Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Próbáltad másik gépen? Ha ott se mûködik, egyértelmû a diagnózis.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts

nem beszélsz butaságot, nekem is volt már ilyen és igen, szedd le szépen õket (eltávolítás). Aztán persze ha akarod, akkor újraindítod, ha nem, akkor nem. Csak rányom a vinya és hajrá. Megint fel fogja ismerni, remélhetõleg már jól.

Eltávolitottam de még mindig azt irja h a hardver nem inditható el kod 10...
minden usb-s csatolót eltávolitottam már próbáltam másik kábellel de azzal sem jó azért ha van vkinek még vmi ötlete az irjon plz...

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

400-as coolink mint ez? link
nem minden arany, ami fénylik.

Igen, ilyen, de tuti nem rossz. Már lentebb leírtam, miért nem lehet az.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Tud valaki esetleg segíteni router vásárlás ügyben?
Használtan kellene D-Link DI-604-es vezetékes,vagy valami hasonló.
Jöhet priviben is.
;-)
THX.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
400-as coolink mint ez? link
nem minden arany, ami fénylik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Hogyhogy volt? Ha megint bedugom abba a konnektorba megint rossz, ha másikba dugom, akkor meg OK. Mondom a konnektorral van valami sz@rság, csak nem vagyok villanyszerelõ, ezért kérdeztem.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Lehet, hogy kicsit kontaktos volt, arra nem gondoltál? Sajnos egyre gagyibb cuccokat lehet venni a piacon, de még a boltokban is.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Akkor valszeg nem, de ha induláskor ad le elég teljesítményt, és amikor jobban meghajtod, akkor már lehet hogy leáll mert gyenge a táp.

400 Wattos Coolink. Nemhiszem, hogy gyenge. De a gépnek nincs baja, mert teljesen jól megy. Csak az a konnektor nem tetszett neki... :confused:
White Horse

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
nem beszélsz butaságot, nekem is volt már ilyen és igen, szedd le szépen õket (eltávolítás). Aztán persze ha akarod, akkor újraindítod, ha nem, akkor nem. Csak rányom a vinya és hajrá. Megint fel fogja ismerni, remélhetõleg már jól.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Értem köszi! de aztán a csatolót h teszem vissza elvileg ha ujraiditom a gépet akkor felfogja ismerni és telepiti v nem?
jah és itt van nekem pár vezérlõ:
van 4 inteles
és 4 gyökérhub mindegyiket szeggyem le?
jah és az létezik h mind2 gépemen a csatoló bolondult meg? v letölthetett magától vmi szoftverfrissitést? v hülyeséget beszélek?(irok)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Igen ,megoldódott az átdugással.
Nem, az a "minden elsötétül" alatt azt értettem, hogy minden kikapcsolt.
Ha alaplap vagy tábhibás, akkor el sem kéne indulnia, nem?

Akkor valszeg nem, de ha induláskor ad le elég teljesítményt, és amikor jobban meghajtod, akkor már lehet hogy leáll mert gyenge a táp.

Vinya: ne a vinyát húzd le, hanem az USB csatolót távolítsd el az eszközkezellõben. Néha elõfordul hogy a különbözõ driverek miatt a pendrive-ok / vinyák vacakul mennek az USB porton.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Igen ,megoldódott az átdugással.
Nem, az a "minden elsötétül" alatt azt értettem, hogy minden kikapcsolt.
Ha alaplap vagy tábhibás, akkor el sem kéne indulnia, nem?
White Horse

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Köszi! de sajnos ezt már probáltam legalábbis a vinyot nem egyszer leszedtem eltávolitottam stb... de nem jó már két gépen is probáltam de nem müxik a telepités végén mindig kiirja h az eszköz nem inditható el (kód 10)... akinek még van vmi ötlete az plz. irjon vagy szerintetek örökre meghalt? jah elvileg még telepiteni se kéne legalábbis sosem kellett mindig felismerte a rendszer minden csatlakoztatáskor most is látja csak irja h probléma van vele és nem inditható el....

