Jelentkezz be Regisztrálj
Számítógép zsenik ide!
Posted 2008. January 17. - 19:28
Posted 2008. January 17. - 19:18
ki van zárva, hogy adda-t tudsz venni bele
csak azért mondtam, hog adatokat lehessen szerezni valahonnan.
szétnézel a tts-nek a weboldalán, ott vannak ventik légszállítás és hang mértékkel megadva.
ha halk tápot akarsz olcsón, akkor a vx450-es corsair a te barátod, 15k körül mozog bruttóban.
bár nem tudom milyen géphez kell, lehet egy 350-es fsp pnf is elég lenne (sõt, biztos) ami meg megközelitõleg 2 venti ára (7-8k huf)
A masina: C2d e6550, 2gb ram, hd3870 512ddr, egy 250es wd (pata), egy pioneer dvd író, yamaha cd író.
Ez hány watt fogyasztással bírhat?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Posted 2008. January 17. - 18:26
ezenkívül ha trance kell akkor megnézheted a trancetream.fm et is
Posted 2008. January 17. - 18:23
csak azért mondtam, hog adatokat lehessen szerezni valahonnan.
szétnézel a tts-nek a weboldalán, ott vannak ventik légszállítás és hang mértékkel megadva.
ha halk tápot akarsz olcsón, akkor a vx450-es corsair a te barátod, 15k körül mozog bruttóban.
bár nem tudom milyen géphez kell, lehet egy 350-es fsp pnf is elég lenne (sõt, biztos) ami meg megközelitõleg 2 venti ára (7-8k huf)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. January 17. - 17:17
Viszont forgalmazót addahoz a google sem adott ki semmit magyarországra...
Posted 2008. January 17. - 16:55
A helyzet az, hogy én is nagyon kedvelem ezt a tápot, elsõ saját munkámból vett pcbõl visszamaradt alkatrész, verejtékem gyümölcse meg miegymás...
Amúgy enermaxnak nincs is most extra halk tápja, akkor márkát kéne váltani? Seasonic táp? Ahhh... nem akartam venni tápot:(
Posted 2008. January 17. - 16:42
enermax eg465ax-veSziasztok!
Tápegyséhet hogyan lehet halkabbá tenni, esetlegesen némítani? Adott egy nem hangerõszabályzós két ventilátoros 465wattos Enermax táp. Az egyik ventilátor 8cmes, amásik pedig valami furcsa 9egész valamennyi mérettel bír. Az elsõ gondolatom az volt, hogy elmegyek a boltba és vadászok egy halk verziót, de közölték velem, hogy a halkság abból fakad, hogy a légszálítása alacsony, honnan lehet tudni, hogy mennyi légszállítása van ennek a lecserélendõ ventilátor párosnak? Esetlegesen, lehet utólag hûtõbordákat feltenni? Amennyiben igen, miképpen, vagy lehet kapni módosítot tápházat, amibe már 12cmes ventilátorok férnek bele? Új elektronikát nem szeretnék vésérolni, szóval új táp vásárlását nem tartom értelmes alternatívának.. Tippek? ötletek? Bármiféle megoldásnak örülnék, ami nem gyilkolja meg a tápot, de halkítja/némítja is...
imádtam, nekem is volt ilyenem
az egyik venti 80*80-as, a másik meg 92*92-es.
beszélgettem anno az spcr szerkesztõjével, és nem ajánlotta benne a venti cserét. amugy adda ventik vannak benne, ha nem lennék lusta guglizni, pontos tipusszámot is tudnék mondani és akkor az adda honlapján meg lehetne nézni hogy mennyi a légszállítása, de tudom, hogy 2 olyan venti, ami halkabb és legalább annyi, vagy minimálisan kevesebb levegõt szállít, az 10k huf.
annyiból meg a régi tápod árával együtt egy oylan tápot veszel, ami még halkabb lezs, mintha cserélgetnéd a régiben a ventiket.
egyszóval felejtõs a buli.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2008. January 17. - 15:16
sala: köszi!
Posted 2008. January 17. - 14:59
vettem pár napja egy ilyet:
Hifire van rákötve, wifin keresztül kapcsolódik a laptophoz, ahonnan mp3-at játszik le, illetve wifin kapcsolódik a wireless routerhez is, így számítógép nélkül játssza le az összes netes rádiót. Imádom.
(akit részletesebben érdekel itt talál leírást: [link])
Légyszives ajánljatok nekem netes rádióadókat, amiken jó zenék vannak kevés beszéddel, teljesen vegyes mûfajban. Jazz, pop, trance, rock, minden jöhet, amit kipróbált és jó.
