Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2007. February 21. - 22:45
Posted 2007. February 21. - 22:39
fura, hogy a használati utmutatót mindeki csak egy felesleges papirdarabnak tartja, pedig sok bosszuságtól kimél meg. és ez alatt értendõ minden használati utmutató, tévére, videóra, telefonra, autóra, stb. mindeki azt hiszi, hogy mivel volt már autója, tévéje, mobiltelefonja, a soron következõhöz is automatikusan érteni fog....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. February 21. - 22:34
Szívesen látom õket a szervizünkbe egy hét erejéig.
Posted 2007. February 21. - 22:32
Posted 2007. February 21. - 22:29
nem véletlenül van....
csak el kell olvasni, és nem lesz ördöngõsség a "bútsorrend"
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. February 21. - 22:26
Aham.ezt az rss bulit meg egyszer el kene magyaraztatnom valakivel, mert jonak tunik.
:UTFG!:
de egyikse kell. xp ujratelepites akkorse atomfizika, ha 100an probalnak errol meggyozni. magyarul van. egy darab cd kell hozza, es mindere rakerdez. 40perc. evente egyszer. na bumm.
Reality:
- "Hiába teszem be az oridzsinál ikszpé telepítõt, nem látja a gépem!"
- "Az installcédé cédémeghajtóról bútol. Csak a helyes bútsorrendet meg kell változtatni a bioszban." - mire a cimborám felröhögött a telefonban és megkért, lépésrõl-lépésre mondjam...
Posted 2007. February 21. - 22:23
És szerinted Jucika, a titkárnõ majd feltelepíti?:chin:ezt az rss bulit meg egyszer el kene magyaraztatnom valakivel, mert jonak tunik.
de egyikse kell. xp ujratelepites akkorse atomfizika, ha 100an probalnak errol meggyozni. magyarul van. egy darab cd kell hozza, es mindere rakerdez. 40perc. evente egyszer. na bumm.
Posted 2007. February 21. - 22:22
ze
hat ezt magyarazom en is.
a microsoft nem teged basz at a palankon, hanem a mezei juzert. nem akarok nagyon amerikanizalodni, de most erre tenyleg nem tudok ilyen frappans kifejezest: member of the general public. ot lehet megvezetni. de o sir a reklamok vegen, elhiszi amit az ujsag ir, vagy amit az akcentussal beszelo hasznaltauto-kereskedo mond.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 21. - 22:21
Rövidesen 4 éves lesz a gépem. Olckúl? Gáz?ez jo. de amit mond, abban van vitathato.
nem kell ketmagos proci, nem kell DDR2 ram, nem kell PCI-X vga, mert meg az elozo rendszerek is futnak. es meg jovore is futni fognak. XP-n. A mai napig ellehetnek a skt754-es Sempronommal, meg agp-s 6800GT-mmel, pedig azota mar lement 2 generacio vga-bol is meg cpu-bol is. [...]
Viszont: a szoftverek felhasználói ismerete szerintem mindennél többet ér - minden közeli ismerõsömnél elõbb oldok meg munkafolyamatokat/problémákat csak mert jobban tudom hova kell ütni a kalapáccsal...
Posted 2007. February 21. - 22:20
tudod a suicide ventrire a passt? zsir.nincs, eladtam.
ventri oder was? suicide monnyuk ha van ures szobajuk
nekem nincs ventri csak otthon perpill.
lakótárs gépérõl netezek
nem tudom amugy, hogy vegyek-e egy 170-es opteront énis, vagy inkább házimozihoz hangfalakat
Posted 2007. February 21. - 22:19
és finga nincs arról mi a "ghost", "imidzs" "aspi" vagy éppen "régiókód".
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 21. - 22:16
Jorus! Nem titkárnõ szemmel de sima felhasználó szemével lásd legalább!Nem rossz, bár szerintem egy kicsit túl van spilázva a dolog. Aki szöveget szerkeszt, netezik, annak a 3-4 éves konfigján simán elfutnak a dolgai. Ha meg elromlik, vesz egy komplett P4-es konfigot használtan 40k-ért, azt csókolom. A windows installt sem értem miért kell úgy beállítani, mintha vmi komoly vagy hosszadalmas dolog lenne. Rencer vinyó leirt, rencer felhúz, install vinyó rádug, ghost, többi vinyó rádug, heló. A normális telók memkariját sima USB háttértárként ismeri fel a PC, nem nagyon kell installkodni. DVD-ket is le kell szarni, a gép megeszi, akár +, akár -, akár akármi. Sosem tudtam meik mien mondjuk és mi mit jelent. Ha nem eszi meg, akkor driver csere, és kész. Meddig írja? Le van ejtve, addig dúmozok.
Lehet persze, hogy én látom rosszul, és ezek télleg komoly problémák, vagy az is lehet, hogy én nem tok titkárnõszemmel nézni a cikkre.
Cimborám szerszámgyártó cég káeurópai képviselõjeként ért CNC-programozáshoz, sokkal jobban ért az Excel/Access használatához mint én valaha fogok - és finga nincs arról mi a "ghost", "imidzs" "aspi" vagy éppen "régiókód".
"Én alig nézek weblapokat, csak RSS-en keresztül És te?";)
Posted 2007. February 21. - 22:13
ventri oder was? suicide monnyuk ha van ures szobajuk
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 21. - 22:09
Posted 2007. February 21. - 22:06
Egyrészt feladat van, amihez szerszám kell, a freak meg a kalapácsgyártók közül választja ki a legszimpatikusabbat, aztán azzal üt mindent és mindenkit.
ez jo. de amit mond, abban van vitathato.
nem kell ketmagos proci, nem kell DDR2 ram, nem kell PCI-X vga, mert meg az elozo rendszerek is futnak. es meg jovore is futni fognak. XP-n. A mai napig ellehetnek a skt754-es Sempronommal, meg agp-s 6800GT-mmel, pedig azota mar lement 2 generacio vga-bol is meg cpu-bol is. Csak azert vettem uj cuccot, mert van penzem, es megtehetem. szuksegem nincs ra, es ezt tudom is, nem ok szopatnak engem, en szopatom magam. Aki csak azert vesz uj konfigot, hogy lehessen Vistaja, az egy barom, es megerdemli.
A linux meg biztos jo buli, de nem lehet rajta jatszani, es a ma eladott gepek egyik fele ceges flotta tehat kell a Microsoft support meg a business solutions, a masik fele meg karacsonyi ajandek Pistikenek, aki F.E.A.R-t akar jatszani, ergo kell neki a windows, meg az eromu ala.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. February 21. - 22:04
Lehet persze, hogy én látom rosszul, és ezek télleg komoly problémák, vagy az is lehet, hogy én nem tok titkárnõszemmel nézni a cikkre.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. February 21. - 21:56
Posted 2007. February 21. - 21:46
http://index.hu/tech...er/tszalay4499/
(...és mondja valaki, hogy összeesküvés-elméleteket gyártok...)
Posted 2007. February 21. - 20:30
csak en nem 17" rol valtok, hanem 19"-rol. es bar CRT, szal a lathato kep az csak 18", megis egy 20" wide alacsonyabb nala. sokkal szelesebb, az oke.
de nezegettem eloben is ilyen wideokat, es olyan picikenek tunnek...
hat majd meglatom. nem surget a dolog vegulis.
43,5 centi a monitoromom a kép szélessége. És mit szeretünk az enyémbe? 0,25ös pixelköz! Gyakorlatban nagyon szép, nincsenek nagy pixelek, recék a betûknél és tftkhez képest sokkal jobban néznek ki rajta a nem natív felbontású dolgok. De képarány szerint felnagyítva is (aspectnak hívja, pl 1280×1024et úgy rakja ki hogy függõlegesen végigérjen a monitoron arányokat megtartva) ill natív felbontás szerint is hajthatod - pl widera sehogy sem bírható játéknál - nem sok ilyen van szerencsére.
21"osoknál a 17esek 0,27es, 22+osoknál a 19esek 0,29es ocsmány pixelköze van.
Válaszidõ (IPS 16 ms : Dell 2007 FPW) (bal oldalt a legjobb, jobb oldalt a legrosszabb)
PVA 8 ms : Samsung SyncMaster 215TW
TN 5 ms : Samsung SyncMaster 204B
CRT ViewSonic P227FB
http://www.behardwar.../IMG0016156.jpg
(Örülök hogy mérve is az jött ki amit láttam :-) )
( http://www.behardwar...ced-20-lcd.html , http://www.prad.de/n...ll_2005fpw.html 2007es elvileg icipicit jobb)
Panelek összehasonlítására remek: http://www.behardwar...-take-over.html
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. February 21. - 19:07
RAUH-Welt
B E G R I F F