Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Fogyasztásmérõ (becsülõ...):
http://extreme.outer...ucalculator.jsp
"In idem flumen bis non descendimus"

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

ki van zárva, hogy adda-t tudsz venni bele :)
csak azért mondtam, hog adatokat lehessen szerezni valahonnan.
szétnézel a tts-nek a weboldalán, ott vannak ventik légszállítás és hang mértékkel megadva.
ha halk tápot akarsz olcsón, akkor a vx450-es corsair a te barátod, 15k körül mozog bruttóban.
bár nem tudom milyen géphez kell, lehet egy 350-es fsp pnf is elég lenne (sõt, biztos) ami meg megközelitõleg 2 venti ára (7-8k huf)

A masina: C2d e6550, 2gb ram, hd3870 512ddr, egy 250es wd (pata), egy pioneer dvd író, yamaha cd író.
Ez hány watt fogyasztással bírhat?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
Gyalogkakukk: ja di.fm az jó. van sok stílus.
ezenkívül ha trance kell akkor megnézheted a trancetream.fm et is

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ki van zárva, hogy adda-t tudsz venni bele :)
csak azért mondtam, hog adatokat lehessen szerezni valahonnan.
szétnézel a tts-nek a weboldalán, ott vannak ventik légszállítás és hang mértékkel megadva.
ha halk tápot akarsz olcsón, akkor a vx450-es corsair a te barátod, 15k körül mozog bruttóban.
bár nem tudom milyen géphez kell, lehet egy 350-es fsp pnf is elég lenne (sõt, biztos) ami meg megközelitõleg 2 venti ára (7-8k huf)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sajnos módosítani már nem tudom, de az adda táblázat itt található, hogy melyik model mennyit szállít, milyen hangon stb... : http://www.addausa.c...ions/92-120.pdf
Viszont forgalmazót addahoz a google sem adott ki semmit magyarországra...

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Hát ezt így nagyon sajnálom:( Az a baj hogy az Ada ventik már ettek egy kis port és hangosabbak mint az elején voltak...
A helyzet az, hogy én is nagyon kedvelem ezt a tápot, elsõ saját munkámból vett pcbõl visszamaradt alkatrész, verejtékem gyümölcse meg miegymás... :)
Amúgy enermaxnak nincs is most extra halk tápja, akkor márkát kéne váltani? Seasonic táp? Ahhh... nem akartam venni tápot:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
Tápegyséhet hogyan lehet halkabbá tenni, esetlegesen némítani? Adott egy nem hangerõszabályzós két ventilátoros 465wattos Enermax táp. Az egyik ventilátor 8cmes, amásik pedig valami furcsa 9egész valamennyi mérettel bír. Az elsõ gondolatom az volt, hogy elmegyek a boltba és vadászok egy halk verziót, de közölték velem, hogy a halkság abból fakad, hogy a légszálítása alacsony, honnan lehet tudni, hogy mennyi légszállítása van ennek a lecserélendõ ventilátor párosnak? Esetlegesen, lehet utólag hûtõbordákat feltenni? Amennyiben igen, miképpen, vagy lehet kapni módosítot tápházat, amibe már 12cmes ventilátorok férnek bele? Új elektronikát nem szeretnék vésérolni, szóval új táp vásárlását nem tartom értelmes alternatívának.. Tippek? ötletek? Bármiféle megoldásnak örülnék, ami nem gyilkolja meg a tápot, de halkítja/némítja is...

enermax eg465ax-ve
imádtam, nekem is volt ilyenem :)
az egyik venti 80*80-as, a másik meg 92*92-es.
beszélgettem anno az spcr szerkesztõjével, és nem ajánlotta benne a venti cserét. amugy adda ventik vannak benne, ha nem lennék lusta guglizni, pontos tipusszámot is tudnék mondani és akkor az adda honlapján meg lehetne nézni hogy mennyi a légszállítása, de tudom, hogy 2 olyan venti, ami halkabb és legalább annyi, vagy minimálisan kevesebb levegõt szállít, az 10k huf.
annyiból meg a régi tápod árával együtt egy oylan tápot veszel, ami még halkabb lezs, mintha cserélgetnéd a régiben a ventiket.
egyszóval felejtõs a buli.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
kz: nem netes rádióadókat nem ismerek (ez a cucc is tud vagy 6000-et magától), csak gondoltam körbekérdezek ki mit hallgat... ("minden jöhet, amit kipróbált és jó")

sala: köszi!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

vettem pár napja egy ilyet:
Feltöltött kép

Hifire van rákötve, wifin keresztül kapcsolódik a laptophoz, ahonnan mp3-at játszik le, illetve wifin kapcsolódik a wireless routerhez is, így számítógép nélkül játssza le az összes netes rádiót. Imádom. :)
(akit részletesebben érdekel itt talál leírást: [link])

Légyszives ajánljatok nekem netes rádióadókat, amiken jó zenék vannak kevés beszéddel, teljesen vegyes mûfajban. Jazz, pop, trance, rock, minden jöhet, amit kipróbált és jó. :)
(érdekelne pl. hogy sala hol szokta élõben hallgatni az ASOT-okat)
Köszönöm!

