Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Iljics: :D
rob: vannak, akik ien kétkörös izével tolják, de mondjuk ezt te jobban vágod.
tam: az IP35-ös Abiton pl már külsõ cirmos klír van végre. :) Amúgy Orthos small FFT-t 8-as, 9-es prioron futtatva simán tudol netelni, meg levelezni, meg MSN-elni, úgy meg könnnyen elmegy a 8 órás teszt. :D Már ha erre gerjedsz persze. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de szart akkorse vettem. meg ha nem is fog 4 gigat menni.

az en lapom nem birja a 300as fsb-t, sot mar 295 korul szukol nagyon. most betonstabil vagyok 255 * 10.5-tel. mert nem akarok szivni. ezt fel tudom tornaszni valami 270 kornyekere kisebb szorzoval, de 3Ghz sose lesz. ez a stepping nem. Meg az A8N-E se. Az SLI talan, egy jofajta CCBBE procival, vizzel. persze en nem ertek hozza, es nem is csinalom jol ezt a tuning dolgot, mert nem szanok ra eleg idot. Orthost meg eletemben nem futtattam, se memtest-et se semmit. ha a demark meg a source nem fagy az nalam mar jo.

egyreszt azert mert nincs idom 3 orara otthagyni a gepet futni csak ugy

mert akkor mar inkabb leulok es jaccok rajta 3 orat. az tobbet er :)

a masik meg az, hogy ha besz.rik a bios beallitas, akkor cmos clear. ami persze a videokartya alatt van. tehat azt is ki kell szedni hozza. na ezt nem fogom megcsinalni 25-szor egymasutan mikor egyesevel emelem az FSB-t.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Adnak hozzá átalakítót. Nem gáz, több memóriát úgysem tud kihasználni a chip, mármint olyan beállításokkal amihez több VRAM kéne ott annyira lassú az egész, hogy garantáltan nem fogod használni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ezeken a karikon amúgy van "sima" VGA kimenet? a monitoromon nincs DVI csatlakozó..és az nem gáz, hogy ezen csak 128 mega ram van?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob, akkor ez akkor jó az én esetemben? ezt még lehet valamennyire húzni, vagy nincs értelme?

inno helyett galaxy! http://www.ipon.hu/?product_id=14997 (a kép nem jó, a kártya ilyen: http://www.icomp.pl/..._1163072546.jpg)

rob: akkor most szeretném, ha azt mondanád, hogy megér neked +20k-t a G0 stepping. :)

20-at nem, majd várok mig 50-55 körül lesz G0-s 6600-as. addig is éppen elég bajom lesz az x2900xt vizesitésével, mert amig a proci kb 80w-ot ad le, addig ez a sz*r meg vagy 140-150-et... nem tudom, hogy mennyire tudom lehûteni a rendszerben a vizet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
J, a screenshoton az a leghatalmasabb, hogy Geri nálad is le van tiltva ! :D:D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
rob: akkor most szeretném, ha azt mondanád, hogy megér neked +20k-t a G0 stepping. :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
rob, akkor ez akkor jó az én esetemben? ezt még lehet valamennyire húzni, vagy nincs értelme?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ilyen valid shotot én is nyomok, elég ha bootol a rendszer, és kész is.
csak embertelen fesz kell neki meg egy kicsit komolyabb hûtés.

én levegõhûtésrõl és normál felhasználásról beszélek, 24/7 stabilitásról.
amennyire az amd procidról is lehetne 3 gigán ilyet csinálni és mégis csak 2,7-en stabil.

mod: a g0 azért nem maszlag...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mit aházol te áemdés? :D Le tudott menteni egy validot, oszt? :) Robi fivéred nyilván tartós üzemrõl beszélt. Az E6850 a legnagyobb lol, mivel ha FSB modolod az E6600-ot (gy.k.: összekötsz 2 lábat), ugyanazt kapod. Jó, persze B2-ból G0 lett, meg alacsony hõtermelés, és egyéb marketing maszlag.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

inkább 7300gt ddr3 mint 6600gt.
20 alatt meguszod szerintem azt is.

