Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

http://www.beszeljuk...elado/daily/C12

Egyébként mik is voltak a sarokpontok?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

az a példány nem...de majd csak találok vmit...csak mivel ezt az országot Magyarországnak hívják, így mindent 3szor kell megnézni, h tényleg úgy van-e, mint mondja a kedves eladó.. :(

http://www.beszeljuk...elado/daily/C12

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mit akarsz Jorci olyan gepem van
najo tobb memo meg vinyo

egyetlen bajom, hogy a HD video szaggat

vegyél egy agp-s hd2400-ast, van benne x.264 support hardveresen, leveszi a cpu-ról. kerül is vagy 10 ezerbe

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hehhe. :D

Mondjuk OFF, de ugyanonnan.

"Az meg végtelenül letörõ érzés, hogy odakint minden jeges, derékig ér a köd, a gyerek a fejemen ugrál, nejem lamentál, hogy miért nem vittem ki a szemetet

ha egy nõ elkezd lamentálni, már késõ. Elõtte (lásd preventív predikció, Nostradamus-szenzor) kell kitalálni, hogy mit szeretne, mert ha már szól, akkor már nem jó. Ha esetleg kiviszed a szemetet, akkor meg miért vitted ki, még tenni akart bele valamit. Ez is általános nõi tulajdonság, nem kell vele foglalkozni. Ha elkezdõdik az efféle, nem lehet mást tenni, mint kiugrani valahová egy sörre

miközben a MenetTrendben (Királyi 1-es TV) egy nõ magyarázza laza vászoningben, milyen fasza Sydneyben, mert sosincs igazán tél és

amikor a hajóval megközelíthetõ állatkertben abajgatta a kengurukat, akkor még tulajdonképpen nem voltam ideges, a kenguruk ott rohadjanak meg, ahol vannak, azért sem tudtam igazán sajnálni a nõt, hogy nem simogathatta a koalákat, mert tilos, csak túléli

ha végre felmegy az ember a tengerpartól, ahol hosszan lehet hetrázni a homokban, valami tévétoronyba, vagy mibe és ott svédasztalos kenguruhús, meg apjafasza van és kóstoljunk bele, mmmm. És végig-végig napsütés, lágy tengeri szellõ, csak a fogamat tudtam csikorgatni, meg enni szerettem volna a nõ húsából."

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mit akarsz Jorci olyan gepem van
najo tobb memo meg vinyo

egyetlen bajom, hogy a HD video szaggat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

És hazament?

az a példány nem...de majd csak találok vmit...csak mivel ezt az országot Magyarországnak hívják, így mindent 3szor kell megnézni, h tényleg úgy van-e, mint mondja a kedves eladó.. :(
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

B: - Tudsz segíteni? Kolléganõmnek kéne egy gép a fiainak, játszanának is rajta. De van nekik egy, csak az most épp rossz, azt kéne csak egy kicsit feljavítani.
J: - F*szom, nem.
B: - De naaa, már megígértem neki...
J: - Más f*aszával verni a csalánt...
[...]
B: - Na, itt a gép.
J: ( Megbontom a hulladék, alufóliából készült akármit... Socket A, Athlon 1600+, 64MB RAM, Int. VGA, 10GB HDD, CD ROM. Kb. 10 centis por a gépben, morzsák, hajszálak, valami furcsa zöld penész.) Ezen mit javítsak fel? Ha mûxik netre jó, ha nem, akkor kuka.
B: - Dehát ezen kéne vmit, hogy játszani is tudjanak a gimnazista fiai.
J: - Mennyit szán az új gépre? 50-ért már vannak egész értelmes konfigok.
B: - 30-at monitorral, de menjen rajta az NFS Most Wanted, mert azzal szeretnének játszani.
J: - Ok. Sok szerencsét nekik. F*szom.

