"just chillin killin"
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2010. február 27. - 14:03
www.video2mp3.net
Köszönöm szépen!
Messze ez a legegyszerûbb/leggyorsabb megoldás. Szuper!
Írta 2010. február 26. - 15:09
pl. http://www.kickyoutu...h?v=2UvzD4gZnw4
mp4, flv, hd, avi, mpg, 3gp, fóni, psp, mp3, ogg, gif formátumhoz
Írta 2010. február 26. - 10:17
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. február 25. - 00:52
Írta 2010. február 25. - 00:50
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2010. február 25. - 00:34
Anno aTube Catcher-t használtam, de manapság már nem akar mûködni.
Fontos, hogy be tudjam lõni, hogy csak MP3 formátumban akarom a hangot kimenteni vagy a full video-t lehetõleg .avi-ban...
Írta 2010. február 24. - 22:41
de sajna a ket meghagyott particiobol csak az egyiket latja a gparted is meg a fajlkezelo is
ez a gparted testdisk recovery dolog mukodik? valakinek tapasztalat? megprobalnam visszaallitani az elveszett particiot, lementeni rola mindent, aztan total ujraformatalni az egesz vincsesztert.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. február 24. - 20:25
ph! apróhirdetõSziasztok, segítség kellene. Van egy Dell szerverünk, ami mostanában szûk keresztmetszet lett a munkában, nagyon akad rajta minden. A Windows szerint kb. 1.7 giga ramot használ(na) munka közben, de csak 1 van benne, elkerülhetetlenné vált a bõvítés. Diag. szerint DDR2 DIM ECC Registered PC23200 240PIN-re van szükség. Mik ezek a rövidítések, (DDR2-t még tudom, meg az ECC-t is) és hol akadhatok vajh' ilyenre?
http://hardverapro.h..._ram/listaz.php
pc2 3200 azaz ddr2-400 de nagyobbat vehetsz, azt hiszem szerverben is visszafelé kompatibilis (asztaliban biztosan az)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. február 24. - 20:07
Úgy tûnik, nincs engedélyezve minden, a WP számára szükséges PHP parancs a tárhelyeden.Valaki tudna nekem segíteni php-ben?
wordpress-es blogmotor installnál akadtam, és hibaüzenetet kéne megfejteni..
Warning: is_dir() [function.is-dir]: open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a5906902/public_html/wp-includes/functions.php on line 1948