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
USB vinya: az eszközkezelõbõl eltávolítod az összes USB Hubot és megint próbálkozol.

Pukkanás: általában az elektrétkondik szoktak felrobbanni, fõleg a tápban, azok rendesen nagyot tudnak szólni. A multiméter ajánlott, de a BIOS-ban is elvileg meg tudod nézni, hogy van - e elég feszkó amit az alaplap kap.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
tyhhuu. Most akkor mivan ? Megoldodott az atdugassal vagy meg minidg 1 perces hosszabbitason vagy :D. (Ennyit a blaster is adott )
Az elsotetules alatt mit ertesz kep nincs de megy a gep? Akkor lehet vga kontakt/kondi
Az hogy elindul a gep es megy egy ideig meg nem jelenti hogy jo is.
Ha a pukkanas valoban a gepbol jott akkor sokminden lehet foleg a tap de az alaplap is.
Lepesenkenti tesztet javaslok (ha csak a kep megy el akkor lehuzol minden mast a vga-n kivul, ha nem akkor azt is hogy lasd mi okozza (ha valami zarlatos es leved a tapod) Nem kell villamosmernok legyel, eleg ha ugyes tesztelo vagy, ki lehet legozni. (Aze sulyosabb esetben jol jon 1 multimeter)
A hosszabbitasokat meg gagyi konnektorokat mindenkepp felejtsd el ha biztosra akarsz menni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Apukám éjszaka egy nagy pukkanást hallott. Gondolta a gép, ezért rögtön kihúzott mindent. Reggel tudtam meg a dolgot és elsõ dolgom volt a hibát megkeresni. Bedugtam a hosszabbítót (ehez kapcsolódik a gép és minden más cumó) és benyomtam a gépet. Minden OK volt fél percig, amikor hirtelen minden elsötétült. Áram volt. Mondom a gép bizti nem rossz, mert el sem indult volna. A konnektorba ezért csak a gépet és a monitort dugtam be. Bekapcs, minden OK egy percig. A jelenet ugyanaz. Mondom NA. Ezért csak a gépet dugtam be, a monitort másik konnektorba. Bekapcs. Minden OK. NFS U II-tem és 1.000.000!-oztam. Minden OK. Akkor konnektor. Kicsréltem úgy, ahogy van. De megint ugyanaz volt mint legelõször. Ezért most másik konnektorról megy a gép, de a monitor az eredetitõl kapja az áramot.

Nincs valami villamossághoz értõ szaki itt a fórumon, aki megmondaná mi lehet a gond?
White Horse

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hellosztok!
van egy freecom fhd-1es usb-s vinyóm eddig semmi gond nem volt vele de nemrég megadta magát...mikor felkötöm a gépre akkor felismeri h usb device v usb háttértár utána elkezdi telepiteni az illesztõprogit felrakja a telepités végén kiirja h probléma adódott és nem inditható el a hardver (kód 10)... ezek után a gép észleli h fel van kötve de a meghajtó nincs fennt se sajátgépben se wincommanderben stb... jah xp-n használtam ... használnám
mi lehhet a probléma? akinek van vmi ötlete az plz. irjon

elõre is köszi:
vitya

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Inkább a VGA túlmelegedéstõl szoktak lelassulni a 60 fokos CPU még okés, anno a 2000+-omat sikerült felfûteni 90 fokra is...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
passzolom

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Ilyen nálam is volt.Volt hogy telepítõ CDvel se ismerte fel az infrát,most meg nemrég telepítettem újra a windowst és a windows CD felismerte még a külön telepítõ CDt se kérte.Ja és Robi:Az lehet,hogy attól szaggatnak be a játékok bizonyos idõ után mert a proci túl meleg?Én aggódok mert 60 fokos mostanában eddig nem volt annyi.A videókártyának bírnia kéne és akkor is szaggat ha lejjebb veszem a felbontást(Radeon 9600XT)proci meg AMD 1700+
NO OFF,USE SEARCH