"- Jó napot kívánok, Köcsög József vagyok és fel vagyok háborodva.
- Üdvözlöm, Köcsög úr, miben segíthetek?
- Én megbíztam magukat, hogy ácsoljanak egy galériát a boltomba. És maguk nem csinálták meg!
- Köcsög úr, ahogy ön kérte, azt úgy nem lehetett megcsinálni.
- Persze, mind ezt mondják, egytõl egyig! Eddig legalább magukban bíztam!
- Drága Köcsög úr, két héten keresztül naponta hívtuk fel a figyelmét, hogy egy öt méter hosszú galériát egy négy méter hosszú helyiségbe nagyon nehéz betenni.
- Mert maguk is csak kötözködnek, ahelyett, hogy megcsinálnák! Pedig mindjárt itt a határidõ!
- Köcsög úr, megcsináltuk volna mi, ha a két hét alatt eldöntötte volna, hogy a galéria legyen rövidebb, vagy kiüthetjük a bolt oldalát.
- Mondtam még a legelején, hogy hallottam olyanról, hogy felfújhatós galéria és én olyat szeretnék.
- Mi is mondtuk még a legelején, hogy az a gyártó szerint sem bírja el önt, az csak dekorációs célokra jó, hogy a vevõk azt higgyék, magának van galériája, pedig nincs is.
- Na szóval akkor megcsinálják, vagy nem?!
- Drága Köcsög úr, a galéria legyen rövidebb, vagy a bolt hosszabb?
- Én arra a felfújhatósra gondoltam."

by fisher99

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
meseljetek el, hogyan lehet egy gmail postafiokot ket thunderbirddel tamadni

huzza csak le mindketto a leveleket

par napja csinaltam egy olyat, hogy
POP engedélyezése minden levélre (még azokra a levelekre is, amelyeket már egyszer letöltött)
akkor lejott mindket helyre sok level
de azota megsem csinalja jol
csak ilyen hebe hoba
vagy meg ugy sem
itthoni kb ami elonyben reszesul
cegnel levo meg kussol

edit: igaz mozt ranezve egyik bigyula sincs beklikkolva

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

köszönöm a válaszokat a laptop-os témakörben..

szombaton megnézek egy ibook-ot ha minden ok rajta, akkor hazajönn velem..

És hazament?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Akkor örülök. :) A dióda az gyakorlatilag tényleg csak egy dióda, ami oda van rakva valahol a kártyába, és annak méri egy analóg érzékelõ a hõmérsékletét?

Nekem az a furcsa, hogy az ASUS SmartDoctor, illetve a Rivatuner is a dióda hõmérsékletét jelzi ki, nem pedig a GPU-ét. És a SmartDcotor a dióda alapján szabályozza a ventit - mondjuk ez nem feltétlen baj, így legaláb biztosan nem sül meg. :)

Köszi szépen a segítséget. :)

Ez így már korrekt. GPU-t kell nézni, mivel a maglassulási küszöb is a GPU hõmérsékletéhez kötõdik, nem a diódáéhoz, mely mindig néhány fokkal melegebb, mint a grafikus mag.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ez így már korrekt. GPU-t kell nézni, mivel a maglassulási küszöb is a GPU hõmérsékletéhez kötõdik, nem a diódáéhoz, mely mindig néhány fokkal melegebb, mint a grafikus mag.

smartdoctor is ennyit ír, meg rivatuner is. flatout 2, 1280*1024, minden maximumon, AA és AF maxon, közben megy a fraps teljes képernyõs felvétele...így volt a logok szerint 68 fok a maximum, átlag 65-66.

ez már jobb, Mester?:) (amúgy a GPU-t kell nézni, vagy a GPU-diódát?)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én megnézném, hogy van e hõvezetõ paszta és rendes kontaktus a proci meg a hûtõje között...nekem ez így soknak tûnik.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Tényleg, ha már így szóbakerült a hõmérséklet...
P4 Northwood procim van 2,8@3,22MHz.
Van egy Zalman CNPS7700-Cu a procin, két 8cm-es venti a ház hátsó részén, elöl egy 12cm-es, de csak 900-as fordulaton és a proci felett a tápnak is egy 12cm-es ventije van.

