Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Milyen telefon pontosan? Mert a Nokia 5800-hoz olyan fülhallgatót adtak amin Stop, Play/Pause, Elõzõ, Következõ, és telefon gomb is van. A Nokia 5230-hoz meg olyat amin csak 1 gomb van. Ettõl függetlenül az 5230 simán megy a sokgombossal is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Én meg vettem egy Symbianos telefont és sok kompromisszummal bár, de azt használom mindenre. Gps navigáció úton és erdõben, zenehallgatás, e-book olvasás, csillagtérkép böngészés... néha még telefonnak is használom :)

Apropó, ha tud valaki Symbian 9.3.2-re olyan zenelejátszót, amivel a fülhallgató gombjával lehet számot átlépni, szóljon! Ez a funkció épp nagyon hiányzik. A régi POP portos nokiám fülhallgatóján hangerõ gomb is volt, annak a hiányát feldolgoztam már valahogy. De a "SKIP" az kellene...

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kela: hol szeretnél te lossless zenét hallgatni úgy, hogy kiélvezd a lossless adta elõnyöket?? de most komolyan kérdezem...én is szerettem a losslest egy idõben, amikor használhattam a gimiben egy 40 ezres fejhallgatót meg rendes erõsítõt...de azon kívül nem találkoztam még olyan környezettel, ahol a 4-5, de még a 10 ezer forintos fül/fejhallgatón érzõdött volna a különbség - vagy mert volt szignifikáns háttérzaj, vagy pedig mert totálisan mindegy volt, hogy most az a zene hogy szól, csak szóljon és keltsen fel reggel a buszon:D...szóval részemrõl a 192-256 kbit/s zene általánosságban a nyerõ, azt is próbálok letölteni, a jobb mixeket/komolyzenéket meg 320 kbps körüli változó bitrátával kódolom le a letöltött losslessbõl (abból jobb CD-t lehet írni a kocsiba) vagy a komolyzenei CD-rõl...

amúgy részemrõl vagy nano-t vennék, meg egy wifi-s telefont, vagy egy touchot a nem wifis mobilom mellé...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Trifo egyetlen óriási bajom van a Shuffle-val.. NEm támogatja a lossless zenéimet...

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Gabe:
Nem a használatával, hanem a sebességével van bajom... Gyötrelmesen lassú a Lenovo S10-2 netbookon. Tudom, vegyek egy erõsebb gépet.
A legnagyobb baj, hogy ha fel akarok rakni egy darab zeneszámot, akkor is szinkronizálni kell, és ha nem naponta csinálom, átrakosgatja a programokat, kontaktokat, leveket stb. Úgy egy órát eljátszik, pedig csak 1 számot akarok rárakni. Igen tudom, ki lehet pipálni, hogy ne szinkronizáljon mindent, de akkor meg amikor kéne, akkor vissza kell pipálgatni. Egy sokkal kisebb, egyszerûbb, kompaktabb szoftverrel is el lehetne érni ugyanezt az eredményt.

Kela:
Amúgy ha veszel végülis Apple cuccot, a fülhallgatót azzal a lendülettel hajítsd a kukába :)

hogy szokta zOrg írni?
gyors, ingyenes, kicsi? :D

SharePod

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Gabe:
Nem a használatával, hanem a sebességével van bajom... Gyötrelmesen lassú a Lenovo S10-2 netbookon. Tudom, vegyek egy erõsebb gépet.
A legnagyobb baj, hogy ha fel akarok rakni egy darab zeneszámot, akkor is szinkronizálni kell, és ha nem naponta csinálom, átrakosgatja a programokat, kontaktokat, leveket stb. Úgy egy órát eljátszik, pedig csak 1 számot akarok rárakni. Igen tudom, ki lehet pipálni, hogy ne szinkronizáljon mindent, de akkor meg amikor kéne, akkor vissza kell pipálgatni. Egy sokkal kisebb, egyszerûbb, kompaktabb szoftverrel is el lehetne érni ugyanezt az eredményt.

Kela:
Amúgy ha veszel végülis Apple cuccot, a fülhallgatót azzal a lendülettel hajítsd a kukába :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Volt vagy 5 féle lejátszóm, messze az iPod Nano az eddigi legjobb. A iTunes-ról meg annyit, hogy meg kell tanulni használni, számomra a leghasználhatóbb zenelejátszó/rendszerezõ/netrádiózó program. Szinkronizálni meg csak akkor kell, ha cserélsz valamit a zenéken.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Használtam vagy 3 hétig nano 4gb ...hangja szuper de valahogy nem tom nem az igazi... creative ról váltottam aztán vissza creative (x-fi 2)

"just chillin killin"

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Muszáj pont nekem fel tenni az alapértelmezett kérdést?