válasz

www.di.fm
minden csütörtök este Trance csatorna 8-10ig

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
http://www.shoutcast.com/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
vettem pár napja egy ilyet:
Feltöltött kép

Hifire van rákötve, wifin keresztül kapcsolódik a laptophoz, ahonnan mp3-at játszik le, illetve wifin kapcsolódik a wireless routerhez is, így számítógép nélkül játssza le az összes netes rádiót. Imádom. :)
(akit részletesebben érdekel itt talál leírást: [link])

Légyszives ajánljatok nekem netes rádióadókat, amiken jó zenék vannak kevés beszéddel, teljesen vegyes mûfajban. Jazz, pop, trance, rock, minden jöhet, amit kipróbált és jó. :)
(érdekelne pl. hogy sala hol szokta élõben hallgatni az ASOT-okat)
Köszönöm!

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Tápegyséhet hogyan lehet halkabbá tenni, esetlegesen némítani? Adott egy nem hangerõszabályzós két ventilátoros 465wattos Enermax táp. Az egyik ventilátor 8cmes, amásik pedig valami furcsa 9egész valamennyi mérettel bír. Az elsõ gondolatom az volt, hogy elmegyek a boltba és vadászok egy halk verziót, de közölték velem, hogy a halkság abból fakad, hogy a légszálítása alacsony, honnan lehet tudni, hogy mennyi légszállítása van ennek a lecserélendõ ventilátor párosnak? Esetlegesen, lehet utólag hûtõbordákat feltenni? Amennyiben igen, miképpen, vagy lehet kapni módosítot tápházat, amibe már 12cmes ventilátorok férnek bele? Új elektronikát nem szeretnék vésérolni, szóval új táp vásárlását nem tartom értelmes alternatívának.. Tippek? ötletek? Bármiféle megoldásnak örülnék, ami nem gyilkolja meg a tápot, de halkítja/némítja is...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

x.264 vagy h.264 ?

upsz, h.264-re gondoltam.
x1000 széria felett minden ati vga tud hardveres h.264 gyorsítást. 5.13 catalyst kell hozzá

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nem. :) Ellenben 920 fölött viszi a cl3-at. :)

Ehun a kicsi: http://www.memoryc.c..._kit/index.html

mushkin :D anyad

amugy ze: alacsony idozites mellett megy magas frekin, ezt akarta J mondani, csak nem sikerult neki :) magas freki nyilvan jo, mert gyorsabban dolgozik szegeny para, de ahhoz altalaban az idozitest "lazitani" kell CL4 vagy 5-re. na az ovet meg nem, megis lehet huzni mint az alom. szoval ez jo :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
basszus Jorci én ennyiért már majdnem gépet veszek ;)

az agyam eldobom ezzel a type -1 vs 2 dologtól
vdub azt mondja, hogy type 1 és dögöljek meg
adtam neki avisynth-et így megnyitotta.... a képet
kerestem dv codecet, így anélkül is megnyitja
ulead konverter szerint nem type 1 (de hogy mi azt nem mondja meg)
premierem nincs, nem is szerettem, ulead videostudio kézre áll, van is féllegál verzióm belõle, kalózosdit nincs kedvem játszani most
avidot majd akkor használom, ha belenövök és idõm is lesz, meg pénzem egy normális asztali konfighoz (valszeg a gyerek fogja kezelni majd... :D)

viszont sikerült
egy tvc (total video converter) progival megnyitnom és megpróbáltam átmenteni sima aviba... kifagyott.... ekkor inkább kibányásztam belõle wav-ba a hangot, vdubmoddal file beolvas (csak kép érvényes), hangsáv hozzáad, szinkronba hoz, és az utolsó 2-3 mp-t leszámítva egyelõre mûködõképesnek látszik

lol vicces lesz, ha esetleg majd a saját kamerával kell ugyanilyet eljátszani (jvc mg 575 jelenleg... egyedi mpeg kezelésû hdd-s), vagy mire odáig jutunk majd a HD.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Azé' nem kell rögtön lek...ázni! :)
(Nem értem a nyelvet, amit beszélsz...)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem. :) Ellenben 920 fölött viszi a cl3-at. :)

Ehun a kicsi: http://www.memoryc.c..._kit/index.html

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
120k 4GB ram? Kézzel hímzett?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Cikket írok. :D Öcsém szokott néha hozni animációkat renderelni Mayaban, mert az õ húzott E4500-as rencere sokat szöszmötölne vele, de persze azért cseréltem le a 2*1GB-ot 2*2GB-ra, mert occsó vót. (Anno 120k-ért vettem a 2GB-ot, most ennyiért vettem a 4GB-ot.) Igaz, fel kellett tolnom egy XP Server Editiont, mert 32 bites XP Pro nem kezeli a 4GB*ot, de most úgy-ahogy eldöcög az ósdi konfig. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Azon te mit dolgozol? Empéhármat szeletelsz vagy wördölsz is? ;)