(érdekelne pl. hogy sala hol szokta élõben hallgatni az ASOT-okat)
Köszönöm!
válasz
www.di.fm
minden csütörtök este Trance csatorna 8-10ig
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. January 17. - 14:54
Posted 2008. January 17. - 14:51
Hifire van rákötve, wifin keresztül kapcsolódik a laptophoz, ahonnan mp3-at játszik le, illetve wifin kapcsolódik a wireless routerhez is, így számítógép nélkül játssza le az összes netes rádiót. Imádom.
(akit részletesebben érdekel itt talál leírást: [link])
Légyszives ajánljatok nekem netes rádióadókat, amiken jó zenék vannak kevés beszéddel, teljesen vegyes mûfajban. Jazz, pop, trance, rock, minden jöhet, amit kipróbált és jó.
(érdekelne pl. hogy sala hol szokta élõben hallgatni az ASOT-okat)
Köszönöm!
Posted 2008. January 17. - 13:18
Tápegyséhet hogyan lehet halkabbá tenni, esetlegesen némítani? Adott egy nem hangerõszabályzós két ventilátoros 465wattos Enermax táp. Az egyik ventilátor 8cmes, amásik pedig valami furcsa 9egész valamennyi mérettel bír. Az elsõ gondolatom az volt, hogy elmegyek a boltba és vadászok egy halk verziót, de közölték velem, hogy a halkság abból fakad, hogy a légszálítása alacsony, honnan lehet tudni, hogy mennyi légszállítása van ennek a lecserélendõ ventilátor párosnak? Esetlegesen, lehet utólag hûtõbordákat feltenni? Amennyiben igen, miképpen, vagy lehet kapni módosítot tápházat, amibe már 12cmes ventilátorok férnek bele? Új elektronikát nem szeretnék vésérolni, szóval új táp vásárlását nem tartom értelmes alternatívának.. Tippek? ötletek? Bármiféle megoldásnak örülnék, ami nem gyilkolja meg a tápot, de halkítja/némítja is...
Posted 2008. January 16. - 20:16
upsz, h.264-re gondoltam.x.264 vagy h.264 ?
x1000 széria felett minden ati vga tud hardveres h.264 gyorsítást. 5.13 catalyst kell hozzá
Posted 2008. January 16. - 20:09
Nem. Ellenben 920 fölött viszi a cl3-at.
Ehun a kicsi: http://www.memoryc.c..._kit/index.html
mushkin anyad
amugy ze: alacsony idozites mellett megy magas frekin, ezt akarta J mondani, csak nem sikerult neki magas freki nyilvan jo, mert gyorsabban dolgozik szegeny para, de ahhoz altalaban az idozitest "lazitani" kell CL4 vagy 5-re. na az ovet meg nem, megis lehet huzni mint az alom. szoval ez jo
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
Posted 2008. January 16. - 11:30
az agyam eldobom ezzel a type -1 vs 2 dologtól
vdub azt mondja, hogy type 1 és dögöljek meg
adtam neki avisynth-et így megnyitotta.... a képet
kerestem dv codecet, így anélkül is megnyitja
ulead konverter szerint nem type 1 (de hogy mi azt nem mondja meg)
premierem nincs, nem is szerettem, ulead videostudio kézre áll, van is féllegál verzióm belõle, kalózosdit nincs kedvem játszani most
avidot majd akkor használom, ha belenövök és idõm is lesz, meg pénzem egy normális asztali konfighoz (valszeg a gyerek fogja kezelni majd... )
viszont sikerült
egy tvc (total video converter) progival megnyitnom és megpróbáltam átmenteni sima aviba... kifagyott.... ekkor inkább kibányásztam belõle wav-ba a hangot, vdubmoddal file beolvas (csak kép érvényes), hangsáv hozzáad, szinkronba hoz, és az utolsó 2-3 mp-t leszámítva egyelõre mûködõképesnek látszik
lol vicces lesz, ha esetleg majd a saját kamerával kell ugyanilyet eljátszani (jvc mg 575 jelenleg... egyedi mpeg kezelésû hdd-s), vagy mire odáig jutunk majd a HD.
Posted 2008. January 16. - 10:59
(Nem értem a nyelvet, amit beszélsz...)
Posted 2008. January 16. - 10:52
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2008. January 16. - 10:49
Posted 2008. January 16. - 10:43
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"