Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Please log in to reply
13653 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Adott ez itt:

Band.of.Brothers.E01.Currahee.1080p.HDDVD.x264.HUN-NyTT

meg hozzá ez:

amd 5200+ X64
4 GB ram
8600GT
vista x64

lehetséges hogy még ez is kevés lenne és ezért akad 2-3 percenként a film lejátszáskor? nagyon szomórú lennék miatta....
vagy lõjek valami codeket, mert csak 65%-on szüttyög a proci melette?

klm codec pack, és nem a proci kevés; max ha nvidiás alaplapod van akkor a faca ide/sata driver néha lagzik.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én nem otthoni nettel szedtem már le valamit 7 MB/s sebességgel, képet is csináltam róla gyorsan ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Ahelyett hogy szívsz akár felhívhatnád a szolgáltatód is.
Esetleg aweboldalukról egy ÁSZF-et vagy ilyesmit letöltesz, átnézed...
"In idem flumen bis non descendimus"

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

nekem olyan 500-600K a max, torrenttel húztam már ki 700at is;)

sala: nincs lelimitálva a kliensed? (download limit)

nincs lelimitálva mert egyéb letöltés(nem torrent) megy stabilan 100-120k val

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam: 400-600al, ha nem a seederek feltöltési sebessége a szûk keresztmetszet.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor nekem mennyivel kellene jonnie?

Feltöltött kép

mert itt is epp 20k-val jon egy torrent
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
nekem olyan 500-600K a max, torrenttel húztam már ki 700at is;)

sala: nincs lelimitálva a kliensed? (download limit)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ééérdekes. Akkor azért egy 60-100 közötti sebességnek idõnként elõ kéne fordulnia...
És a feltöltési sebesség az meddig hajlandó elmenni? Ez alapján a 100k-s uploadnak kb. mennie kéne. Ha az is csak 30k, akkor tényleg szûrés van. De ilyenkor lehet ám reklamálni, mert van legális tartalom is torrenten.
Nálam általában az upload az hajlandó lenne megenni minden kbit/s-et :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mekkora sávszélességed van amúgy?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
figy ha sok helyrõl töltök akkor sem megy 30 k fölé
szóval egyértelmû szabályzás...

fuck me, i'm famous!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

az lehetséges, hogy a Fibernet korlátozza a torrent kliensemet?
max 30k val birok tölteni. azaz beáll mint a gerely 30k ra

Hát az attól függ mit töltesz. Most 300k-val jön egy Ford alkatrész katalógus, de gyakori az 5-10k-s cammogás is. Nekem az elméleti max. olyan 600k lenne, de torrenttel még a közelében se jártam ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
az lehetséges, hogy a Fibernet korlátozza a torrent kliensemet?
max 30k val birok tölteni. azaz beáll mint a gerely 30k ra

fuck me, i'm famous!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

tok jo amugy en anyam arra van programozva, hogy bekapcsolja a gepet. tesom elmegy egy hetre otthonrol, es ugy hagyja a fel/letolteseket, es ha aramszunet van, akkor anyu megy es butoltajta a windozt ugyesen :)

Ez azért nagyon dícséretes programozási munka!
És arra is ügyel, ha az ADSL vonal akadozik, akkor szól a szolgáltatónak, hogy nem mennek a letöltések? :D

A képernyõvédõ az csak zabálja az áramot. DPMS kikapcsolja a monitort, meg fél óra után lenyomni szundiba a vinyókat, és nem lesz hangja a gépnek.
De egyébként egy ilyen A4es lapot odarakhatsz, amin annyi van, hogy:
Már kikapcsoltam.

Komolyan hatásosak az ilyenek! Elõzõ munkahelyemen a portások sírtak, ha éjjelre bekapcsolva hagytam a gépem. Odaraktam egy lapot, hogy: "A GÉP DOLGOZIK" és onnantól béke volt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
NE KAPCSOOLD LE' futószöveg képernyõvédõ nem sekíthet a dolgon?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vagy vegso esetben a konnektor. szal tokmindegy mit trukkoztok, akkoris ki tudja huzni ha akarja

tok jo amugy en anyam arra van programozva, hogy bekapcsolja a gepet. tesom elmegy egy hetre otthonrol, es ugy hagyja a fel/letolteseket, es ha aramszunet van, akkor anyu megy es butoltajta a windozt ugyesen :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
igen tam jol sejted h a számlát ö fizeti, de a garázsba csak azért ugrottam ki a táskámból a lakatot meg a mini pumpát kivegyem a helyére. és utána jöttem is vissza...

egyébként power gombos kikapcsot nem tudja :D ö csakis start menü leállít .:mybad:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen egér van a gépnél?
Esetleg egy tök ugyanolyant kéne odarakni mellé, és azt nem bedugni. A másikra meg egy póló vagy pulcsi amí elmész.
De ez csak akkor hatásos, ha egérrel akarja kikapcsolni. A power gomb attól még mûködik...

De egy gép azért sima üresjáratban kevesebbet eszik, mint indulás/leállítás közben.
Kb. olyan dolog, mint az energiatakarékos kompakt fénycsõ lámpákat le/föl kapcsolgatni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de ha a garazsba mesz ki tenni venni, akkor mi a francnak kell hogy menjen a gep? :chin:

hiszen ugyse csinaltal vele semmi fontosat. mert ha fontos lenne, akkor nem mentel volna ki

szal szerintem meg igaza van. gondolom amig slagolni mesz ki addig nem ugrik ra, de ha azt latja hogy agyig olajosan az udvaron szereled a biciklit, akkor most mi a francnak tapolja a gepet? ha jol sejtem o fizeti a villanyszamlat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
dehogy utálunk ki ;)

köszi h írtál mert te legalább felnöttebb fejjel látod a dolgokat.

amugy mondom h csak a géppel van baja. abból is látszik h nem velem mert pl ha tesóm kapcsolta be a gépet és elmegy akkor is kilövi.
vagy ha én benyomtam megnéztem pár perc alatt amit akartam, de szolok neki h ne zúzd le mert jön bratyó is ide, akkor se érdekli akkor is kikúrja...

ja dave én is ezt próbáltam egyböl. ott a fülön be lehet rakni pipát h jelszavas védelem, de hiába rakom be mivel nincs kezdeti winfos jelszom ez igy nem csinált semmit... bármire simán kiugrott a kimélöböl :(