Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Számítógép zsenik ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13653 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a legtöbb középkategóriás kártyából létezik AGP-s verzió is, de pl. 3850-esbõl is van AGP-s. pl itt:

http://www.edigital....?cat=416&page=0

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
az x sorozat az atinál nem PCI-E? sztem Hörinek meg még sima AGP-s slotja van. de nemvagyok benne biztos

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Höri: 6600GT elmegy, de X1600/X1650el jobban jártál volna; felépítése (és driverek) miatt hamarabb alkalmas mostani játékok futtatására és halkabb is; bár ha sovány mellette a proci (értsd nem Athlon 64) akkor majdnem mindegy...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mivel egy normális dvd iró ára megközelitõleg 60-70 lemez ára, én nem szoktam spórolni a 2 évenkénti cserén. most az asus 2014 L1T a nyerõ. pio bélés, quiet drive, cserélhetõ elõlapok (2 jár hozzá grátisz) meg OEM nero mellésomagolva. 7 ezerért mi jobbat vesz az ember?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Akkor kérdezek még egyet, ugyancsak a oldalbordám gépével történik ez a különös eset, h nagyon lassan írja meg a dvdket...eddig meg flottul 16x sebességgel...de egyszercsak belassult. Ezer éves nero volt rajta, most tettem rá egy újabbat...kiirja h 12x-esen írja, de állati lassú...miért lehet ez? kb. 20-30perc mire befejez egyet..írás hiba nincsen rajta szerencsére, de idegesítõ..

esetleg egy mindent vivõ ingyenes és egyszerû és jó dvd író szoftvert tudnátok ajánlani? vagy kezd megmakkani az író maga..

Én erre tippelnék. A jó öreg - és annó világklasszis - Pio-107 íróm stabilan vési a DVD-ket ám CD-t már nem (~ 10:1 a rossz/jó arány...). Kitakarítottam, de semmi.
"In idem flumen bis non descendimus"

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

az RCA az maga a csatlakozó típusa.

amit a köznapi nyelvben RCA-nak hívunk, az igazából egy kompozit videójel, amely professzionális alkalmazásnál mehet BNC-csatin is (pl. videókeverõk).

az "RCA"-n igazából megy a kompozit videó, és mellérakják a másik két kábelre a két hangsávot, ami ugyanúgy mehetne pl. jacken is. a komponens videó viszont mind a három kábelt a videójel továbbítására használja fel (Pr, Y, Pb - piros, zöld, kék csati), és külön kell még mellé a hangot is bekötni.

http://en.wikipedia....Component_video

http://en.wikipedia....Composite_video

viktor: a tálcán keresd meg a windowsos hangerõszabályzót. ott beállítások/tulajdonságok/felvételhez, ott minden bepipálva, ok, és a hanghullám alatti "kiválasztás" mezõ legyen bepipálva.

igen! :)

hangot kell akkor külön? megoldom avlahogy...a dvd író sokkal szebb képet ad így mint a házimozi,ami srága-fehér-pirossal megy..

amúgy mi a a legszebb képet-hangot?

hdmi a tv csak ready..szal az bukó.. svideó van még

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
laptopram? vagy amugy a ddr nem megy bele a ddr2 foglalatba es forditva
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
A memóriáknak többféle foglalat létezik??? Mert amit most kaptam, az egészen más mint az enyém.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
www.imgburn.com

kicsit szokatlan a kezelese, de az alapbeallitasokkal is szepen muxik.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Akkor kérdezek még egyet, ugyancsak a oldalbordám gépével történik ez a különös eset, h nagyon lassan írja meg a dvdket...eddig meg flottul 16x sebességgel...de egyszercsak belassult. Ezer éves nero volt rajta, most tettem rá egy újabbat...kiirja h 12x-esen írja, de állati lassú...miért lehet ez? kb. 20-30perc mire befejez egyet..írás hiba nincsen rajta szerencsére, de idegesítõ..

esetleg egy mindent vivõ ingyenes és egyszerû és jó dvd író szoftvert tudnátok ajánlani? vagy kezd megmakkani az író maga..

nekem volt hasonló pár hónapja, az író firmware-ének frissítése megoldotta a bajt

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
kõnig! köszi
Expinálom a pinarámát.

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Tud ajánlani valaki olyan programot amiben szögletes fényképbõl kör alakút lehet csinálni?
(kivágni,de nem szögletesen)
;-)

Ha van photoshop-od szívesen segítek megoldani a problémádat. Én csak abban csinálok képszerkesztést :)

Tommmas: http://ingyenszoftve...szaallitasa.htm

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Sziasztok,

SOS probléma..kedvesem shift-delete-tel kitörölt igen fontos anyagokat a gépérõl, hogyan mivel tudjuk megmenteni ha meg lehet még?

SOS
Expinálom a pinarámát.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Tud ajánlani valaki olyan programot amiben szögletes fényképbõl kör alakút lehet csinálni?
(kivágni,de nem szögletesen)
;-)
Valami egyszerûre gondolok,amivel egy magamfajta laikus is "elbír".
Köszönöm.

Rémhörcsög: én 2 évig nyúztam egy 6600GT-t.
csak jókat tudok róla írni.
Annak idején úgy cikkeztek róla,hogy a "középkategória királya".
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
de én 6-8 évvel ezelõtti TNT2-es kártyákról beszélek :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
neem, ezek mar 128 vagy 256 megasok. sajat idejeben elegge a "best buy" kategoriaba estett
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kispapp87

kispapp87

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hát most lehet hogy hülyeséget mondok, de asszem olyan volt keresztapám 366Mhz-es gépébe :D 32Mb memóriával. Höri szerintem 2hétig nemlátjátok majd az egérmutatót mert annyira gyorsnak fog tûnni xD

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hmm, nemsokára megérkezik az új videokari :) Geforce 6600 GT AGP :)

Nem egy csúcskártya, de a Riva TNT2-t tutira veri :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem az xp most már eléggé kiforrott, és ha kijön az SP3, akkor már nem lenne semmi és senki, aki rákényszerítene, hogy vistára váltsak. úgyhogy a windows most nem sz*r:)...de próbáld ki a linuxot, ott valószínûleg 2 perc után fogod ezt mondani, ha nincs eleinte türelmed beletanulni. :)

projektort szeretne egyik kedves barátom vásárolni, otthonra, mozizáshoz. mit érdemes most venni? (anyagi keret 200-250k)