Gáz az, hogy levett oldallappal például a Cs 1.6-nál 50-52°C-os a proci? Ha az oldallap fent van, akkor meg 54 is szokott lenni, de nyaranta a 60-at is eléri és akkor újraindul a rendszer :/.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Jól szellõzõ házban a G80-asok 49-55 fok körül vannak. Everestet is nézd meg, mit ír. 70 fok sok, mert olyan 80 körül lelövi magát.

nah átpakoltam a gépet.

Hõmérsékletek:
GPU 52 °C
GPU dióda 59 °C
GPU memória 52 °C
GPU környezete 48 °C

smartdoctor is ennyit ír, meg rivatuner is. flatout 2, 1280*1024, minden maximumon, AA és AF maxon, közben megy a fraps teljes képernyõs felvétele...így volt a logok szerint 68 fok a maximum, átlag 65-66.

ez már jobb, Mester?:) (amúgy a GPU-t kell nézni, vagy a GPU-diódát?)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a ház szellõzésével nincs gond, de egyenlõre cask úgy tudtam elhelyezni, hogy hátul egy 25 centis csatorna van a ház teljes hosszában, és utána meg a fal...és így ott megreked a levegõ. de ma mindenképp át fogom helyezni egy olyan helyre, ahol rendesen tud szellõzni.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jól szellõzõ házban a G80-asok 49-55 fok körül vannak. Everestet is nézd meg, mit ír. 70 fok sok, mert olyan 80 körül lelövi magát.

de mennyi a normál üzemi hõmérséklete a GTXnek alapjáratban? (csak windows asztal) az asus smartdoctorom szerint most olyan 67-70 °C körül megy, én ezt sokallom...igaz, nem a legjobban szellõzõ helyen van a gép hátulja, majd holnap átrakom máshova...illetve a smartdoctor szerinti hyperfanban meg az automatikus ventivezérlésben mennyire lehet bízni? a túlmelegedés elleni védelem tényleg lekapcsolja a cuccot, ha...? (elsõ komolyabb videókari, nem értek hozzá)

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Fél éve van vista a gépemen. Simán elfut 1giga rammal is. Én is azzal kezdtem de a photoshop miatt kellett még egy. Egy 300MB-os psd nél már lassult szegényke.(plusz a program 3-400MB tehát ki lehet számolni mennyi maradt) Most jelenleg 400MB-ot eszik a vista. Szerintem nem sok. Jah igen és tapasztalatból mondom hogy nekem gyorsabb mint az XP volt holott az ultimate verzió fut. Okosan használva szerintem jobb mint az XP.

Nekem is Vista fut már tavaly február óta és nem nagyon van bajom vele, de hidd el, hogy több ram kell neki. Nálam 576Mb-nál még nem kellett neki kevesebb soha alapba. És akkor még nem fut rajta semmi különös. Egy firefoxxal már 700Mb-ot zabál. Lassúnak nem lassú, de az xp-hez képes elöbb jelenik meg a grafika a képernyõn, de a HDD-rõl kb akkor is XP lassúsággal tölti be a teljes tartalmat, úgyhogy hazugság az egész, hogy gyorsabb. Nekem 2Gb ram van a gépbe. Vistás környezetbe ennyi kell ha játszani akarsz.
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jorci. ez komoly nagyon...:D

nah mûködik a GTX, meg az új táp is, istenijó minden. :)

de mennyi a normál üzemi hõmérséklete a GTXnek alapjáratban? (csak windows asztal) az asus smartdoctorom szerint most olyan 67-70 °C körül megy, én ezt sokallom...igaz, nem a legjobban szellõzõ helyen van a gép hátulja, majd holnap átrakom máshova...illetve a smartdoctor szerinti hyperfanban meg az automatikus ventivezérlésben mennyire lehet bízni? a túlmelegedés elleni védelem tényleg lekapcsolja a cuccot, ha...? (elsõ komolyabb videókari, nem értek hozzá)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Komi. Itt az egész romhalmaz a lábamnál...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ne szivass...:)