Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2006. August 23. - 21:32
Posted 2006. August 23. - 21:31
Gonosz!Itt azonnal megveheted - nagyon megéri, fõképp hogy te szervernek is Win-t használsz!
*NIX alatt nincs adatvesztés?
Posted 2006. August 23. - 21:07
a gép végül akövetkezõ lesz: alaplap:gigabyte valamien most pontosan nemtudom
proci: 2.8 GHz p4 dual core
vga:ati x1600 xt 256 Mb
1Gb RAM
pio 111D Dvd író
nagyjából ennyi. Szerintetek ?
a zsenik átlátják a káoszt
Posted 2006. August 23. - 18:15
http://www.runtime.org/gdb.htm
Itt azonnal megveheted - nagyon megéri, fõképp hogy te szervernek is Win-t használsz!
Posted 2006. August 23. - 18:11
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. August 23. - 09:50
???Quantum HDD elfelejtette magát. BIOS töltés közben látja, aztán kiírja, hogy "primary HD failed". Ubuntu Live CD alatt a drive látszik de rajta partíció nem.
Ötletek az esetleges visszaállításra?
vendég_Charon_*
Posted 2006. August 23. - 09:03
akkor en most megsimogatom a jo kis dell 993s -emet
Én meg az iiyamámat
Más:
Lenne egy kérésem. Valahol anno azt hiszem Paraferee kérdezte, hogy hogyan lehet cf kártyáról recoveryt csinálni, ha letörölte az ember a képeket és mégis kellene. Keresem már negyed órája, de nem találom a progit. Legyen free, vagy "elérhetõ"
Köszi.
Nem gugli, fórum!
Posted 2006. August 22. - 23:27
Kell a tapasztalat, en sajna nem latok annyi cuccot mint a tesztelok vagy a boltosok. A gigashopokban legtobbszor nem az van ami kene, a kiallitasokat meg beszuntettek ahol nezni meg nyomogatni lehett oket (Nem a hostessekre gondolok).
Egyenlore megfogadom VV tanacsat ,amire amugy is hajlottam, igy varok es figyelek....
Posted 2006. August 22. - 22:49
Na en pont erre akartam kilyukadni, tehat pl samsung nal lenne olyan kategoria a ami eleri azt a kontrasztaranyt, szinhuseget es valaszidot mint egy crt, vagy legalabb a kozelebe er? Vagy felejtsem el a TFT-t meg 1-2 evig?
Mert most meg az is rizikos egy ilyen kijelzo vasarlasban, hogy a fejlodes miatt lehet hogy jovore a felebe fog kerulni ugyanaz :S
azért ingyen nem fognak adni. döntsd el hogy kell-e és mennyire
A kontraszt arányban csak az a lényeg, amit az emberi szem látni és érzékelni képes. A válaszidõt sem fogja egyhamar elérni és a színhûséget sem. De nem azért veszik az emberek általában a TFT-t.
Posted 2006. August 22. - 22:04
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. August 22. - 22:04
Posted 2006. August 22. - 21:55
Na en pont erre akartam kilyukadni, tehat pl samsung nal lenne olyan kategoria ami eleri azt a kontrasztaranyt, szinhuseget es valaszidot mint egy crt, vagy legalabb a kozelebe er? Vagy felejtsem el a TFT-t meg 1-2 evig?Ami számít, az a fekete/fehér-fehér/fekete válaszidõ és a panel típusa. Ha játszol és/vagy sokat nézel filmeket, akkor számít a válaszidõ igazán.
Mert most meg az is rizikos egy ilyen kijelzo vasarlasban, hogy a fejlodes miatt lehet hogy jovore a felebe fog kerulni ugyanaz :S
Posted 2006. August 22. - 21:37
A lényeg, hogy amiket ráírnak, az parasztvakítás. Ami számít, az a fekete/fehér-fehér/fekete válaszidõ és a panel típusa. Ha játszol és/vagy sokat nézel filmeket, akkor számít a válaszidõ igazán. Ha munkára használod, nem egy lényeges momentum. Amibõl érdemes válogatni - nálunk is ezek fordulnak meg legnagyobb hányadban - és van hazai kínálat, azok az ismert, nagy gyártók, Samsung, LG, ACER, Hyundai, stb... típusai. Menj el vmi nagy bevásárló hangárba, mert ott rengeteg típust tudsz egyszerre megnézni, és ez segítséget nyújthat a választáshoz.VV akkor te segithetsz nekem nemi infoval TFT kapcsan, mit lenne erdemes venni 19-es meretben.
Sztem se olyan jok meg mindig a TFT-k mint a CRT-k de bizonyos arkategoriaban mar biztos megutik a mercet. A valaszidorol meg annyit hogy bar en nem vagyok lcd gyarto, fejleszto , -gondolom te sem- azert valami jelentosege csak van hogy gyakorlatilag megfelezodtek a korabbi ertekek. Marcsak azert is ,mert ha belegondolsz milyen utemben zajlik a fejlesztes es honnan hova mennyi ido alatt jutott el a technika akkor en elkepzelhetonek tartok egy 6-8ms-es TFT lapot. Persze a merettel aranyosan novekedhet ez az ertek, vagy az ara.
Posted 2006. August 22. - 21:24
Sztem se olyan jok meg mindig a TFT-k mint a CRT-k de bizonyos arkategoriaban mar biztos megutik a mercet. A valaszidorol meg annyit hogy bar en nem vagyok lcd gyarto, fejleszto , -gondolom te sem- azert valami jelentosege csak van hogy gyakorlatilag megfelezodtek a korabbi ertekek. Marcsak azert is ,mert ha belegondolsz milyen utemben zajlik a fejlesztes es honnan hova mennyi ido alatt jutott el a technika akkor en elkepzelhetonek tartok egy 6-8ms-es TFT lapot. Persze a merettel aranyosan novekedhet ez az ertek, vagy az ara.
Posted 2006. August 22. - 20:31
- milyen videokártyát vennétek 40k ért?
- mi a legoptimálisabb ár teljesítmény most az amdnél?
az a baj hogy a néhány posttal ezelõtt emlitett kari ddr3mal 50
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]
Posted 2006. August 22. - 19:37
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. August 22. - 19:26
Posted 2006. August 22. - 19:25
Szeretem ezeket a kamu adatokat, mint "response time."
2ms. És mibõl? És mennyit ér, mit jelent? Nagyjából semmit.
A technológiából adódóan például "17 collos méretnél 11ms az utolsó mérvadó érték, ami ez alatt van, az már parasztvakítás.
A Samsung 940 pedig még messze van a jótól.
Én a mai napig nem találtam szebb képû monitort a 4 éves, MVA paneles "17-s AG Neovonál.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. August 22. - 19:20
Posted 2006. August 22. - 19:12
tn+film paneles, overdrive-val.
nekem bejön.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.