tam: a memory divider az az, hogy mennyin megy a ram. ha 6750-rõl beszélünk, akkor 333-mas fsb, itt 1:1-ben ddr2-667 lesz a ram. ha 4:5-ben hajtod, alap fsbvel akkor ddr2-832 és igy tovább, egészen 1:2-ig el lehet menni asszem (de lehet tovább is)
persze ha tuning van, akkor mindig a legkisebb osztót kell keresni, azaz 1:1-et, hogy a ram biztosan birja. persze ha 500-as fsb alatt maradsz - mert legnagyobb szorzóval tuningolsz - akkor lehet menni a 4:5 irányába is, 440-es fsb-vel még 1100mhz-nél van a ram, amit egy jólfejlett micron d9 tud cl5-5-5-15-ben 2,2v vagy 2,3v mellett. és 440 mhz-es fsb a legnagyobb szorzóval (8) ez 3520 mhz, aminél azért nem kell sokkal többet várni egy 6750-estõl, sõt, inkább kevesebbet.

aha

Feltöltött kép

jo, ez vizzel van. nekem meg egyelore freezer 7 lesz. nem akartam komolyabb levegos hutest venni, mert ugyis csak atmeneti lesz. de a stock intel hutot se akartam fennhagyni. a ramok mar megjottek, hat eleg jol neznek ki... :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lacley++

lacley++

törzsvendég

• fórumtag
  • 468 hozzászólás

Ötlete van valakinek, hogy SATA-PATA átalakítót hol/mennyiért tudok beszerezni?
Nem sürgõs - nagyjából azonnal kellene...

Nemrég láttam a Qw*rtyben, a Szent Gellért tértõl nem messze lévõ bótjukban. Asszem 4-5 rugó körül volt.
" Hogy nem kellenek ide nemzetek, Világ gépei, egyesüljetek, A gépnek nincsen múltja, se hiedelmei, Csak alkatrészei vannak neki"
ákos

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
inkább 7300gt ddr3 mint 6600gt.
20 alatt meguszod szerintem azt is.

tam: a memory divider az az, hogy mennyin megy a ram. ha 6750-rõl beszélünk, akkor 333-mas fsb, itt 1:1-ben ddr2-667 lesz a ram. ha 4:5-ben hajtod, alap fsbvel akkor ddr2-832 és igy tovább, egészen 1:2-ig el lehet menni asszem (de lehet tovább is)
persze ha tuning van, akkor mindig a legkisebb osztót kell keresni, azaz 1:1-et, hogy a ram biztosan birja. persze ha 500-as fsb alatt maradsz - mert legnagyobb szorzóval tuningolsz - akkor lehet menni a 4:5 irányába is, 440-es fsb-vel még 1100mhz-nél van a ram, amit egy jólfejlett micron d9 tud cl5-5-5-15-ben 2,2v vagy 2,3v mellett. és 440 mhz-es fsb a legnagyobb szorzóval (8) ez 3520 mhz, aminél azért nem kell sokkal többet várni egy 6750-estõl, sõt, inkább kevesebbet.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
újonnan már nemigen lehet ezeket kapni, ha jól látom...:(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egy jolfejlett 6600GT szerintem megeszik reggelire barmilyen radeon 9xxx -t. De egy 6800GT se lehet iszonyat draga [minimal penzekert szorjak ezeket] es a meg tuti jobb.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
itt 1 giga 667es ram, 2.8as p4es proci van, meg valami nem túl jó videókari, geforce mx 440 64 mb talán...6600as sorozat akkor jó? atiból 9600xt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
6600GT jo.

En most havernak vettem egy XFX 6800XT-t. 256mega ram, 256bit. amd sempron proci van mellette 2ghz-en fut, es nyugodtan szalad nala a cs:source, meg a company of heroes.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mondjatok nekem olyan videókarit, ami: tényleg olcsó, AGP8x-os (ez van, tudom, régi gép, de nem játszom salapvetõen), és fut rajta rendesen a TM United (a TM sorozat egyedül az meg a cs 1.6, amivel játszom. az eddigi TMek simán futottak, a CS is gond nélkül megy...)...6600GT?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olvasgaatok erdekes dolgokat. intel...

miaza memoria oszto? ilyen 1:1 meg 5:4 meg mittudomen milyen furcsasagokat irkalnak... van mit tanulnom

meg ilyet hogy

On P5K series CPU PLL and SB voltage seem to tied together so for high FSB you might need high CPU PLL and SB voltage so cooling SB might help max FSB

miaza CPU PLL? :wtf:

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vki kérdezte múltkor, hogy StyleXP helyett mit lehet még használni. Ez pl. Winblinds. http://img5.tar.hu/r.../31663021.jpg#3