Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
4GB-ba sok minden belefér. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Például:
Adott alkalmazásnak beállíthatod hogy ne zabáljon 300MB-ot csak 100-at - lassabb lesz, de tudsz mellette dolgozni...
"In idem flumen bis non descendimus"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mi az a memóriakezelõ és mit csinál?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

aham szoval igy ilyen nagyon ritkan van imap tulkepp csak annyi, hogy pop-hoz kepest visszafele is van szinkronizalas

Ettõl azért több, mert egy pop fiók tényleg csak egy postaláda, amit ürítesz. Ehhez képest az imap szerver a leveleid elsõdleges tárolóhelye, ott mappákat csinálhatsz, szerver intelligenciától függõen szortírozási szabályokat állíthatsz be, a mappáidhoz - megfelelõ imap klienssel - elméletileg bárhonnét hozzáférsz, nem vagy egy géphez kötve. Imap esetében a kliens csak egy megjelenítõ felület és egy cache közted, valamint a szerver között. A protokoll lehetõvé teszi a "lokális másolatok" készítését és itt kanyarodtunk vissza az off-line módhoz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ingyenes memoria kezelo progi kellene. volt regen ilyenem hogy ram turbo de az valszeg valami werzio lehetett. nemtom. vista alatt kellene mukodnie

meg valaki segitsen mar hogy ne adjon a torrent letolto app ilyen NAT problema hibauzit egyfolytaban. probaltam fix IP-t beallitani de az meg nem ment. pedig meg a szolgaltatot is felhivtam es megkerdeztem hogy mi a name servers ip cime de nem vagtak mirol beszelek
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
aham szoval igy ilyen nagyon ritkan van imap tulkepp csak annyi, hogy pop-hoz kepest visszafele is van szinkronizalas

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Mikor a kliens nincs kapcsolatban a szerverrel és úgy olvasgatod a leveleid. Ilyenkor gyak a szerveren lévõ dolgaid vannak "letükrözve" a vincsire. Olvashatsz, írhatsz, törölhetsz, a legközelebbi kapcsolatnál a szerver és a kliens szinkronba hozza egymást.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mit jelent offline mod? imap dolognal

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
charon,

premiere tudja kezelni mindkettõt. amúgy google 5. találat:

http://www.videohelp...ype_2_Converter

bár ez a kommentelõk meg egy videós fórum szerint is csak 4 gigáig tud. ami még így hirtelen beugrik, bár nem pont free, az a Canopus ProCoder 2.

meg egy ilyet találtam még:

http://wiki.medialooks.com/DV_Splitter

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na meg is oldódott:

ULEAD_DV_Type_1_to_DV_Type_2_Converter

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van nekem egy nagy avi kiterjesztésû dv kameráról származó fileom. Windows movie makerrel készült, megnyitni nem tudja az én rendszeremen a windows media player, ellenben a media player classic 6.4.9. simán elboldogul vele.

A gond következõ. Amikor készítettem, natív módban mentettem el, mert úgy gondoltam ez a legjobb. Mint kiderült ez a type-1 dv. Az összes szerkesztõ progim viszont csak type-2 avit tud megnyitni. (virtualdub a megfelelõ dv codecet megkapva a képet megnyitja, a hangot nem)

magyarázat:
http://msdn2.microso...y/ms787833.aspx

Valaki segítsen ebbõl type-2-t gyártani!!!

"A type-1 file can be converted to type-2 using the DV Splitter filter." De hogy hogyan???

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

offline módban IMAP-et használva ezek szerint nem fogom tudni olvasni a leveleimet?

De igen

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

vegyél egy agp-s hd2400-ast, van benne x.264 support hardveresen, leveszi a cpu-ról. kerül is vagy 10 ezerbe

x.264 vagy h.264 ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
a szerveren fentmarad a másolat, csak a másik levelezõprogi nem tölti már le, amit az egyik egyszer már letöltött (csak a gmail-nél szarakodik ezzel, összes többi postafiókom rendben megy)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Gmailt nem ismerem, de a legtöbb szolgáltatónál POP3 letöltésnél van olyan opció, hogy fent hagyjon a szerveren másolatot.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Használjátok az IMAPot, egy szerver több kliens témára az a jobb.

utánaolvastam az IMAP-nek és felvetõdött egy kérdés: offline módban IMAP-et használva ezek szerint nem fogom tudni olvasni a leveleimet? Ha jól értem nem tölti le, csak a levelezõprogi megnyitásakor cache-eli a postafiókban lévõ leveleket.

"No de miért olyan jó dolog, hogy a Gmail támogatja az IMAP protokollt? Már a POP3 támogatás is komoly mérföldkõnek számított, és a legtöbb igénynek meg is felelt. Nos az IMAP támogatás egyik óriási elõnye, hogy az Outlook vagy Thunderbird klienssel kinyitott és elolvasott e-mailünket a Gmail is olvasottként jelöli meg, így nem kell idõt fecsérelnünk arra, hogy kitaláljuk, melyik levelet olvastuk el otthoni gépünkön, ráadásul a Gmail-ben beállított címke-struktúrát is megõrzi az email kliens. Érdemes egy pár percet eltölteni vele. A Gmail IMAP támogatását a "Forwarding and POP IMAP" menüpont alatt állíthatjuk be. Ha magyar nyelven nem találjuk a beállítást, váltsunk át angol nyelvre." [link]

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

erre én is kiváncsi lennék
ha letöltöm egyik helyen, akkor a gmail bejelöli mint letöltött, a másik levelezõ (pl az otthoni outlook) meg nem látja, mert már ugye letöltött (vagy valami sz.r flaget tesz rá), így nem tölti már le... fakk

Használjátok az IMAPot, egy szerver több kliens témára az a jobb.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

meseljetek el, hogyan lehet egy gmail postafiokot ket thunderbirddel tamadni

huzza csak le mindketto a leveleket

par napja csinaltam egy olyat, hogy
POP engedélyezése minden levélre (még azokra a levelekre is, amelyeket már egyszer letöltött)
akkor lejott mindket helyre sok level
de azota megsem csinalja jol
csak ilyen hebe hoba
vagy meg ugy sem
itthoni kb ami elonyben reszesul
cegnel levo meg kussol

edit: igaz mozt ranezve egyik bigyula sincs beklikkolva

erre én is kiváncsi lennék
ha letöltöm egyik helyen, akkor a gmail bejelöli mint letöltött, a másik levelezõ (pl az otthoni outlook) meg nem látja, mert már ugye letöltött (vagy valami sz.r flaget tesz rá), így nem tölti már le... fakk

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

http://www.beszeljuk...elado/daily/C12

köszi, elég jól ismerem azt az oldalt..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
linuxot használ valaki?
akkor legalább három vinyón három kül. oprendszer lenne fent :)

kéne egy nagyon minimal rendszer net,PS,archicad,office felhasználásra...

1,5gb ram,dualban,2,6 os cerka(csere tipp? 1066os fsbt bír a lap)GF 6600gt,kis húzás,zalman vmi CU hûtõ...

köszi!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!