Mire/hogyan szeretnéd használni? Én a magam részérõl asszem Shuffle-t vennék, ha vennék, mert úgy találtam, hogy a telefonom zenelejátszóját szinte kizárólag ilyen üzemben használom: nem kell kijelzõ, csak egy kupac zene random lejátszva.

--Trifo

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha a méret nem számít, akkor egyértelmûen táccs.
Gyakorlatilag egy iPhone, telefon nélkül. Játékokkal nagyon jól el lehet ütni az idõt.

Ha csak zenehallgatásra veszed, akkor ne tedd. Az iTunes a legb*lf*szabb találmány, én utálom szinkronizálgatni a telefonomat.
Gyak semmi elõnye a nano-nak, classic-nak a többi mp3 lejátszóval szemben. Legalábbis nem akkora ami indokolná az árkülönbséget. A táccs más téma, az már komoly cucc, én azt vennék :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
iPod-ot vennék, de melyik típust a legérdemesebb? Nano, classic, touch?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én úgy használom a BOINC-ot, hogy max. 50%-ot hagyok felhasználni a prociból.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dave: En hasznaltam BOINC-et nagyonreg, es azt tapasztaltam hogy fullra beterheli a gepet. Mondjuk akkoriban meg HT-s procim volt. Ha jol olvasok a soraid kozott akkor ettol fuggetlenul is csinalja igaz?
HW hibanak tunik.

ez is HT-s proci, de boinc nélkül is csinálja...az a fura, hogy néha megy a windows képernyõkímélõ lógó fel-le, szóval mûködik a gép, máskor meg totál kifagy...majdm egnézem az alaplapot is, köszi a tippet.:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Dave: En hasznaltam BOINC-et nagyonreg, es azt tapasztaltam hogy fullra beterheli a gepet. Mondjuk akkoriban meg HT-s procim volt. Ha jol olvasok a soraid kozott akkor ettol fuggetlenul is csinalja igaz?
HW hibanak tunik. Nekem hasonlo jelenseg van a vinyok korul, de azt hiszem az alaplapi vezerlo , vagy a csatolo a hibas. A jelenseg is hasonlo, csak teljesen rendszertelenul kovetkezik be a lefagyas , hdd led full vilagit. Egyszeruen elveszti a kapcsolatot a sata vezerlo a vinyoval. A memoria hibanal altalaban azonnal kek halal, vagy reset szokott lenni, szerintem neked mas a baj. Lehet hogy egy kondi kezdi megadni magat a lapodon...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hardverguruk

kene nekem egy irodai gep
olyan 3ghz proci, 4gb ram, win7, akarmilyen de nem integralt vga valami alap cucc, meg valami 20-22es monitor. ugy hogy beleferjen igy kompletten 1000 fontba. szal kb 325k huf. nyilvan itt lesz megveve, de az arak nagyjabol ugyanazok mint otthon, szal azert merem kerdezni.

miben gondolkodjak? ugy kellene hogy kb 5 evig hasznalhato maradjon komolyabb beruhazas nelkul. szoval nem akarok bele ddr2 ramot csak azert mert az mar olcson van es akkor bele lehet szoritani a keretbe.

csak nekem ezek hogy i3 i5 phenom x4 meg mittudomen semmit nem mondanak, nem tudom hogy mi a jo es mi a kerulendo. leginkabb alaplap proci es memoria erdekel, meg hogy mi a legolcsobb vga amit meg meg szabad venni.

koszike
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

5 perc.

7 perc volt...:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
5 perc.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem igazán találtam az ebay-es topikot 10 perc keresés után sem:(, ezért kérdezem itt: mennyi idõ egy ebay-es accountot, paypal-lal együtt üzemképesre megcsinálni, ha nem vagyok mûszaki analfabéta? (dombornyomott Visa kártyám van...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na van egy ujabb ceges kompjuterem :)

dell inspiron 6400
1.6ghz intel core2

nem olyan rossz, csak a tap halott :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
zOrg: hát most kikaptam a HDD-t, arról lementem amit éppen töltök le, meg ráküldtem egy MemTest-et. ha az holnap reggelig hiba nélkül fut, akkor megnézem a tápot, hátha van otthon egy hasonló (gyári OEM sz@r, 5 éves, lehet már eljárt felette az idõ...)...de ha a táp a hibás, akkor hogyhogy fut tovább a gép, amikor kifagy? kb. olyan, mintha HALT állapotba került volna a processzor, és csak a restart-ra reagál...