Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Akkor rosszul emlékeztem.Köszi.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Most meg nem tudok CD-rõl a gépre másolni sima audio formátumot.Egérrel ha áthúzom,csak a parancsikont másolja át.Vajh miért?Ha képet,vagy mp3-at próbálok másolni,az átmegy,csak az audio nem.

Az audio CD-ket grabbelni kell, másolással nem fog mûködni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Töredezettségmentesítést csináltam jó párszor,az nem segít.Egy csomó lemez tisztító programot is kipróbáltam.Szerintem valami vírus eszi a gépet,de nem találok semmit.mert baromi lassú is,meg fagy is egyre többet.
Most meg nem tudok CD-rõl a gépre másolni sima audio formátumot.Egérrel ha áthúzom,csak a parancsikont másolja át.Vajh miért?Ha képet,vagy mp3-at próbálok másolni,az átmegy,csak az audio nem.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Töredezettmentesítés is tud még szabad helyet produkálni.
De az a másfél giga tényleg minimál. Kb telepítés után 5percig szokott ekkora lenni az xp mappa míg le nem töltöm a frissítéseket...

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

összeadva a foglalt lemezterületeket,hiányzik kb 2 giga.Nem nagy gáz,csak szeretnék egy kicsit többet konyítani a dolgokhoz.A Windows mappa 1,48 Giga.

Kösz mindenkinek a segítséget!

Az nekem még túl kevésnek is tûnik! :)
Céges gépemen 9.6G.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hibernálást azért nem mondanám teljesen felesleges funkciónak. Én csomószor használom.

Köszi Matyi, lehet adok a Seven-nek egy esélyt .)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
összeadva a foglalt lemezterületeket,hiányzik kb 2 giga.Nem nagy gáz,csak szeretnék egy kicsit többet konyítani a dolgokhoz.A Windows mappa 1,48 Giga.

Kösz mindenkinek a segítséget!

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
A wifi lassabb. Például egy 30 megás netet (ami Veszprémben a közepes csomag kábelen) már nem tud átereszteni teljes sebességen.
Meg lehet oldani, a routereken általában minimum van 4 lan port, tehát 4 gépet köthetsz rá vezetéken (az asztali gépeidet, hálózati nyomtatót stb.), a laptop meg megy majd wifin.
Ne törölj semmit, ha van hely a normál mûködéshez. Ha nagyon elfogyott a hely vegyél egy nagyobb merevlemezt és klónozd át a régit.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Mi ez a 2giga amit keresel? Mekkora a win könyvtárad?

Picasa _Alex_

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
én nem fogok játszani,de fiam biztos hogy igen.Az õ gépe jobb is.Két géphez ,és egy laptophoz kell a ruoter.A wifinek lassabb az átviteli sebessége,mint a vezetékesnek?Azt meg lehet oldani egy routerreli,hogy a két gép vezetékes lenne,a laptop meg vezeték nélküli.

Beállítottam rejtett fájlok megjelkenítését,most már csak az a kérdés,mit törölhetek?Nehogy valamit letöröljek a windowsból,vagy egy fontos programból.Képes vagyok rá.:)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Windows intézõben: eszközök\mappa beállításai, nézet fül, alul a listában jelöld be a rejtett fájlok megjelenítését és az operációs rendszer védett fájlainak megjelenítését. Az egyébként nem jó, ha nem használ a rendszer pagefile-t, állítsd vissza a számítógép tulajdonságainál az alapértelmezett méretet (memória másfélszerese)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ugyanaz mint a sima windows intezo, csak mivel ket oldalas, sokkal egyszerubb masolgatni dolgokat, csak kijelolod es athuzod. egyszerre van elotted ket meghajto, vagy ket mappa. win7 es vista alatt neha nem lehet dolgokat torolni benne, de xp-n szerintem sokkal jobb

routerbol gyakorlatilag barmi aminek neve van, belkin, netgear stb. es altalaban mar mind vezeteknelkuli. a vezetek nelkuli halozathoz kell a gepbe wifi kartya, vagy jobb esetben ez az alaplapra van integralva. notebookokban altalaban benne szokik lenni ez a funkcio. ha vezetekes halozatot akarsz, akkor altalaban 4 gepet tudsz rakotni, wifi szerintem nem korlatos, vagy ha igen, akkor sokkal tobb mint 4.

ha jatszani akarsz valamelyik halozatra kotott geppel [interneten] akkor ajanlom hogy azt ne wifivel hasznald
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Kösz!Van fenn T.Comm a gépen,de az túlzás hogy használom.Igazából alig értem ezt a programot.Aránylag elboldogulok mindennel,de a T.C. tök káosz a számomra,na de sebaj.
Más kérdés:routerbõl milyet érdemes venni?Vezetékeset,vagy vezeték nélkülit?Kell e valamit beépíteni a gépbe is,a vezeték nélkülihez?Hány gépet lehet így mûködtetni?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nem laptop.Pagefile-re rákerestem,csak 165 Kb.Rejtett fájlok láthatóságát hol kell bekapcsolni?

ha hasznalsz total commandert, akkor Beallitasok - opciok - kepernyo - es ott lesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Nem laptop.Pagefile-re rákerestem,csak 165 Kb.Rejtett fájlok láthatóságát hol kell bekapcsolni?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Rendszer visszaállítást és a temp fájlok törlését megcsináltam.Árnyékmásolat úgy nézem,nincs a gépen.Kb 0,8 giga hely szabadult így fel.Még kb 2 giga nem tudom hol lehet,de köszi mindenkinek a segítséget!

Mappánként végig nézheted a gépet (rejtett fájlokat megjelenítést kapcsold be). A 2 giga lehet a lapozó fájl (pagefile), illetve a hibernációs fájl is (ha laptopod van szinte biztos, hogy van hibernációs fájl, ezt a felesleges szolgáltatást kikapcsolhatod az energiagazdálkodásnál)

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Szereti zabálni a memóriát. Nekem is 1 giga van, néha belefutok abba hogy szabad memória: 1 mb :D Baja nem lesz csak belassul. Játékok elvileg mennek.

A szabad memória vista/win7 alatt becsapós lehet, mert a memória egy részét fájl cache-nek használja (hogy gyorsabban induljanak a programok). Nálam most (gép indulás után 10 perccel) 4 gigából 17 Mb szabad :)

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
a karbantartó részben csinálhatsz olyat hogy "régen használt fájlok tömörítése helymegtakarítás végett" ez nekem sok helyet felszabadított.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Rendszer visszaállítást és a temp fájlok törlését megcsináltam.Árnyékmásolat úgy nézem,nincs a gépen.Kb 0,8 giga hely szabadult így fel.Még kb 2 giga nem tudom hol lehet,de köszi mindenkinek a segítséget!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

2600+ sempron, 1gb ram, radeon 9600
kell-e nekem windows7 az xp helyett?

futnának-e a játékok ugyanúgy mint eddig? cod2, lfs, gta san andreas meg hasonló nem legújabb játékok?

ugyanez a kérdés: 1.6os mobil p4 proci, 1gb ram, intel gma450 integrált videó.
illetve van még egy hasonló notebook de abba core2 proci van.

Szereti zabálni a memóriát. Nekem is 1 giga van, néha belefutok abba hogy szabad memória: 1 mb :D Baja nem lesz csak belassul. Játékok elvileg mennek.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala