Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
most valahogy megy a regi vindozzal a dolog. ugyahogy...

tegnapelott ejszaka raktam ossze, akkor nem mukodott, tegnap este bringazni voltam, de a csajom valahogy mukodo allapotba tudta hozni, igy most van net meg ilyenek, de kb ennyi. Most rendet kellene rakni, ruhat mosni, stb, nemtom lesz e idom win reinstallalasra.

amugy 6750, p5kDLX, 2*1giga 800-as Ballistix. a procira meg raktam egy AC freezer7pro-t.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
bill és egér USB dolog
bios
support legacy usb bekapcs
és voilá

új win naná, hogy jó lenne, még ha él is a régi

biosban lát vinyót?
sata vinyókra pakolod?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

na osszetettem az uj konfigt. persze nem mukodik...

bootolaskor kiirja, hogy nem talal primary master IDE vincsesztert. aztan nyomok egy F1-et, es semmi gond. be is jon az XP. Igaz barom lassan

aztan az se jo, hogy se az eger, se a billentyuzet nem el XP alatt. mindketto USB-n van, a billentyuzetet at tudnam kotni atalakitoval a sima lila lukba, de az egernek valo olyan luk mar nincs ezen a lapon. biosban mukodik a billentyuzet.

szoval ezek olyan dolgok, amiket biosban el lehet intezni, vagy uj win kell? mert csak leszedtem az AMD-s illesztoprogikat, es kicsereltem a lapot meg a procit meg a ramokat. nem nagyon akarok telepiteni ha nem muszajos.

kell uj win.
milyen az uj konfig?
p5k deluxe, 6750 meg 2*1 giga g-skill?
hûtés?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nekem újabb WD-m van, sebességben átlagos, de ez a leghalkabb és a leghüvösebb.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Vazz... full konfigot cserélsz, és csodálkozol, hogy nem százas a rencer... csoda, hogy elindul a win... OMG. :)

tehat nem is fog mukodni? :)

Tommas: nekem WD caviarjaim vannak, sata is meg ide is. kicsit hangosak, meg valami ujabb dragabb cumok biztos sokkal gyorsabbak is, de nalam tokeletesen mukodnek. Szal ha nem akarsz egy halom penzt aldozni a celra, akkor megfelelo lehet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Milyen márkájú merevlemezt érdemes / nem érdemes venni? Sima ata kéne, 250-320GB környékén..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Szerintem ez azert lehet mert a website-ok faviconja (itt mar volt szo rola) lementodik a gepedre cache-be. Ez par nap utan vagy amennyit beallitottal valoszinuleg torlodik es az alapertelmezett kerul a helyere. Ha igaz amit most irok :):) akkor annyit kell tenned hogy megnoveled a cache ill temporary inet files uritesi idotartamat (ami viszont a falovak meg hernyok, stb. miatt nem tul jo otlet)

Üdv!Köszi az infót meg a jótanácsot,amit most megis tartok és úgyhagyok minden beálítást!
Én a részemrõl mindenbõl az eredetit szeretem,de szerintem a bztonság többet ér holmi iconoknál.:pisze:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vazz... full konfigot cserélsz, és csodálkozol, hogy nem százas a rencer... csoda, hogy elindul a win... OMG. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
na osszetettem az uj konfigt. persze nem mukodik...

bootolaskor kiirja, hogy nem talal primary master IDE vincsesztert. aztan nyomok egy F1-et, es semmi gond. be is jon az XP. Igaz barom lassan

aztan az se jo, hogy se az eger, se a billentyuzet nem el XP alatt. mindketto USB-n van, a billentyuzetet at tudnam kotni atalakitoval a sima lila lukba, de az egernek valo olyan luk mar nincs ezen a lapon. biosban mukodik a billentyuzet.

szoval ezek olyan dolgok, amiket biosban el lehet intezni, vagy uj win kell? mert csak leszedtem az AMD-s illesztoprogikat, es kicsereltem a lapot meg a procit meg a ramokat. nem nagyon akarok telepiteni ha nem muszajos.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Az mi a búbánatért van, hogy Firefox nem tud nekem feltölteni...se, BikeMag Pix-re, se Képfeltöltés, semmi! Közben IE ezeket mindig gond nélkül viszi...:confused:

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Pld:a Bikemag fórumnak 1 szép B betü a logoja és pár nap mulva az a sima intenet exp logo lessz helyette.
Van-e erre valami módszer vagy beálítás hogy visszakerûljön az eredeti logo?
Nem tudom érthetõ-e a kérdés?

Szerintem ez azert lehet mert a website-ok faviconja (itt mar volt szo rola) lementodik a gepedre cache-be. Ez par nap utan vagy amennyit beallitottal valoszinuleg torlodik es az alapertelmezett kerul a helyere. Ha igaz amit most irok :):) akkor annyit kell tenned hogy megnoveled a cache ill temporary inet files uritesi idotartamat (ami viszont a falovak meg hernyok, stb. miatt nem tul jo otlet)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
FF nem csinál iet.

Üdv mindenkinek!Én az internettel kapcsolatban szeretnék valamit kérdezni tõletek.
A kérdés a kövi lenne:az mitõl van hogy a kedvencek közé berakok valamit és pár nap után átváltozik a logoja és az internet explorer logoja kerûl a helyére?

Pld:a Bikemag fórumnak 1 szép B betü a logoja és pár nap mulva az a sima intenet exp logo lessz helyette.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Marhajó ez a winblinds. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma bekapcsoltam a gépet és szomorúan tapasztaltam, hogy nem megy a net (most direktbe dugtam rá a modemet a gépre - kiiktatva a routert)
a wifi is látja a kapcsolatot, megy is a net, de a mozilla nem jelenít meg semmit.
msn és skype se mozdul.

a tegnapi beállítások óta semmit nem változtattam.
mi lehet a gond?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
DaveRider!

Elmentem boltba. Megnéztem, amit kinéztem. Azt is, amit javasoltál. Kipróbáltam, beleszerettem, hazahoztam, szomszédok már elköltöztek :D

Köszi! Tényleg nagyon jól szól (a basszus meg nagyon is :))!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Üdv mindenkinek!Én az internettel kapcsolatban szeretnék valamit kérdezni tõletek.
A kérdés a kövi lenne:az mitõl van hogy a kedvencek közé berakok valamit és pár nap után átváltozik a logoja és az internet explorer logoja kerûl a helyére?

TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
lehet. de akkor még nem volt ilyen igényed...;)

esetleg lehet még olyat, hogy ha a másik gép be van kapcsolva, akkor meg van osztva a nyomtató és te tudsz nyomtatni, de ennek így csuklóból nem rázom a beállítását. :(

mi ajándékba kaptuk a printservert, a feketefehér laser van rajta, azt használjuk fõleg. színesre meg ott a tintasugaras öcsémnél, van felhasználófiók nyomtatásra, pendrive meg mindenkinél van a családban.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

a routered egyben nyomtatóserver is, vagy a nyomtatódon van ethernet port?

olyan a routerem, amilyet vetettél.
http://edigital.hu/p...productid=22576

szerintem nem tud ez ilyen nyomtató izékat
akkor lehet ez kellett volna:
http://edigital.hu/p...productid=27202
nem létkérdés.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

még egy kérdés
elképzelhetõ, hogy valahogy ezen a routeren keresztül tudjunk egy nyomtatót használni?
(nyomtató az 'admin' géphez kötve kanóccal és szeretnék nyomtatni én is laptopról, wifivel)

a routered egyben nyomtatóserver is, vagy a nyomtatódon van ethernet port? ha valamelyik van, akkor meg lehet oldani. máskülönben kell egy ilyesmi neked:

http://www.trendnet....s/TE100-P21.htm

ezen mondjuk 2 usb meg egy lpt port van, de van olyan ,hogy csak 1 lpt port, vagy csak 1 usb port. értelemszerûen amilyen nyomtatód van, olyan kell. egy halál bekonfigolni õket a hálózatba, aztán a gépeden is halál, de jól mûködnek.

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Sziasztok!Volna egy laptopom elég régi már.Rendszert szeretnék rá telepíteni.Nem ismeri fel a cd ill. dvd olvasót.A biosban sem látja!Pedig a régi rendszerrel mûködött az olvasó!